Ahojky holky, mám dceru a teď mám nového přítele, známe se už teda dost let, až teď jsme se dali dohromady, trvá to určitě cca 2 měsíce, co se týče malé, tak se strašně snaží, furt by ji něco kupoval, dává ji korunky do pokladničky, oblékne ji, postará se o ní, jako otec prostě a za to jsem strašně vdecna, ale přijde mi, ze ani tak o mě nejde, nevím proč. O sexu nemluvim, to chce furt, ale jde o takový maličkosti..
Ráno vstanu udělám vajíčka jemu i malé a sobě když nemám chuť ne, ale udelam proste snídani.. on vstane a udělá ji jemu a malé, taková blbost proste.. pak ze mu vadí, že mi pomáhá otec s penězi, ze od teď mám jeho a když cokoliv ať si řeknu, nechal mi tu peníze a já koupila za ne to co chtěl on koupit a ano utratila jsem z toho 200,- a on se sice smál, ale co jsem prej kupovala atd atd, druhý den si peníze všechny vzal. Nic nenechal.
Jde o takové drobnosti.. nedávno mi nebylo dobře a nevarila jsem a on, ze přijede z práce a objednáme si jídlo, ptal se jestli si dáme sushi, říkám ze ho nejim a on si objednal sushi, mě se vůbec nezeptal co chci a konec. Objednal, najedl se a šel si lehnout. Já jak jsem byla spokojena ze začátku (ale ne zamilovaná) tak si říkám, ze asi chci být sama, tohle nepotrebuju domu. Nenakoupi, nic. Řekne kup mi cigarety a já jsem schopna mu vzít alespoň 3x a on mně koupil poprvé a jedny i přes to, ze kouri ode mě.. já nevím jak to popsat.. je tu tak 3-4x do týdne a někdy i víkend jak kdy. Jde mi i o princip, koupím kilo mletého ha 150,- a z toho udělám karbanatky a on sní tak 8 karbanatku jen k večeři, ale nenapadne ho něco koupit.. já proste nevím.
Jsem náročná co? Řešili byste to? Nebo se mám v sobě srovnat já?
Dekuju..
Působí to na mě tak, že tě využívá. Postaráš se o něho, sex má... tak se za to pár chvil věnuje tvé dceři (protože mu je jasné jak to na matku samoživitelku zapůsobí) a to je vše.
@jola777 Děkuju moc, takže nejsem sama kdo si to myslí..
Opravdu dekuju.. ☺️
A co chceš slyšet? Po dvou měsících? Že je to sobec? Že právě na těchto maličkostech se to pozná? Že se nažere a má sex a to mu stačí? Hlavně to dobře zvaž, než si s ním pořídíš druhé. A ne, nejsi hysterka, jen neznáš svou hodnotu. Jsi normální. Kdyby muž udělal snídani jen pro sebe a děti, hodně by mi to vadilo. Ano, třeba se někdy může stát, že udělá vajíčka a já vstanu a nemám na ně chuť. Tak ok, vezmu si něco jinýho a ocením, že něco připravil a vajíčka pak třeba dojím na sváču, aby se nevyhodila. Ale to, že na tebe primárně nemyslí, nezeptá se, o něčem svědčí. Zvlášť takhle na začátku vztahu. A na Tobě je, aby sis přiznala o čem to svědčí a jestli tohle chceš.
Místo aby si dceru kupoval přes dárky a peníze v pokladničce, mohl by za tu částku raději nakoupit jídlo nebo s vámi vyrazit někam na výlet. Snídani pro sebe a malou, sex, fullservis bez vlastního přičinění, protáhlý ksicht protože jsi na něco zapomněla?
Dost důrazně bych si o vaší budoucnosti promluvila, protože než takový chlap, tak raději žádný.
@orchidis
@michaela666
Holky mockrát vám dekuju!
Mám nového přítele necelé tři měsíce a nosí mě na rukou. A i já jeho. Je to takové to krásné hájecí období, kdy se ti dva na sebe snaží echt zapůsobit a můžou se přetrhnout, aby ten druhý byl šťastný a spokojený. S chlapem, který se už na začátku chová takhle hovadsky, bych čas fakt neztrácela.
@irmamala Děkuji moc, moc vám to přeji, snad se mi taky podaří někoho takového najít.. 🍀
Je to ten příběh, jak se znáte, byl s vámi venku, houpal dceru, dělal jakože je táta, nasliboval výlety, jak se postará a pak se neozval, neodpověděl pár dní? To co popisuješ je blbě. Buď je jen zabedněnej a pohodlnej, nebo vyčůranej (servis, sex, bez výdajů atd).
@lv To nevím o kom mluvíš😨
U nás je to teď tohle poprvé.. známe se asi 3 roky..
Aha, to bylo dost podobné, asi náhoda. Zkus na rovinu, bez vyčítání říct, co chceš jinak.
@lv A není blby po něm ctít třeba i peníze? Aby mi pomohl proste?
