Ahoj, projevujete si s manželem vůči sobě city různými nesexuálními dotyky, mazlením apod.? Případně jak často? Nebo už tyto potřeby po xx letech nemáte nebo nemáte fyzický kontakt rádi?
My jsme s manzelem celkem uz asi 15 let z toho v manzelstvi necele 4 roky a tyto projevy nehy zatim nevymizely. Vetsinou se jen tak obejmeme nebo kdyz se divame vecer na televizi, tak se k nemu pritulim. Kazde rano kdyz jde do prace anebo kdyz prijde z prace, tak si dame pusu. S ohledem na to, ze mame dve male deti a jsme z toho oba nekdy dost unaveni, tak nezbyva energie na neco vic, tak jsem rada aspon za tyto projevy naklonosti. Pokud to u vas v manzelstvi neni a tobe to chybi, nebala bych se na tvem miste udelat ten prvni krok. Drzim pesti, at jsi spokojena 🙂
U nás je to takové, že to teprve nějak stabilizuje po 5ti letech manželství. Zezačátku to u nás bylo takové intenzivní tyhle doteky, objetí apod. Manžela to po cca roce přestalo bavit a šlo jen o sex, já ho objala a on se ani nehl, ani pusu mi dal, byl jako kámen. Vydržela jsem to 3 roky a pak jsem na to taky začala kašlat, přestala jsem se ho dotýkat, jen když si vyhádal sex, dostalo se to do fáze, kdy jsem bouchla a řekla, že bysme se měli rozejít. To byla asi ta fáze, kdy mu to došlo a teď to bylo tak rok spíše naopak, že já už tu potřebu té něhy neměla a on jo, byl z toho dost zoufalý a ve mně se to zase probudilo a teď se k sobě chováme moc hezky, s něhou, objímáme se, pusinkujeme. Občas je potřeba si tu cestu v tomuto projevu lásky najít.
@rodange I po 12 letech co jsme s mužem spolu si troufám říci, že jsme stále zamilovaní. Samozřejmě už to není tak poblázněné jako první rok, je to více racionálnější. Oba ale krom sexu potřebujeme ten "med" okolo, tzn. obětí, pusy, tulení, letmé doteky, hezká slova, atd.. A myslím že i to je náš hnací motor ve stálé a nekončící zamilovanisti..
Objetí... ne obětí 😊
Pusa, letmé objetí denně, na moc víc není čas 🤩 po 15letech.. Ale jo, ujde to
Byla jsem s partnerem 10 let a bylo to naprosto běžné. Neumím si představit bez toho bxt.
Nejsi sama. Pokud ja se k němu nepřitulím, neobejmu neudělá to. Jsme spolu 10 let, z toho 7 let manželé. Zpočátku to bylo jiné, někdy mám pocit, že jsme spolu 20 let. Často jsem s ním o tom mluvila, změna trvala krátce, pak to vjelo do starých kolejí. Štve mě to. Když se to tak vezme, obejmutí nebo přitulení je jednou za den, tak samo políbení. Což je málo. Tuleni, hlazeni jen když chce sex.
Každý chlap na ustavičné doteky není. Když potřebuju, vtírnu se, vyhoví 😁. Když chci mazlit, oddaně přijde 😉. Některým stačí, když je o ně dobře postaráno. Tím nemyslím, když mu doma žena slouží.
Letmé doteky, pusa, pohlazení, když jdem do práce pusa, u filmu se přitulíme, ale co máme malou tak na tulení u filmu není čas 😀
10 let spolu, mazlime tulime denne. Ja se kolikrat taky vtirnu 😁myslim, ze kdyz toto ustane, je to zacatek konce, takze to fakt pestuju. Neco podniknout, jako kino, vecere, vystava, dovolene.. to muzu s kymkoli, na nunkani mam manzela (takhle nejak jsem mu to vysvetlila, kdyz on ma tu potrebu nekdy mensi)
Denně, několikrát, přijde mi to jako naprosto samozřejmá součást vztahu i po 23 letech.
Manžel na tohle nikdy nebyl, zejména před lidmi.
Nevím, prostě není romantická duše.
Já ho pohladím, popusuju kdykoliv se mi zachce, ale on skoro ne. Každopádně mě se nebrání.
Ale takový je a takového ho znám, takže s tím jsem do toho šla
Kazdy, den i nekolikrat a samozrejme je to oboustranne. Jsme spolu 8 let.
Ale musim taky dodat, ze to neni tak uplne delkou vztahu. Ono kazdy chlap je jiny, nektery na to neni uz po roce. Ja mam drobnou vyhodu, ze ten muj je takovy mazlil
No jo lezeme po sobě celý den😀😀😀
@rodange sice jsem v manželství krátce (v červnu to bude rok ) ale myslím si, že je to důležité v partnerském vztahu. Je jedno jak často ale pokud by fyzicky kontakt začal být nepříjemný i po x letech tak je něco špatně. U nás je to s manželem tak že se vždycky nějak projevíme buď to tulení společně u filmu, pusa když jdeme spát nebo se loučíme ráno a přejeme si hezky den, pohlazení, obejmutí jen tak, někdy masáž nohou nebo zad atd. Hrozně by mi vadilo kdyby ten kontakt mezi námi už nebyl nebo vyprchal úplně. Máme to i v případě že se pohadame, neshodneme na něčem vždycky si to vyrikame a právě se třeba obejmeme... Zatím máme jen 1 dítě takže si pořád najdeme čas k projevum naklonosti.
S manželem jsme spolu přes 6 let, manželé 3 roky, máme spolu 4. letého syna. Mimo pravidelných intimních chvilek si tak nějak neumím představit den bez toho,a bysme si ráno dali pusu před odchodem a po příchodu domu, večer před spaním (pokud teda jeden z nás nepadne na hubu a neusne ještě dřív, než ten druhý přijde z koupelny :D ). Hodně se spolu smějeme, děláme si srandičky, poťouchlosti .... spolu s tím jsou to různé malé doteky. Manžel není až tak romantik, spíš praktik, ale i jeho rodiče mají po téměř 40 letech manželství hezký vztah a podobné chování, co máme doma my, pozoruji i u nich. Myslím, že to ty dva tak nějak utvrzuje v otm, že se mají rádi.
Jo, po 8 letech kazdy den, nekolikart denne. Pri dvou detech spis ty postelovy hratky se utlumily, ale to nemam nevadi, jsme tak unaveni, ze aspon kdyz to mame, tak si to fakt uzivame. Jinak pubertalni zamilovanost bych ani zpatky uz nechtela. Ted jsme si uz po tech letech krasne, jak ja rikam, jako zaprtci usadili emoce a jsme propojeni jako jeden clovek, jsme nejen rodice, milneci, partaci a pratele a to je pro me nejvic.
snažím se občas ukrást aspoň nějaký dotek nebo obejmutí (každý den co se vidíme, ale to je tak 3 dny z týdne max a třeba pár minut z toho dne jen), manžela potřeba fyzického kontaktu (krom sexu) přešla už tak po roce?