Pěkný den všem. Je to citlivé téma, proto anonymně.
Máme s manzelem problém v posteli, co se týče četnosti. Očividně já jsem ta, která má víc chuť. Mám pocit, že na manžela tlačil, vždycky začínám já první, aby něco bylo. Když nezacnu, tak nic.
Manželovi jsem to několikrát rikala, ze mě to štve. On se “vymlouva,” ze je unaveny. Snažím se, aby měl svůj čas i pro sebe. Vždycky slíbí, ze to bude lepší, parkrat se snaží a pak zase nic.
Přiznám se, ze jsem smutná, frustrovana.
A dokonce mě napadlo, ze bych si našla milence, což je hrozny. Ale opravdu se necítím v tomhle směru spokojena 😢
Mate nějakou radu, jak to vylepšit?
Z druhé strany, u nás je to naopak..a řeknu ti, je to strašně těžké se donutit, když chuť není.. samotnou mě to strašně štve, ale nevím jak na to... mrkni na kotvičník, může manžel zkusit užívat.. kapky, kapsle..
Nevěra je vždy průser, naruší vztahy a jemu to chuť na sex už vůbec nepřidá.
Nesrovnalost je běžná, bývají to období asi v každém vztahu. Promluv si s ním a domluvte se, kdy budete mít čas na sebe. Začnete zas randit.
Můžete si sex nějak osvěžit. Zkus se podívat na nabídku nějakého shopu s pomůckami, nebo najdi něco jen pro sebe pro radost, abys nebyla frustrovaná.
A to bě vadí nedostatek sexu nebo nedostatek pozornosti/ důkazů že tě chce?
Někdy je to propojený a často si to lidi pletou 😉
Jinak ty budeš muset ubrat a on přidat.
Ale pokud na něj budeš tlačit tak nepřidá.
Když začneš ty tak se chytne a sexujete? A sex si pak oba užijete?
Pokud když začneš tak se chytne a normálně fungujete, tak bych to neřešila a byla bych i za to ráda.
Nejhorší jsou očekávání. Ty očekáváš že bude i on začínat. Ale on je unavený a na sex třeba ani nemyslí. Tím ale že začneš ty, tak to v něm zažehneš a pak je to ok. Tak prostě bych neřešila že nesplňuje nějaké očekávání ( že musí začínat) když je to pak ok( sex si užijete), to je hlavní ne??
Pokud se nechytá, nechce se mu atp a má opravdu nižší libido, tak bych třeba zavedla že si můžete hrát i jinak. Může tě uspokojovat vibrátorem, nebo rukou nebo ty sebe a on u toho může být...Nemusí být teda aktivní, když je fyzicky unavený, ale aspoň přítomný, emočně zapojený, může být, ať to děláte spolu jako pár 🤷♀️
A pokud on ti dává sex, po kterém toužíš, co mu dáváš na oplátku ty? Zajímáš se o něj, o jeho pracovní život? Dáváš mu doma dost prostoru pro vyjádření, chválíš ho, věříš mu, dáváš mu prostor ukázat, že je doma chlap? Nevěřím na všeobecnou únavu většinu roku, ve smyslu málo spánku, málo jídla, práce v uhelném dole. Ale věřím na vyčerpání z nefungujícího vztahu. Takový ten pocit, kdy přijdeš domů a všechno je špatně. To je pak na člověku ta únava strašně hmatatelná.
@mollyweasley něco na tom bude.
Autorko zkus opravdu chvili zaměřit pozornost na vztah. Ono kolem sexu se svět ani vztahy fakt netočí a může počkat.
Mně k tomu ještě napadají otázky: zda to tak bylo vždy, nebo až v poslední době, jestli on ztratil chuť, nebo tobě narostla. Jak dlouho toto období trvá.
Milencem budeš riskovat vztah, ono to nakonec vždy praskne. Stojí ti to za to?
@klokanka31 že by to šlo třeba řešit ještě jinak než milencem? Třeba poradna apod ? Pak se nedivím že je spousta páru v háji, když se podvádí ..a spousta lidí to bohužel bere jako normu
@fire85 No ale kdyby chtěl ten její do poradny tak už tam dávno jsou. Ale pokud on má pocit že není nutné něco řešit, tak pak co jiného...
@klokanka31 Já se fakt divim že lidem přijde úplně v pořádku si najít milence i když má doma chlapa🤦🏻♀️
@klokanka31 Takže tím, že začne š*kat jinde, se všechny problémy v manželství vyřeší?
@lucinka0000 No nepřijde mi to normální, ale taky mi nepřijde normální když chlap nechce se ženou spát...
