Ahoj, poraďte. Seznámili jsme se na seznamce. Na třetí schůzce sex, kde mi pořád říkal jak se mu to líbí a jak se těší na příště... Od té doby žádná zpráva od něj. Do té doby jsme si intenzivně psali. Co dělat, napsat, nenapsat? Smazat kontakt?
Ale je to divný, vezl mě domů a furt opakoval jak to bylo super a ptal se kdy se uvidíme. Vždyť to mohl říct narovinu, k čemu to divadlo.
@bbbettty proste ta pouzil na jedno, dostal ta a jeho misia sa skoncila nic viac nic menej
Viděli jsme se ve čtvrtek. Ještě mi večer napsal, že v pořádku dorazil domů, ráno v pátek poslal "pusinky a dobré ráno" a od té doby nic. Ani není online.
@bondgirl1310 jo asi jo. Klidně se mu to mohlo líbit ale odskrtnul si kořist a loví dal.
@bbbettty ano ale to sa da cakat kedze ste sa spoznali na zoznamke
@bondgirl1310
Tvrdil že hledá dlouhodobý milenecký vztah. No, asi se plánuje ozvat až zas bude mít chuť. Na to mu kašlu.
Nechce se mi psát mu první.
@eviicka jako napsat zprávu trvá pár vteřin. A kdyby chtěl ať pokračujeme, tak přece zůstane v kontaktu. Předtím psal nonstop. No, ale už je to asi jasné, já si ho teď vygooglila a normálně má barák v SJM s manželkou. Tvrdil že je rozvedený 5 let. Achjo, jsem pak pitomá. No, tak jsem se aspoň zadarmo třikrát najedla. 🙂)
Tím to pro mě skončilo i kdyby napsal.
@bbbettty tak evidentně to zas tak skvele nebylo a nemá zájem, asi už ma novy objev. Určitě bych sama nepsala, nevnucuj se.