Tajný parfém. Co byste si myslely?

6. lis 2023

Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.

klokanka31
6. lis 2023

Pro tebe, pro mámu...kupuje běžně parfémy?

werik153
6. lis 2023

Napadlo by mě spousta věcí....
Že ho dostal někde k nějaké objednávce...
Nebo jen tak někde u těch stánku jak se nabízí parfémy a pak rozdávají vzorečky...
Někde třeba v časopisu v trafice a tak dále ...

irmamala
6. lis 2023

Paní trpí trochu paranoiou, že? 😀 Kdybys našla šprcky, nebo tangáče, tak neřeknu, ale vzorek parférmu, který je v každém druhém časopise nebo internetové objednávce..... Někteří chlapi jsou fakt chudáci.

autor
6. lis 2023

@klokanka31 no ani nekupuje

autor
6. lis 2023

@werik153 jenže on chodí jen do práce a z práce ,vím že nikde necoura ani casaky si nekupuje a pokud by nějaká objednávka byla,tak o tom už vím ,máme společný konto

gbp
6. lis 2023

tak vzhledem k tomu, ze sem se vcera po 23 letech co ho znam dozvedela, ze ma rad citronovou zmrzlinu 😅 bych se ho zeptala, jestli se jen rad voni damskyma vonavkama, nebo je transvestita 😅

autor
6. lis 2023

@irmamala nekupuje casaky ani nic neobjednaval,máme společný konto a tohle bych viděla

irmamala
6. lis 2023

Za hotové? Nebo kapesné má na příděl?

klokanka31
6. lis 2023

Tak vidíš, když máte společné konto, tak by asi nemohl nakupovat parfém milence. O nic nejde tak se ho narovinu zeptej 😊

kristyn86
6. lis 2023

Moc ho stalkujes. Chodi jen do prace a z prace. Nejlepe s klapkama na ocich,ne? Ja taky chodim do prace a z prace a budes se divit,co po te ceste vsechno stihnu 😉 Spolecny ucet a projizdis,kde,co ,kdy a za kolik kupoval? To uz je moc...
Proc se nezeptas? Jak my tady muzeme vedet,kde to tvuj muz vzal? Pravdepodobne to nekde dostal cestou do prace/z prace. Vzorecky se obcas rozdavaji. Nebo byl v parfumerii a koupil si/dostal vzorecek.
A nebo chces slyset,ze si u neho v batohu nechala milenka vzorecek? Neres to.

autor
6. lis 2023

@irmamala haha,většinou o všem víme ,asi tak 😎na vánoce sme ještě nic nekupoval co tak vim

budouci_maminka
6. lis 2023

Jak u svyho muze bych si treba ani nebyla jista ze by poznal ze jde o vzorek damskeho a ne panskeho 😅

luciesofiealex
6. lis 2023

Chudák chlap🤣😅 vše ostatní napsaly holky...

miryp
6. lis 2023

A teď tu o Červené karkulce, prosím a hned potom se objednat k psychologovi, protože toto už je diagnóza ;)

betelgeuzz
6. lis 2023

Umím si i představit, že někdo v práci dělá dealera nějaké kosmetické firmy a rozdá to kolegům.
Normálně bych se zeptala a nedělala si falešné domněnky.

autor
6. lis 2023

@budouci_maminka tak Chloé znám 😁

martinka_33
6. lis 2023

Vzorky parfémů rozdávají třeba hostesky v nakupnim centru 😉
Jo a mimichodem, v batohu mužovi nehrabu, strachy co na me vybafne 😂 On by v tom mém jiste taky nasel různé poklady 😅

zuzkasim
6. lis 2023

Vzhledem k tomu, že věčně někde nějaký vzoreček dostanu, by mě tohle asi vůbec nijak nerozhodilo. Sem tam vnutí něco nějaké kamarádky, kolegyně, zvlášť před Vánoci, kdy se snaží nalákat od různých kosmetických firem na nákup "dárku pro partnerku, dceru, maminku...", rozdávají je i v nákupních centrech, sem tam dokonce i u nás v Albertu...

budouci_maminka
6. lis 2023

Ty chloe znat muzes, on nemusi..

1pomnenka
6. lis 2023

Nehledala bych v tom vůbec nic. Kolega či kolegyně v práci mohli dostat vzorek a dali mu ho. Zdarma k objednávkám jich bývá i několik, dámské i pánské vůně. Kdybys našla pětitisícovku, bylo by to větší terno.

irmamala
6. lis 2023

Tak v tom případě nechápu, když nemůže sám koupit nic, o čem bys nevěděla, jak by mohl kupovat parfém milence? 🙂

levandule_k
6. lis 2023

Tohle mi přijde jako troll a jestli ne, tak mi to přijde jako dobrá šílenost vyšilovat kvůli vzorku parfému.

klokanka31
6. lis 2023

Jo to kdyby našla celý parfém...🤔

gbp
6. lis 2023

@klokanka31 co cely! ale treba do pulky prazdny 😅😲😲😲😲🙈

irmamala
6. lis 2023

@levandule_k Já bych se ani nedivila. Podobných kosočtverců mám ve svém okolí dost. A čím větší trouba, tím větší stíhačku doma má.

martinka_33
6. lis 2023

@irmamala to protože netrouba by se stihačkou nebyl... Popravde tenhle styl vztahu, kdy oba vedi vsechno, znají navzájem hesla do.mailu, k účtu, k
telefonu, čtou poštu toho druhého, hrabou si navzájrm v kabelce, v batohu, ve skříni... takový vztah mi nevyhovoval, ale každý máme jiné preference. Jsem ráda, že si smuzem nelezeme do vecí. I kdyz to samozřejme dává prostor k různým nekalostem.

irmamala
6. lis 2023

@martinka_33 Mě taky ne. Ale tak když někdo chce sdílet naprosto svůj život s tím druhým, proč ne. Ale nechápu, že je pak schopen dělat scény kvůli reklamnímu vzorku. Takže to není o tom, že si tak důvěřují, ale že se chtějí mít naopak pod kontrolou. Já bych hrozně chtěla vidět tu scénu, jak frajer bezelstně přijde večer domů a na stole namířená lampička a reklamní vzorek, který našla, když mu OMYLEM slídila v batohu 😀 Já bych hanbou propadla, kdybych měla takové podezření jen vyslovit.

autor
6. lis 2023

@irmamala no ono to podezírání totiž není jen tak uplne bez důvodu ,měli jsme menší krizi ,psal si s kolegyní jednu dobu,i když k ničemu jinému nedošlo ,ale ta nedůvěra zůstala...ona mu dala asi dva menší dárky a ty zůstaly dycky v batohu..proto mi to zase naskočilo,ty vzpomínky 🥺

kakamila12
6. lis 2023

Zapracuj raději na své sebedůvěře a přestaň se trápit při prohledávání batohu 🙂 . Jednoduše se to řekne, těžko udělá, ale věř mi, že ti bude líp.

autor
6. lis 2023

@kakamila12 právě lehce se to řekne ....jak zapracovat na sebedůvěře ,chlap v práci vecne, já doma s miminem,věčně zavřený doma ,teď na podzim to je hnus jak je brzo tma,navíc sme malý městečko ,prostě depka...takže jak získat sebedůvěru fakt nevím .Přitom já sem pro ostatní možná vzorem,hodně jsem po porodu zhubla a mám svoji váhu ještě před dětma ,vzhledově si taky nestěžuju ,ale nevěřím si i presto vůbec ....co s tím,poraď ?