Je rozdíl, jestli je na návštěvě na 2h, nebo jestli přijde odpoledne po práci, nechá si uvařit, vyprat, udělat svačinu apod. Požádala bych o nákup drogerky, věcí na večeři, pro vsechny. Teď by tě měl hýčkat a rozmazlovat, ne si nechávat kupovat cigára.
@lv Mockrát děkuji 🙂🌺
Nejsi jeho matka aby ses o něho starala jako o dite. Asi bych zvazila zda v takovém vztahu zůstat, ale tohle musíš vědět ty sama☺️
Takový možná sobec a jajinek
Já vidím jen dvě možnosti - buď ho rovnou "kopneš někam" nebo to s ním ještě zkusíš. Pak prostě výrazně specifikuj, co potřebuješ - prostě si nech taky koupit cigarety, prací prášek, řekni klidně, co má nakoupit na snídani a podobně. A když nadhodí, že se objedná něco, co nejíš, rovnou navrhni, co má objednat tobě. Nečekej, že se zeptá, vnuť se (někteří jsou tak zabednění, že se nezeptají, protože je to nenapadne) - buď zjistíš, že to je ten případ (pak to ještě jde) anebo že je to fakt soběstřednej sobec. Hlavně než to zjistíš, si hlídej antikoncepci. Zvláště pokud říká, že kdybys potřebovala peníze, ať si řekneš - tak si prostě řekni.
Je to sobec.
Nasranej, že nemá vypráno po dvou měsících vztahu? No, tak ten by letěl oknem 🤷♀️
Jenom pro srovnání - mě manžel i po několika letech manželství dělá každej den kafe do postele.
@merope Mockrát děkuji ❤️
Děkuji všem☺️🙏🏻
Za mě sobec a rychle pryč.
Na mě to teda taky nepůsobí dobře. Z druhé strany asi nelze očekávat, že bude po 2 měsících vztahu fungovat 100% perfektně jako náhradní otec a manžel a už vůbec ne číst myšlenky. Je to asi blbé říct, ale on ten vztah zatím nejspíš vnímá na jiné úrovni po 2 měsících. Jsou tu ale věci, které mi taky na něm nesedí. Třeba to praní prádla a objednaný oběd jen pro sebe...🧐A že se vzteká za máslo. Tak snad každý už má teflonovou pánev doma, kde být máslo ani nemusí... Hlavně, aby se z něj nevyklubal nějakej šmejd. Že se věnuje dceři je hezké, ale to asi tak trochu nestačí... Zajímá se, jak ses měla? Přinese ti aspoň někdy něco pro radost? Aby tě neměl jenom jako hospodyni a snadný sex.
@bohumilakupkova Jako to ano, jídlo mi poprvé objednal to neříkám a furt chce jít na večeři, přijde a ptá se jak se mám a stará se slovně, ale zbytek nic🤦🏽♀️
Rychle pryč. Na to, ze mate byt zamilovani a delat pro druheho z lasky prvni posledni.. za me ne.. sobec sobecky a jeste te vyuziva. Venuj tu energii radsi male..
@sinicka Já si furt říkám, že se třeba změní, když mu to řeknu.. já nevím jsem zmatená ze všeho.. mockrát děkuji ❤️
Nikdy se nikdo nezmeni. Nebud naivni 🙂 zmenit muze napr. ze prestane kourit, ale povahu a tady ty veci co popisujes se naopak po delsi znamosti prohloubi
@sinicka Já prave mám zkušenosti s ex a šlo to a vydrželo nám to krásných 6 let, ale opravdu ten člověk musí chtít a nebo naopak přesně jak píšeš..
Hele hlavně neber všechno co je a nebuď vděčná za to, že tě s dítětem vůbec někdo chce. Chlap se má k ženě chovat jako k princezně, alespoň v těch poblbaných začátcích. Když už se teď handrkujete o cigára a mleté maso, jak to bude vypadat za rok?
Je vychcanej. Pryč od nej. Akorát te využívá a je to příživník.
Vyprdni se na něj! S podobným blbem jsem chodila 3 měsíce (naštěstí jsem byla mladá a děti jsem ještě neměla), ale taky jsem byla blbá, že mi všechno kupovala, vařila, cigára jsme kouřili napůl 😂 Pak jo vykopli u bytu, nasáčkoval se ke mě, no nejhorší rozhodnutí, ukradl mi tu nějaké peníze (eura). Naštěstí mi to jeho kamarádka řekla, teda zeptala se jestli jsem nějaká eura neměla náhodou doma, že se jí Michal ptal na kurz. A to jsem se naštvala, naložila ho do auta, sebral si saky páky a odvezla jsem jo do prdele.🙊😁 A to ze začátku taky byl ťuťu ňuňu, pusinky a lichotky, semtam uvařil z nákupu, co jsem koupila. Jestli to s ním chces zkusit, řekni si o příspěvek na jídlo, nájem atd...
*jeste jsem chtěla dodat, ze mu každý den peru, jinak je nasranej ze nemá cisto. Nedavno byl nasranej, ze si musí udělat vajíčka bez másla, já ho zapomněla večer vyndat, takže se sral, ze jak si je má jako udělat, no já nevím.
Nevim proste.