PROBLÉMY. Poradíte, prosím?

5. bře 2021

Zdravim holky, jsem zoufalá.
S přitelem jsme spolu začli bydlet, všechno bylo tak krásný až do té doby dokud si na mě nezačal dělat nároky. Nemohla jsem sama do obchodu, nemohla jsem být na telefonu ( pokaždé mi kontroloval s kým si co pišu ) nemohla jsem si psát s rodinou !! Ani s kamarádkama. Aby bylo jasno nikdy jsem ho nepodvedla a naše láska byla jak z pohádky ale opravdu jen do té doby dokud jsem s nim nešla bydlet.

Já chodím do práce mám stálou práci už 2 roky, on práci neměl ale když jsme si vzali byt tak si našel práci, bohužel tam vydržel dva dny a pak šel marodit 😌hned ho vyhodily, což mi bylo jasné. už od té chvile jsem si řikala že tenhle chlap do práce chodit nebude. Nemohla jsem mu ani řict svuj nazor, kdyz jsem mu rekla, ze mi vadi ze ja vse zarizuji, ze se spoleha na mne tak bylo zle. Najem vedel ze by byl zaplacenej, protoze ja chodim do prace zejo🤦🏻‍♀️ TAKze se o tohle vubec nezajimal. Uz tohle mi vadilo, pak byl nejaky cas doma a ja chodila do prace jak chlap a on jak žena byl doma.
Pak byl takovy den, kdy uz jsem rekla proste ze dost, ze nechci takoveho chlapa co se nedokaze postarat, chlap se ma postarat o svoji ženu, ne žena o chlapa ve všech směrech 🤦🏻‍♀️ Řekla jsem mu, že to takhle dál nejde že ho nebudu poslouchat, dělal ze mne malou holku nemohla jsem mit svuj nazor, nemohla jsem si psat s rodinou, kdyz jsem chtela jit k mamce byl to strasnej problem ze tam chci chodit furt, kdyz jsem sla do prace tak furt rikal neustale ze tam nekoho mam ze jsou tam chlapy a ze se mu to nelibi nutil mne abych dala vypoved !!🤦🏻‍♀️
Ale k věci, ten den co jsem mu to řekla mě zamknul v bytě zavřel mě v pokoji a nechtěl mě pustit ani na krok, chtěl mi ublížit, ale doslova ubližit takovej pocit jsem ještě nezažila, už jsem si myslela že semnou bude úplný konec 😔 chtěl mi i rozbít telefon, aby o mě nikdo nic nevěděl a abych nikomu nic pak nemohla psát !! V tu dobu jsem zjistila, ze jsem tehotna.... nevedela jsem jak se mam zachranit tim aby me pustil z toho bytu aby mi odemknul a nechal mě jít pryč 😏 tak jsem mu řekla že jsem těhotná ukázala jsem mu test, on semnou házel o postel pak odemknul byt a já doslova utekla, bála jsem se jít ten den na policii byla jsem tak rozklepaná 😔začal mi pak psát že se mi strašně omlouvá, že mě miluje ať se vrátim, ať ty slova které mi řekl ať na ně zapomenu, druhý den jsem si šla pro všechny věci a odešla jsem od něj.
Holky, takovýho psychopata jsem v životě ještě nepoznala, teď mám normálně strach z chlapů, nepřipustím si žádného k sobě nějakou dobu.

.... byla jsem u doktorky a řekla mi, že jsem ve 3 měsíci, bohužel k tomu co jsem s timhle člověkem zažila jsem věděla, že by byli problémy tak jsem uvažovala o potratu, ale už jsem byla v tom měsici kdy se to pryč dát nedá. Nelituji toho, že to nedám pryč to ditě za to nemůže, ale bojím se těch problémů kolem. Nedávno mi vyhrožoval psal mi ať umřu já i to co mám v sobě atd, že jsem jeho životní chyba že jsem ho odhodila jako kus hadru. Tohle jsem šla nahlásit na policii a ukázala jsem jim všechny zprávy i o tom, kde rozebíral ten den kdy mi chtěl ublížit a zavřel mě v bytě.
Když ho neuvedu do rodného listu, nebudu chtit aby se ke mne ani k malý přibližoval muže něco udělat aby to bylo naopak? Nebude mit žádné právo ? Poraďte mi, nevím co mám dělat 🥺

levandule_k
5. bře 2021

Škoda, že jsi mu ukázala ten těhotenský test, nemusel to vůbec vědět. Jako otce bych ho neuváděla, ale pokud on zahájí soudní proces o zapsání, tak ho tam budeš muset zapsat.

