Bývalá přítelkyně. Jak byste to řešily vy?

bambula1256
3. črc 2022

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu a zároveň si trochu ulevit. Už týden spolu s přítelem máme menší problém, jezdí pryč a já jsem sama doma. Před týdnem jel do města za "kamarádama" kde měl údajně i spát. Jel hned po práci tak jsem ho doprovodila na vlak a šla čekat na autobus, domluvili jsme se že další den přijede protože jsem šla na pohřeb a potřebovala menší podporu. Ten den mi oznámil že nedojede a že si chce dát pauzu, tak ať jedu k rodině. Zažívám to často tak jsem souhlasila a zůstala u mamky. Tři dny se neozval a potkala jsem ho až v práci kde mi oznámil že si mám dojet pro veškeré věci že už s ním bydlet nebudu. Otázky týkající se toho proč bych se měla zase stěhovat vedli až k tomu že mi oznámil že má kamarádku se kterou mu je líp. Nemohla jsem uvěřit tomu že mě nahradil za pouhé tři dny, jenže mi pak bylo řečeno že se schází už týden. Další den v práci dělal jakoby nic a choval se ke mě jako k jeho holce, bavila jsem se s ním kde byl a postupně se dozvěděla že byl u své bývalé. Jakoby řekla jsem si že pokud pojedu domů s ním tak to s ní vzdá ale čím víc jsem s ním tím víc se o ní baví, píše si s ní a dokonce dnes budu muset jet pryč protože jede za ní, vůbec se mu nejnižší mi říct že jede za ex což je ještě horší než kdyby mi lhal. Je mi líto co se teď děje hlavně když ho miluji a tak jsem se chtěla zeptat jak by jste to vyřešili vy, děkuji za odpovědi.

lv
3. črc 2022

Rozchodem, nemá to smysl.

kapii
3. črc 2022

@bambula1256 evidentně s bývalou nemá vyřešený vztah a pořád tam z jeho strany je zájem. V den kdy potřebuješ podporu, tady pro tebe není, často ti říká, že máš jet k rodině, neozývá se ti tři dny. Podle mě to nemá smysl.

camelinka
3. črc 2022

@bambula1256 Sama pises, ze to zazivas casto...dela si z tebe zrejme hadru uz dlouho, je to hnus, ale aspon to rekl primo a netaha se s ni za tvyma zadama treba pul roku....
Sbal se a ikdyz to boli, bude ti bez nej lip....

bambula1256
autor
3. črc 2022

@camelinka je to pravda, odešla jsem hodně krát ale vždy když mi napsal tak jsem povolila a zas letěla jak na zavolanou.. nemám sílu ho opustit😕

michaela666
3. črc 2022

@bambula1256 Šla bych od něj nadobro pryč. Moc dobře ví, že on pískne a ty poslušně přilezeš zpátky. Děláš ze sebe akorát blbce, tohle z jeho strany není láska.
Někde čeká chlap, který tě bude doopravdy milovat. Neztrácej nejlepší roky v tomhle vztahu bez budoucnosti.

mimi1004
3. črc 2022

@bambula1256 Dělá z tebe blbce, pískne a ty běžíš. Kopnout ho to kou*í, že uvidí hvězdičky ještě za týden. S ním tě nic hezkého nečeká.

kakamila12
3. črc 2022

@bambula1256 no, myslím, že tvoji sebeúctu vyjadřuje i tvoje přezdívka. O holku má kluk usilovat, nedělat z ní pitomce a zkoušet, co vydrží. Nemáte děti, společný byt...seber zbytky sebeúcty a odpoutej se od něj.

camelinka
3. črc 2022

@bambula1256 Vis, kolik zenskych tady, snasi neco podobnyho, jen to neprizna? Kvuli zachovani rodiny, kvuli detem, blaablaa...Ale vy deti nemate a bud rada, ono to preboli a objevi se nekdo, kdo z tebe nebude delat debilku...pokud si nevyberes nekoho podobnyho, i to se stava....Bud rada, ze nemate zavazky a utikej, ted te odkopl kvuli jedne, priste to bude zas kvuli jine...

bambula1256
autor
3. črc 2022

@kakamila12 mojí sebeúctu si podle mě chlapec maže na chleba, jsem si sama sebou tak nejistá jen kvůli tomu že mě uráží a posmívá se mi. Děkuji, máte pravdu.

zelenaesmolda
3. črc 2022

Seber zbytek sebeucty a odejdi od nej.Nejak vubec nechapu na co se vlastne ptas v tehle diskuzi.On ti jasne rekl,ze s tebou byt nechce takze jedine reseni je proste odejit.

