Zdravím ... Před rokem jsem v batohu partnerovi po služební cestě našla otevřenou krabičku kondomu ( jeden chyběl ). Trvdil že batoh už má spoustu let a asi to tam bylo dlouho ( v batohu byla i účtenka, že batoh je měsíc starý - takový ten decatlon za 69,- ) , v té době jsem s ním čekala dvojčata a byla jsem pár dní před porodem. Nechtěla jsem to řešit v emocích ( šestinedělí ) a pak jsem měla moc starosti , mame ještě tříletého syna... Teď po roce stejná situace, taky novější batoh, jeden kondom v krabičce chybí , zase po služební cestě. Tvrdí že mu tu krabičku ze srandy dali kluci z práce , ať už se nerozmnožujeme ... Já bych otevřenou krabičku kondomu nikdy po někom nepoužila, pokud by nebyli z obchodu koupené mnou či partnerem, tak mi to přijde jako naprostá kravina ... Včera jsem mu podala krabičku kondomu , že tu situaci jsme řešili před rokem a že mě to už fakt nebaví ... On me osočil, že mu nevěřil a přísahal na naše děti ze nevěrný mi nikdy nebyl ... Podotýkám , že mu neprohledávám věci, poprvé to bylo ,že jsem uklízela úklidovou místnost a tam máme batožiny a kontrolovala jsem jestli tam nemá věci na praní či co hnije a teď protože ten batoh měl s námi na výletě a nemohla jsem najít čepici od syna ... Věřili by jste ??? Nebo je to pro vás důkaz nevěry ???
Jsem nedůvěrivá a pokud se stalo to totožné, už bych nevěřila...
@sherryel je to fakt divne a on vul,ze podruhe opakuje stejnou chybu...neverila bych,zas uplneho vola,aby zevme nekdo delal,to fakt ne...at teda mu ti kolegove na sluzebce potvrdi,ze 2 x udelali stejny vtip,jsem na to zvedava,ale musi prijit osobne,nedojde nikdo se vsadim a on bude muset kapnout bozskou...
Apropo to mi pripomina jak extra zarlivy manzel jednou osocoval manzelku z nevery s kdekym a ona pritom svata a ted tohle prasklo ma nej,ze jich mel zastupy,takze se budou rozvadet...
@marcicek84 Dovedu si představit že nějaký kamarád z práce by to pro něj klidně udělal.
A jak ti to vlastně zdůvodnil poprvé? Za mě je to nesmysl, ale je otázka, zda po tom chceš opravdu pátrat. Odešla bys s třema dětma kvůli nějaké jednoroční prcač*e? Hlavně si nenechávej nic potvrzovat a dokazovat od kolegů. Samozřejmě ho podrží a ty budeš za úplnou chuděru.
@irmamala : zdůvodnil že batoh je starý a obsah taky. ( Batoh byl nový dle účtenky ) a.pak jen kecy typu " nejsem takový hajzl že bych podváděl těhotnou přítelkyni atd ... Udělat s tím nic nemůžu, děti jsou malé a už tak tak to dávám když odjel na služební cestu a to ještě na 20 dní odjíždí po neděli ... kamarády konfrontovat nebudu, max. Bych to mohla říct tchýni, tak by mu dala za uši , že rozbíjí rodinu. Ona je na ty tradiční hodnoty a je extrémně charakterní ...
@jola777 tot otazka,rict tohle nekomu do oci,nevim....ale jako cisty rozhodne neni...
Bohužel bych mu nevěřila ani poprvé a teď už vůbec ne. Ale dokud nedostane strach, že i vás může přijít, tak toho nenechá.
@sherryel To nedělej. Nechtěj, aby mu někdo jiný domlouval. To si musíte vyřešit samy. Pokud to dělat chce, rozhodně se nezalekne maminky. Pokud ty víš, že to musíš akceptovat vzhledem k situaci, tak se snaž zůstat nad věcí a požádej ho, ať z tebe nedělá idiota - tím, že na to tak snadno přijdeš a že ti tak dementně lže.
On jezdí na služebku i s ženami? Nebo vždycky na místě nějakou "klofne"? Já bych udělala verbajz. Jsem sice zastáncem řešit věci v klidu, ale pokud se podruhé stane to stejné a lže ti do očí (a přísahá na své vlastní děti - fuj!!!), tak bych se už neudržela. Že chci vědět pravdu, protože víš, že ti lže. A pokud mu nestojíš ani za to, aby se přiznal, sbalila bych si věci, děti a odjela. Alespoň na čas, aby mu došlo, že nejsi žádná husa a tobě lhát nemá!
Jelikož jsem pracovávala ve firmě, kde byla většina mužů a jezdilo se na služebky, moc iluze si o mužské věrnosti nedělám…..takže alespoň, že použil prezervativ!
