Zdravím, žila jsem 5 let s přítelem a máme dceru 2,5 roku. Rozešli jsme se jelikož mě psychicky týral , neustále na mě křičel , budil mě v noci a křičel kvůli svým paranoidnim představám a bohužel se to dělo i před zraky dcery, křičel i na ni a kolikrát sní i praštil o gauč , strčil do ni a td.
Teď máme dohodu přes ospod o styku s dcerou , on ji ale nedodržuje a když si dceru predavame křičí na mě a urazí mě, navíc podle jeho řeči má zase nějaké hlasy a bludy, bojím se mu dceru dávat , byla bych rada kdyby soud určil styk s otcem jen za přítomnosti me a nebo třeba soc pracovnice , myslíte ze se mi to muže povest?
Jinak byl i 2x hospitalizovany na psychiatrii bere léky a injekce , má invalidní důchod 3 stupně a v kartě napsané to jak se dokáže chovat agresivně a td.
@lv na ospodu mi poradili už jen soud, dohodou jsme to řešili já měla snahu velkou ale bohužel to nejde, řve na mě před Věrou a je vulgární , ona už si toho sním zažila dost a nechci aby to pokračovalo
@lv to je hezké ze má právo a dítě , ale neumí se o nej postarat , nechová se k němu vhodně a navíc nikdo neví kdy mu muže přeskočit
Panebože kde to jsme? Chlap agresivní, mlátí s dítětem, je totálně mimo, když má bludy, a i přesto má právo na dítě?? To se s tím bude něco dělat až se zas stane nějaký neštěstí? Je mi z toho šoufl 😨
@kristynasimonova To je hrozné, držím palce, aby to pro vás a dceru dopadlo co nejlépe. Vůbec si neumím představit, že bych svoji holčičku musela pravidelně předávat nějakému šílenci...prostě bych mu ji nedala, ať se třeba pos..e. Bohužel v dnešní době, kdy i naprostí magoři mají "svoje práva" jsou tyhle věci nesmírně složité. Snad máte alespoň podporu ve své rodině. Držte se.
Já ho nehajim, v psanem projevu jaksi nejde poznat, jak to přesně myslím. Spíš popisuju zkušenost z vesnice, kde žijí rodiče, podobný případ - ač je pán úplně mimo, viditelně, několikrát volana policie, blizkymi i cizimi, a dle jejich vyjádření bohužel, dokud nic neudela, jsou bezmocni.
nevim co se tu rozcilujete, ano ma pravo na dite. tohle pravo muze omezit jedine soud, tady ani ospod nepomuze. nedavat dite neni reseni, protoze ji muze popotahovat, ze neplni tu dohodu. dost nechapu proc kdyz vedela jaky je, tak resi pres soud az ted.
@kristynasimonova od kdy je takhle nemocný a takhle se chová? Bohužel jak píšou holky, jedine upravit soudně buď zákaz styku a nebo s omezením, ale pokud on nebude souhlasit, potahne se to dlouho. Je její otec a pokud neublížil ji....případně je to tvrzení proti tvrzení :( jak na nej malá reaguje?
...... máte opravdu těžkou situaci... řešte to co nejdříve , než se stane neštěstí.....požádejte o pomoc i svou obvodní lékařku...aby vám pomohla hrát o čas...
Co zbavení rodičovských práv? Poptej se na to na OSPODu, případně ať tě nasměrují na nějakou právní poradnu, ať to jde na soud kompetentním způsobem.
@kristynasimonova určitě to res přes soud dohoda je úplně na nic .on ji nedodržuje bude se pořád domáhat vídat malou víc to je na nic.nejlepsi je mít styk dany soudem.tam vše přednést ,že se léčil ,jak se chova a všechno.nejlepsi by bylo aby Vidal malou jen za přítomnosti někoho ze socialky s tebou ne to by bylo špatně(vlastní zkušenost) neustále mě napadal slovně před dcerou,deptal atd.kdyz jsme se scházeli aby viděl dceru.moc držím palce ať to dopadne co nejlépe pro tebe a malou🍀
Řeš to přes ospod, ale nevim, jaky maji možnosti, pritomnost socialni pracovnice by asi byla lepší, nez tvoje. I kdyz je nemocny, na dítě právo má