Přestal psát. Co dělat?

bbbettty
3. pro 2023

Ahoj, poraďte. Seznámili jsme se na seznamce. Na třetí schůzce sex, kde mi pořád říkal jak se mu to líbí a jak se těší na příště... Od té doby žádná zpráva od něj. Do té doby jsme si intenzivně psali. Co dělat, napsat, nenapsat? Smazat kontakt?

barmil
3. pro 2023

@bbbettty tak evidentně to zas tak skvele nebylo a nemá zájem, asi už ma novy objev. Určitě bych sama nepsala, nevnucuj se.

bbbettty
autor
3. pro 2023

Ale je to divný, vezl mě domů a furt opakoval jak to bylo super a ptal se kdy se uvidíme. Vždyť to mohl říct narovinu, k čemu to divadlo.

barmil
3. pro 2023

@bbbettty a co měl říct, byla to nuda, tak cau? Aby ses tam rozbrecela, že Te měl jen na jedno?
Jak dlouho to je, co se neozval?

bbbettty
autor
3. pro 2023

@barmil když ona to nuda nebyla. A sám se aktivně ptal kdy budu mít čas. My byli k sobě upřímný a už na první schůzce jsme si řekli že kdyby nám ten druhý nevyhovoval, tak si to řekneme. Není mi 15,abych dělala nejake scény

bondgirl1310
3. pro 2023

@bbbettty proste ta pouzil na jedno, dostal ta a jeho misia sa skoncila nic viac nic menej

bbbettty
autor
3. pro 2023

Viděli jsme se ve čtvrtek. Ještě mi večer napsal, že v pořádku dorazil domů, ráno v pátek poslal "pusinky a dobré ráno" a od té doby nic. Ani není online.

bbbettty
autor
3. pro 2023

@bondgirl1310 jo asi jo. Klidně se mu to mohlo líbit ale odskrtnul si kořist a loví dal.

bondgirl1310
3. pro 2023

@bbbettty ano ale to sa da cakat kedze ste sa spoznali na zoznamke

bbbettty
autor
3. pro 2023

@bondgirl1310
Tvrdil že hledá dlouhodobý milenecký vztah. No, asi se plánuje ozvat až zas bude mít chuť. Na to mu kašlu.

barmil
3. pro 2023

@bbbettty no a není zenaty, nebo rozvedeny a má na víkend děti ? Když napsal v pátek ráno a pak už ne ? Jestli se ozve v pondělí, je to jasny.

bbbettty
autor
3. pro 2023

@barmil sice jsme se viděli i minulý víkend a tvrdí že rozvedený.. Ale je to možný, uplne mu nevěřím.

konidana
3. pro 2023

@bbbettty neozval se jen od ctvrtka? Vsak je vikend. Muze mit jine aktivity. Klidne bych pockala do zitra a pak se treba i ozvala.

bbbettty
autor
3. pro 2023

@konidana jenže my jsme si do čtvrtka psali nonstop od rána do večera, posílali si o fotky. Mě i napadlo jestli se mu něco nestalo.

bbbettty
autor
3. pro 2023

Nechce se mi psát mu první.

barmil
3. pro 2023

@bbbettty stalo, je s někým, před kým Ti psát nemůže/nechce. Ať už jsou to děti, nebo dokonce partnerka.

bbbettty
autor
3. pro 2023

@barmil velmi pravděpodobně. No, co se dá dělat. Ozývat se mu nebudu.

evculinda
3. pro 2023

@bbbettty napsat, ať už jen zeptat se, zda je s ním vše ok

bbbettty
autor
3. pro 2023

@evculinda když já myslím, že je na řadě. Nechce se mi psát první.

eviicka
3. pro 2023

@bbbettty uvidíš zítra, jestli bude online. Jinak mohlo to být super, mohla si být úžasná, ale jestli to je jen lovec... (I když se přiznám, že tyhle typy znám spíš z televize, ale určitě existují🙂).

bbbettty
autor
3. pro 2023

@eviicka jako napsat zprávu trvá pár vteřin. A kdyby chtěl ať pokračujeme, tak přece zůstane v kontaktu. Předtím psal nonstop. No, ale už je to asi jasné, já si ho teď vygooglila a normálně má barák v SJM s manželkou. Tvrdil že je rozvedený 5 let. Achjo, jsem pak pitomá. No, tak jsem se aspoň zadarmo třikrát najedla. 🙂)

bbbettty
autor
3. pro 2023

Tím to pro mě skončilo i kdyby napsal.

sorboni30
3. pro 2023

@bbbettty takze rozveden není.. ale řekl ti, že hledá dlouhodobý milenecký vztah tak tady je zrovna i odpověď. Má manželku a chce milenku...👍Ozve se zítra a bude se omlouvat, vymlouvat, protože si bude chtít opět vrznout...

bbbettty
autor
3. pro 2023

@sorboni30
Ale já taky chtěla jen milenecký nezávazný vztah, to jsme si vyjasnili na začátku. Ale nechtěla jsem nikoho podvádět. Kdybych věděla že je zenaty, tak se s ním nesejdu. I dva nezadani přece můžou mít jen nezávazný vztah.

4formy
3. pro 2023

@bbbettty nemusi byt zenaty ja jsem rozvedena 5let a porad nam.na katastru sviti SJM ,neresily jsme to tak to tam tak porad je...to neni dukaz ze je zenaty tak jen at vis...a klidne mu napis zda se chce jeste sejit nebo ne,jen at vis na cem jsi 🤷

hani_na
3. pro 2023

@bbbettty Když Ti chlap nenapíše, tak Ti nechce napsat. Takhle jednoduché to je. Nejlepší řešení je nechat to být. Zvlášť, pokud dohoda zněla, že to bude nezávazné. Overthinking je cesta do pekel...

bbbettty
autor
3. pro 2023

@hani_na ano, taky myslím, že je to takto jednoduché.

bbbettty
autor
3. pro 2023

@4formy nebudu mu psát. Nechci se scházet s někým, kdo nemá za celý víkend chuť mě slyšet nebo aspoň popřát pěkný den. To intenzivní psaní bylo jen za účelem urychlit sex.

4formy
3. pro 2023

@bbbettty otazka znela,napsat/nenapsat...tak.je fajn ze uz jsi se rozhodla 😉

bbbettty
autor
3. pro 2023

@4formy jojo, potřebovala jsem si to ujasnit, jsem ráda že jsem nenapsala.

barmil
4. pro 2023

@bbbettty tak jak? Ozval se?