@sherryel Nevěřila bych mu ani náhodou. Přísaha na kohokoliv jsou sice jen slova (čehož si je určitě moc dobře vědom), ale nas*al by mě akorát ještě víc, že si vůbec dovoluje přísahat na naše děti. Chápu, že nemáš moc na výběr, že se třemi malými dětmi je těžké odejít a uškodila bys akorát sobě, ale dělá z tebe husu. Je jasné, že se nepřizná. To by udělal leda sebevrah. Jak sám ví, byl by za hajzla, že podváděl těhotnou a teď znovu a ví, že by to pak musel odčiňovat. Z druhé strany se aspoň chrání, když už. No teda ne, že by ho to omlouvalo...🤦♀️Nějaký kolega by mu určitě kryl záda a tchyni bych to neřekla, to by bylo úplně k ničemu. Někdy je fakt možná lepší nevědět. Co teď s tím, viď.🙁
@sherryel tak to,ze to reknes tchyni tim bych ho postrasilaypokud nekapne bozskouyze budu mit z ostudy kabat,protoze debila z tebe delat nebude
@ellyem : jak kdy, ale vždy na podzim jich jede víc a vždy je tam nějaká žena ... Než jsme měli děti, tak jsme se po velké hádce rozešli a za 5 dní na to se vyspal s kolegyní a pak dva dny na to už se chtěl zase dát dohromady ... Ale to jsem tak nějak přešla, i když jsem ho chvilku trochu trápila ( dobírala jsem si ho za to - nevyčítala jen vtipkovala na toto téma ). Ale to bylo pět let zpet. Teď normálně odjel na služební cestu ( loni i letos ) ... Muž není krasavec, ale takový ten šoumen, co ho každý má rád a okouzlí celou společnost. Někdy jsem mu prostě musela říct dost ( někdy nepochopil kde je hranice mezi Standou a flirtováním )... Většinou to druhé pohlaví mátlo. On to tak nemyslí ale pak to tak vyzní ( mužům i ženám říká lásko, zlatíčko , kočko atd ) ... Neobhajuji jo , jen vysvětluji. Někdy to bylo vtipné, když třeba rozzářil starší ženu ( skoro důchodkyni) že ji lichotil atd. Ale mladší žena by to už brala jako flirt a pak by příležitosti byli ...
@marcicek84 : on by mě vyhodil z balkonu, kdyby mi přišel na nevěru ( 7patro ) ...
@sherryel jsou dvě možnosti buď to tak necháš a bude si u tebe dělat dál jen křoví v rodině aby se měl kam vrácet což by jako ženská mě stvalo dělat ze sebe jen hodnou ženu hlavně mám zdraví tvoje máš jen jedno a máš děti tím myslím že kondom proti nemocem nechrání ( HPV ,kapavka ,sifilis atd ) a nebo rázně mu dát na stůl papír o tom že jdeš od něj a hotovo jiné možnosti nejsou jsme lidi dobře dalo by se to ještě možná vzít to první ale po druhé stejná písnička 🙈🤣 to lze a i žena z detma sama to zvládne lidé jako feťáci ,gemleri ,nevěrnici atd se v tom to směru nezmění bohužel
@sherryel řekla bych ,že lže
@sherryel
Ahoj,no teda ja neviem.Pracujem ùz vyse 10 rokov v IT oddeleni, kde su chlapi tak vo veku od 26 do 55 roznych narodnosti,povah a kultur.
N'a sluzobku jazdime tak 2x do roka a nikdy som si nevsimla,ze by sa tam parovali kolegovia a kolegyne.
No a teraz k veci.
Ked si tvoj drahy neda ani tu namahu, aby zakryl stopy a nesposobil ti bolest,tak je to vrchol nerespektu.
O tom,ze je to blb,pisat nebudem,ùz len t'en tvoj prispevok o tom om,ze by ta vyhodil z okna o tom dost napoveda.
Ja by som pochopila ulet,ale iba v pripade,ze ide o jednorazovku a nikto sa o tom nikdy nedozvie.Polozit n'a chrbat pripitu kolegynu n'a sluzobke, to je take bez namahy, buranske. Prist domov s dokazom,je hulvatske.
Nezasluzis si take jednanie.
Porozpravaj sa s nim o Tom otvorene.Na ferovku sa opytaj,ci je to ta ista kolegyna alebo nie.
Buď rada ze se chrání a neleze na kopegyne jen tak 😁 Ale je to podle me idiot, kdyz mu nestojis ani za to, aby ty šprcky lépe schoval, smutné 😢
Chlácholit tě nebudu, je to jasný důkaz nevěry. A on je teda neskutečný pitomec, že se nechá propálit podruhé úplně stejně.