Kontaktuj Bílý kruh bezpečí https://www.bkb.cz/ vše si sms, si archivuj.
Nevím na koho je psaný byt, spojila bych se s majitelem, dala výpověď z nájmu (potají).
Pokud nemáš vše své odnesené, šla bych tam jedině za přítomnosti kamarádů, rodiny.

autor
5. bře 2021

@levandule_k taky jsem toho pak litovala, ale jine reseni me v tu chvilku nenapadlo, vubec by me jinak nepustil z bytu pryč 😌
Byt byl psaný na mě, s majitelkou jsem se už spojila a vše jsem ji ohledně toho napsala a změnila smlouvu jen na něj, nájem ji prej zaplatil ale nepočitá s ním na dlouho protože smlouvu o zaměstnání jsem doložila já.
Moc děkuji, kouknu na tu stránku jste moc hodná

barulina
5. bře 2021

Tak mela jsi jit hned ten den. Bily kruh bezpeci ti noc moc uz nerekne, pokud uz spolu nebydlite. Domaci nasili musinsplnovat znaky a jednou z nich jenspolecna domacnost. Nanpcrnskoc, nrekni jim o tom ze tenzamkl atd, kluci ti vysvetli co a jak. Minimalne prestupeknz tohohle udelas. A on samozrejme po porodu muze zadat spud o testy dna a nechat se zapsat do Rl. Tomu nezabranis, ale muzes muntaky napsat, zebpokud to udela bides zadat zpetne vyzivne na sebe i na dite. Navic ty teety nejsou zdarma. Je to nemakacenko, nebide na to ani mit. Ja s jednim takovym blbcem mam syna a maly ma rok a zazim teda klid. Snad i vydrzi, ale vic neudelas

kacenka1111
5. bře 2021

@barulina ot - jsi psala, jak je vsechno uzasny s tim mladasem...

barulina
5. bře 2021

@kacenka1111 tak ten mladas neni zadny mladas, mozna tak vypada. Nicmene, pisunpodobny blb, nehodlam sem psat co ajak bylo, urcite nenzadne nasili, nicmene, pokud ses nikdy nespletla v cloveku, tak bud rada a preju ti to 😉

barulina
5. bře 2021

@kacenka1111 a hlavne nechapu, proc me sem tahas, co ajak ja. Nemyslim si, ze by to zakladatelku zajimalo.

kacenka1111
5. bře 2021

@barulina ja to nemyslela zle, ja to ctu ted poprve, tak me to prekvapilo... Pardon🙂

barulina
5. bře 2021

@kacenka1111 ok, mozna na toto tema reaguji hur, podrazdeneji. Ikdyz je to davno za mnou, tak lehke obdobi to pak nebylo a neni uplne lehke mit dve deti, byt s nima sama atd. Ne vzdy se vse povede, jak si clivek planuje, ale snad se mi rysujou lepsi casy. Tak i ja se omlouvam

kacenka1111
5. bře 2021

@barulina neni duvod, mohla jsem to napsat citliveji.. Preji, at je lepe🙂

barulina
5. bře 2021

@kacenka1111 vypada, ze je. Dik 😉

zelenaesmolda
5. bře 2021

Uprimne v tehle situaci bych sla na interupci a dite si poridila s nekym normalnim.Nez se do me pusti zarytw odpurkyne interupci tak ti reknu sve duvody
1) ekonomicke duvody-byt samozivitelka neni zadna sranda kvuli hledani prace,bydleni,hypoteky atd
2) s ditetem a tim tuplem kdyz jde o dite psychopata si budes hur hledat partnera.
3) Psychicka zatez-dite muze mit po otci podobne psychopaticke sklony
4) a to nejdulezitejsi-uz NIKDY!!! nebudes mit klid.
Pristich minimalne 18 let se budes tahat po soudech,bude ti delat ze zivota peklo a priprav se na to,ze bude k tomu,aby te dostal pod kontrolu pouzivat i to nevinne dite,kteremu udela v hlave takovy bordel,ze se ti muze stat,ze ho uplne otoci proti tobe nebo z nej vyroste to,co je jeho otec.
Dite muzes mit s nekym normalnim i pozdeji ale jakmile si rozhodnes dite nechat tak mas ze zivota peklo.

snahnah
5. bře 2021

@zelenaesmolda Autorka psala, že interupci již nelze 🤷

zelenaesmolda
5. bře 2021

@snahnah v tom pripade adopce

peginka1999
24. bře 2021

Takovýhle člověk se k dítěti hlásit nebude ani si myslím tohle je jen chlapská ješitnost nic víc a pochybuju že člověk co smrdí korunou bude chtít zahájit soudní řízení ,najmout si právníka ti mimochodem nejsou zas tak levní a podle toho co máš v mobilu by to stejně prohrál hlavně vše co píše si schovavej a pokud ho nezapíšeš do rodného listu nemá na nic právo vím to protože kamarádka teď akorát řešila to samé a rozhodně bych dítě pryč nedala kvůli kretenovi ba naopak bych si ho hezky vychovala a dala mu veškerou lásku nasrat na chlapa

helen565
16. říj 2021

Dobrý den jsem samoživitelka mého 5letého syna Sebastianka a jsem na tom finančně velmi špatně a proto se obracím na vás milé maminky, byly byste ochotné pomoct mému Sebastiankovi s zimním oblečením velikost 134 boty: 30-31velikost, hračky, hygiena, sladkost pro Sebastianka. Má adresa: Nám. T. G. Masaryka199/22. Prostějov. PSČ. 79601 na jméno Helena Szilvová moc vám od srdce děkuji, moc Sebastiankovi pomužete