Problém s manželovou erekci. Jak mu pomoci?

28. pro 2024

Ahoj,chtela bych znát vaše zkušenosti,manžel má poslední dobou problém s erekci (je ve mě a nestojí mu).
Bere na to nějaké vitamíny,vyzkoušel i masticku

Já mu říkám,že je to tím,že to po mě vyžaduje skoro každý den,stal mu když jsme spolu spali ob den,i když mu to vysvětluji,že je to tím,že to má skoro každý den a on si jede své,že to tím není

Je mu 35 let
Děkuji za Vaše zkušenosti a pomoc jak mu mám popřípadě pomoct,aby se netrápil

lencaa11
28. pro 2024

Tím to opravdu není sex každý den na to vliv nemá spíš bych řekla že za tím muze bejt zdravotní problém nebo hormonální šrum taky možná vzrušivost z jeho strany atd ..
jsme věkové stejně jak vy já 35+ a sex i 2 krát za den a manžel problém nemá

autor
28. pro 2024

@lencaa11 děkuji a jak mu prosím pomoct?

drep
28. pro 2024

@lencaa11 bere nějaké léky? Léčí se s něčím? Měl by se s něčím léčit? Naprostá většina civilizačních chorob postihuje nejmenší cévy včetně těch v penisu. Stejně jako většina antihypertenziv nebo antidepresiv může dělat erektilní dysfunkce. Osobně bych šla cestou vyloučení NÚ léků a event. Chorob, pak může pomoci sexuolog. Četnost pohlavního styku na erekci nemá vliv a když, tak spíš pozitivní

lencaa11
28. pro 2024

@drep to asi bylo na tazatelku u nás problém není

lencaa11
28. pro 2024

Šla bych cestou k lékaři urolog ,krevní testy ,sexuolog ,...může to bejt klidně začátek treba cukrovka nebo jiné onemocnění nebo jen potřebuje radu od sexuologa

reeeza
28. pro 2024

No tak mu nevyhov každý den 🤷‍♀️

elesse
28. pro 2024

V 35 to neni vec na vitaminy a masticku, ani na omezeni sexu na obden. Tim spis kdyz sex manzel vyzaduje… zacla bych u praktika, jestli je zdravotne v pohode.

merope
28. pro 2024

Zjišťovala jsem to před lety - je poměrně vysoké procento mužů, co to mají stejně jako tvůj manžel. Takže určitě netřeba se trápit. To je to, co tomu uškodí nejvíc. Pokud se zrovna nesnažíte o děti, zkoušejte i alternativy.

autor
28. pro 2024

Děkuji moc,přečetla jsem to manželovi

martina1317
28. pro 2024

Kamoska se svym muzem resila to same a to jsou mladi - 35 let… prvne zkouseli takovou tu klasiku - zensen, kotvicnik, nejake bylinky, clavin … ale k nicemu to moc nevedlo. Nakonec po velke krizi ve vztahu se muz odhodlal jit k urologovi myslim? A ten ho vysetril, z krve zkistili, ze je skoro bez testosteronu…. Napsal mu nejake prasky na erekci nebo mu nabidnul lecbu testosteronem ale jsou tam nejaka rizika coz nechtel… a ted jim to vyhovuje… ale vlastne …. Nechci to rict, ale v 35 je impotent… a kamoska ma zrovna sex docela rada …

nagojka
28. pro 2024

Vem si naky sexy prádlo,udělej striptýz nebo změn místo sexu,...nebo prostě něco a uvidíš...🙂v sexu se musí experimentovat,hrát si...a pak můžeš třeba i 3 x denně a vše v pohodě ..🙂👍toť jen má zkušenost a mám partnera staršího o 13 let než sem já takže mu je 45...

elesse
28. pro 2024

@nagojka ale houby, to mu nepomuze, kdyz chce, ale nejde to

reeeza
29. pro 2024

I mladý chlap může mít potíž s erekcí aniž by byla příčina fyziologická. Kolikrát stačí jeden nezdar a psychika zařídí aby se to opakovalo.
Jak k tomu u něj došlo...postupně? Nebo právě třeba po jednom nezdaru?
Jinak mám vyzkoušeno že omezení kvantity může zlepšit kvalitu 🙂

teate
29. pro 2024

Mému bude 50 a může i dvě kola hned po sobě každý den. Tím co píšeš, to zjevně není.. A to má opakovaně? Nebo to byla jednorázovka? Jak je na tom psychicky? Co v práci nějaký stresy apod.? To musíš asi víc rozvinout. Kamarád si nechává píchat testosteron, jinak mu “to” taky nejde …. A je mu 33. Ono fakt záleží, nejlepší je asi urolog.

drep
29. pro 2024

@teate ne, není. Prosím, nejlepší je začít vyšetřením u praktika, protože typicky dosud nezjištěná hypertenze, diabetes atd se můžou projevit erektilní dysfunkcí a tlak a cukr urolog řešit nebude. Metabolický syndrom je mnohem pravděpodobnější než deficit testosteronu, když tohle bude v pohodě, pak až má cenu urolog, ale líp sexuolog

vlasta1981
29. pro 2024

Kotvičník