Ahoj holky,
S přítelem spolu jsme 3,5 a čekáme dítě. Ale přítel si teď našel kamarádku, zároveň je to i naše sousedka a jeho kolegyně. Musím se přiznat že na ní hodně žárlím,tráví spolu hodně času, píšou si,po večerech spolu chodí do baru. A já se kvůli tomu s přítelem hádám, ale přítel mi říká že mu to zakázat nemůžu. Myslíte že je to jen kamarádka nebo jeho milenka? Jak bych to měla řešit, když se sním teď rozejít ani nemůžu?
Noooo....to Ti tady asi nikdo neřekne jestli jsou milenci,ale já bych mu netolerovala....
Ona má svého partnera? Naznačila bych, že bych s nimi taky chtěla někdy se vyrazit pobavit a klidně ji pozvala na návštěvu. Je-li pro něj důležitá, zakazováním ho k ní můžeš tak akorát nasměrovat. Jestli je nezadaná, udělala bych nějakou akci doma a pozvala nezadané kamarády, až zadaná bude, bude mít jiné starosti než souseda.
tak pokud si ji nasel az ted tak to muze byt problem,kdyby byla z drivejska tak to by bylo jine.kazdy mame nejakou minulost.
Zažila jsem tohle při prvním těhu..po letech z něho vypadlo, že byl zamilovaný, ale ona věděla, tě jsem těhotná a nechtěla ho. Jestli mohu poradit, dej mu nůž na krk, ať si vybere..nenech si kalet na hlavu ;) vždy se to dá nějak zvládnout, ať nemá pocit, že tě má jistou doma a s ní si užívá, ať tak a nebo tak... Práci asi neodpares,ale vídat se po pracovní době, ani náhodou..držím pěsti✊✊❤️
@stef9328 ja se snažím ho srovnat, ale přítel mi jenom řekne že se sní bude vídat dál.
Je to ošklivý,ale záleží mu víc na ni, než na tobě... :(
@zmrzlinka vím že to tady nikdo nemůže vědět, ale zajímá mně názor ostatníh
Já byla tenkrát v 8. Měsíci a prostě udělej pořádnou scénu, nenech si to líbit, tohle prostě není normální. Ať se kouká zpamatovat panacek, neboj se toho!! I kdybys nakonec měla být sama,je to lepší než zažívat peklo vedle něho. A jeho milenky, protože tohle prostě není jen kamaradka
@marti89 nikoho nemá, ja jsem jí párkrát na návštěvu pozvala, ale odmítla to. Ja jsem sními dvakrát byla, ale potom mi to přítel zakázal.
@kate013 ja jsem mu několikrát scénu udělála, ale s přítelem to nehlo.
Beruško, to je mi moc líto, ale on tě u sebe má jen proto,že jsi asi těhotná. A je to ošklivý,ale takovej chlap je prostě kripl a nic dobrýho tě vedle něj nečeká... Jestli s ním zůstaneš, může z tebe byt úplná nevěřící si troska...tohle zažila moje sestra, přitom je to tak hezká hubana holka,ale sebevědomí úplně v hajzlu,protože měla vedle sebe takovýho blbečka,jako máš ty
..promiň,že jsem tak upřímná,ale ono to je někdy potřeba slyšet/číst...když mu děláš scénu, brečíš a prosis ho a jemu je to jedno, tak mu na tobě fakt nezáleží...to si radši najdi jinýho chlapa,který si tě bude vážit a mít tě rád,protože jsi skvělá atd❤️
@kate013 ja vím že bych od něho asi měla odejít, ale je to těžké,bojím se to nezvládnu i financemi. A taky doufám že se třeba přítel změní.
A proč s nima nesmíš na ty akce?
@marti89 přítel říká že jako těhotná se to nehodí
Já vím, znám to, měla jsem to úplně stejně, bála jsem se,že to nezvládnu, měsíc před porodem, bylo to hrozný,ale kdyby to neskončilo, vím, že by to bylo ještě horší a to jsem nechtěla... Co rodiče? Tvoje a jeho,vztahy? Pomohli by, ví o téhle situaci?
Achjo, ti chlapi umí být tak hnusni. To mě mrzí. Na svoji povahu bych tohle nedala. Ale chápu, že jako těhotná je to horší.
Můj návrh je, aby sis s ním v klidu promluvila, řekla mu, že to tak dál nejde, že tě to ničí. Čekáš vaše dítě a on dělá jako by nic. Máš kdyztak kam jít?
@kate013 mámu už nemám, a otec o mně nikdy nejevil žádný zájem. Jeho rodiče mně moc nemusí, o situaci vědí a říkají že je kamarádka úžasná.