bambula1256
autor
3. črc 2022

@camelinka upřímně jsme dítě málem měli ale bohužel jsem to nezvládla a miminko potratila, tohle pro mě byl taky jeden z nejtěžších momentů našeho vztahu kdy jsem neměla podporu už ani od rodičů

bambula1256
autor
3. črc 2022

@mimi1004 přesně tohle vím, jakmile mě odkopne tak se zhroutím a pak když řekne ať se vrátím tak letím. Nejhorší je že mi milý pán rozházel i psychiku a mám v hlavě to že jsem bez něj nula, každý se mi snaží vysvětlit opak ale já to nedokážu pochopit

bambula1256
autor
3. črc 2022

@zelenaesmolda kdyby mi to takhle řekl tak se nebudu nijak bránit, jenže chodí kolem horké kaše a já se snažím si myslet že je to pořád v pohodě, jde tu i o to že když mě doma nechtěl tak mi stejně řekl ať dojedu a ať jsem s ním, říká mi zlato a tak... Jsem z toho zmatená

zelenaesmolda
3. črc 2022

@bambula1256
doporucuju si neco precist o narcisech a jejich vztahovem kolotoci.
Nejdriv te milujou,pak prijde cast kdy te shazuji,poslou pryc.Kdyz odejdes tak te dotahnou zpet a zacne to celel na novo.Cim vic pro nej delas,tim mene pro nej znamenas.
On ma v tobe jistotu,ze se zase vratis.Nez najde dalsi obet,ktera jeho potreby naplni lepe.
A taky jde o to,presvedcit obet,ze bez nej neni nic.Protoze jinak by odesla a nenechala si to libit.

bambula1256
autor
3. črc 2022

@zelenaesmolda mohla bych napsat do zpráv prosím?

zelenaesmolda
3. črc 2022
ivetkafek18
3. črc 2022

Holka mej sebeuctu. Odejdi a prerus s nim kontakty. Bude to bolet to je normalni ale pak to preboli a prijde nekdo kdo si te bude skutecne vazit a milovat te 🙂 hlavu vzhuru a nenech se sebou takhle metat. Je to hodne ponizujici. Moc ti fandim

bambula1256
autor
3. črc 2022

@ivetkafek18 moc děkuji neskutečně si toho vážím. I když zním zoufale a jako dítě vidím že pochopení se tu dočkám.

mydlova
3. črc 2022

@bambula1256 odkud jsi? Bych s tebou zašla ven ať přijdes na jiné myšlenky 🙂 utíkej od něho, určitě jsi krásná mladá holka, s takovým bys neměla ztrácet čas. Mimochodem já jsem taky před pár lety, taky na takové narazila.

pavlinar
3. črc 2022

Sbal si veci a rekni mu, že budeš docasne bydlet u kamaráda. To by se chlapec potentoval. Ale prosím tě utni to s nim nadobro. Není to dobry clovek, je to cesta do pekel, holky mají pravdu.
Pak se dej sama do kupy, než začneš novy vztah. At to není z bláta do louže...
Ja se stejně obavam, že mu zas podlehnes, prosim dokaz, že se mýlím. Pozadej o podporu ty, co ti říkají opak.. prece nebudes jen nouzovka vzdy jistá, kdyz neni do čeho jineho píchnout (schválně to pisu takto hnusne)

knuffel
3. črc 2022

Možná si to všechno po sobě ještě jednou přečti. Jako by to byl cizí problém. Co bys poradila?
Naučit se říkat jasné NE a zapracovat na svém sebevědomí. Vždyť do je do očí bijící...
Pískne, aby ses vrátila? Smůla, nemůžu, jdu s někým jiným, zrovna něco mám, nehodí se to. A nazdar.

bambula1256
autor
3. črc 2022

@mydlova z Ivančic a Břeclavi, podle toho jestli mamka nebo taťka

bambula1256
autor
3. črc 2022

@knuffel jasně no, jen jsem trochu někde jinde a neuvědomuji si to

klpoiu
4. črc 2022

Zlato ses pro něj jen jeho loutka. Tahá za provázky a ty tancujes. Zneužívá toho, že ví že ho miluješ. Já tě chápu, taky jsem s jedním takovým byla. Musíš si uvědomit ,že je to pouhý manipulant. Opravdu chceš s takovým žít a pocit třeba rodinu?? Pořád myslet na to,že zase přijde s tím že jde za jinou??? A ty budeš jen doma sedět, trpět a doufat kdy zas přijde? Utrapi te!! Tohle není tvůj život,ale jeho! Odejdi od něj,a vím že to bude bolet, ale za pár dnů uvidíš jak se ti bude lehce dýchat. To že píšeš,že cítíš že jsi bez něj nula ..holka ty seš nula právě s ním!! Bez něj budeš NEKDO! On je nula,když dokáže takhle likvidovat člověka!! Uteč, dokud máš ještě nějakou sílu!!!

zelenaesmolda
4. črc 2022

@klpoiu
presne tak

l01991
4. črc 2022

Budu hnusna ale ma tě(vás...) jen na jedno a vázat se myslim nechce ani s jednou.Jak už bylo napsano,nic než rozchod (trvaly) to nevyřeši.. a rovnou ho všude zablokovat a v osobnim životě ignorovat.

l01991
4. črc 2022

A to že nemáte děti je o to jednodušši...

shak29
4. črc 2022

A ja bych si taky našla "kamaráda" a jezdila za nim, psala si... zkrátka nastavit zrcadlo. Ale tak jako tak, tohle neni chlap pro život, takže pokud si chceš hrát, tak viz výše, pokud na to už nemas nervy, kopni ho rovnou do pr.dele. 😁

veronikav31
4. črc 2022

@bambula1256 sbal si věci,odjed k rodičům,zablokuj si číslo,jeho Facebook,pokud má.odstrihni ho od sebe

zelenaesmolda
4. črc 2022

@shak29
pokud je to psychopat tak tomu zrcadlo nenastavis.on muze vsechno,ty nic.takhle oni vidi svet.