@nazka měla bych kam jít ale ne netrvalo
Popravde s takovym pristupem ze strany jeho rodicu to vuuuubec nechapu. Vo to jsou za lidi?
Od mamzela rodice me berou jako svoji vlastni dceru a kdyby se neco delo tak vzdy stoji pri me a vnoucatu.
Popravde bych takoveho chlapa nezolerovala, 3,5roku zase neni tak moc hodne aby jsi to psychycky nezvladla. Najdes si lepsiho pritele,kteremu bude zalezen jen na tobe a tveho ditete. Vse se da zvladnout podle me.
Pokud se nevzpamatuje a na “kamaradku” nezapomene tak bYch od nej odesla.
Nemuze byt kamaradka vic nez ty,tak to potom neni zadna kamaradka a jasna milenka.
A o cem si pisou po vecerech by me zajimalo?🤦🏼♀️
Tohle určitě není kamarádka, tohle je něco víc. Pokud přítel ví, jak moc Ti ubližuje a naprosto odmítá omezit s touto “kamarádkou” vztah, tak je jasné, kdo je pro něj na prvním místě. A Ty s miminkem to nejsi. A jak se můžeš dočíst úplně kdekoliv, stačí si projít zkušenosti tady na fóru - NEZMĚNÍ SE! Myslíš, že po porodu utne chození po barech s milenkou a bude s Tebou doma vstávat k miminku a měnit plínky? Ne, bude mít dál svůj program, do kterého už Ty nebudeš patřit. Ještě Ti ideálně nebude přispívat na chod domácnosti a na malé, ono ty drinky pro milenku taky něco stojí...
@stef9328 oni mě nemají v lásce protože že mám jen sš. Co si píšou nevím, ale přítel se přitom směje.
@eeevee Jako já vím, že se asi moc nezmění, ale prostě nemám odvahu od něj odejít.
Jakoooooo co jsou to za ubozaci s prominutim🙏🏻 Moji tchanovci jsou doktori a ja mam stredni s maturitou a co jako? Nemuze byt kazdy vystudovany vysokoskolak, boue to jsou lidi.
Kazdopadne i s tim dotetem asi moc dobre v takove rodine se mit nebudes. Opravdu zvaz zda nebude lepsi odejit dokud je jeste brzo.
Jo kdYs se smeje tak je to jasne,lichotive zpravy, takove se nejvice chlapum libi,za chvili bude zamilovany a ty budes na dne jeste k tomu tehotna. Toto nesvedsi nic dobreho.
Opravdu zkus s nim resit veci na rovinu.
Rekni mu narovinu at ti ukaze mobil co si s ni pise. A narovinu at ti rekne proc se s ni schazi. Protoze toto 99% zen by netolerovalo
Takže se chceš i nadále trápit ve vztahu, o který Tvůj přítel nestojí? A přivést do takového vztahu dítě? Nakonec to skončí tak, že on se bude flákat po barech s milenkou, zatímco Ty budeš doma sama a starat se o miminko, budeš mít jen rodičák a budeš na něm naprosto závislá. Takto se odchází mnohem hůř. Využila bych příležitosti, když není dítě ještě na světě a vše si v klidu zařídila - začala si šetřit, rozmyslela se, jestli chceš dát zapsat přítele do rodného listu dítěte, popřípadě si našla bydlení. Dítě bylo plánované? Těší se na něj?
@stef9328 říká že se sní schází proto že jí má rád a rozumí si sní. Mobil mi ukázat nechce
@eeevee dítě úplně plánované nebylo ale těší se na něj
Boze, to snad ani není možný , ze by tohle byla pravda. A pokud ano a není s tebou teď, tak až bude doma mimino a furt nějaký problémy tak nebude tuplem. Chodíš do práce ? Kdy mas termín ? Zkusila bych odejít, co tomu řekne, jestli te miluje projeví zajem, ale takhle to vypadá ze jsi koule na noze a on se nechce rozejít sntehotnou holkou. jaký mate jinak vztah, jak trávíte volný čas, problémy v trhu, sex, mluvíte o svatbě atd ?
To nevim, ale pritel je blbec, nevi, co ma doma.
Popravde, takove kamaradstvi neuznavam. Chlap nemuze mot “kamaradku”, pokud mas kamaradku tak si bez za ni a semnou nebut. Kdyz je kamaradka tak jdeme spolu do baru,nebo se spolu navstevujeme.
Takove chlapy nepochopim!!!
Tak si najdi “kamarada” a uvidime jak se bude tvarit on na to.
A jeste k tomu ceka dite s tebou. Srovnej ho do late,dokud nebude pozde.
Mas byt pro nej ta nejdulezitejsi osoba pred narozeni ditete,pak uz bohuzel druha nejdulezitejsi (prvni bude dite), ale takove kamaradstvi neuznavam!!!