@mollyweasley A třeba zrovna on má někde bokovku, nechce spát s manželkou protože š*ká jinde, a kvůli tomu se z ní má stát jeptiška?
@klokanka31 Tak jeptiška asi ne, třeba i má tu milenku. Těžko říct. Spíš chybí i informace, jak to bylo dřív... A taky co je pro kterého z nich málo a co moc... Jsou lidé, kterým to stačí 1x týdně a pak taky tací, co jim to nestačí 1x denně. Je to hlavně o domluvě a to mi přijde strašný, že ona se snažila s ním o tom mluvit a jemu je to jedno, tak nebude jen problém ve frekvenci sexu, ale hlavně v komunikaci!
@klokanka31 Co třeba komunikace, a pokud ani komunikace nepomůže, tak hold rozchod, když už chce spát s jinými, není lepší se rozejít ?
@klokanka31 tak někteří chlapi můžou mít i zdravotní problémy,kolikrát to nechtějí říct ženě,nevíme kolik je muži tazatelky. Může jít i problém v komunikaci a to pak nevyřešíme ani my tady,ani milenec. A upřímně,mám kamaráda co by sex chtěl několikrát denně, jeho žena 2xtýdně, ale jeho by nenapadlo najít si milenku kvůli sexu, tak si pomáhá jinak. Se ženou o tom mluví, u ní je asi trochu problém ve věku a kolísání hormonů,45+ . Ale nevěru on zavrhuje.
@klokanka31 Dokážu vymyslet asi sto představ, jak to může být v jejich manželství a v čem je problém a o tom to je. My jim doma nesvítíme, autorka neodpovídá, takže bohužel.
@veronikav31 Tak ono je rozdíl jestli jeden chce denně, a druhý jednou týdně, nebo jeden by byl happy i za 1x za týden, a druhýmu stačí 1x za měsíc (nebo i dýl).
@klokanka31 není, je to stejné. U muže může jít o dočasnou poruchu a že se to dostává dost často, od toho může být modrá pilulka. Spousta chlapů se stydí o tomto mluvit, že v tomto selhává jejich orgán, jsou hrdí než aby přiznali problém a pak nastávají problémy.
Holky, díky vám za všechny vaše odpovědi.
Hodně jsem se ukvapila a v zápalu nastvanosti jsem sepsala tenhle dotaz.
A ve finále stačilo si jenom v klidu (což predtim nebylo) promluvit s manzelem. Všechno jsme to probrali a myslím, ze to nakonec nebude tak horky.
Manžel je unavenej poslední dobou. Potřebuje víc času pro sebe, což ale úplně chápu (věnuje se a stará se o rodinu opravdu nadstandartne). Žádnou milenku nemá a nikdy neměl, tím jsem si na milion procent jista.
Já přestanu tolik tlačit na pilu a bude zase dobre 🙂
Nestačilo by si koupit vibrátor prostě? Díky tomu tam nebude takové pnutí, uděláte si dobře, kdy budete vy chtít a manžel se taky víc uvolní, když nebude cítit tlak.
Jsem teď po druhém porodu takže sex jsme měli po 3/4roce... A musím říct že mě osobně to vůbec nenadchlo. Na druhou stranu.... K čemu udržovat vztah kde nejsi spokojená, naplněná. Já bych ze vztahu raději odešla než abych někoho podváděla. Sama bych nechtěla aby mě manžel podváděl.
Mě by zajímalo, ty co hned schvalují milence, jestli by napsaly to samé kdyby se ukázalo že to psal ve skutečnosti chlap o manželce jestli si má najít milenku …
Já jsem toto zažila taky, a teď už bývalým přítelem. Prostě jsme spolu spali třeba 2 do měsíce, někdy ani to ne.... Někdy to holt nejde vyřešit. Pokud jste s ním už mluvila a on stejně nepovolil, tak prostě nechce. Nebaví ho to. Nevyhledává tuhle formu kontaktu s vámi. My se po čase též rozešli, sice ne kvůli tomuhle , ale rozešli... Ráda na to žádná není pokud prostě nechce nic řešit ani to měnit tak vy se můžete stavět na hlavu 🤷 je to asi jasný že jo? Chápu vaší frustraci a to že vás to štve, též mě to štvalo 😔
To je moc dobře!! ❤️ Hodně štěstí a je skvělý, že jste to nezahodili 🙌
@luna03 ale však nejde o to, ze nemaji sex vubec. Ale jen, ze jeden chce víc. A kazdy vi, ze nejhorsi je tlacit na toho, kdo chce méně. A radit milence je uplne mimo. Nejsnazsi je aby ten co ma castejsi potrebu si proste obcas udelal dobre sám a nemusel trapit sebe ani partnera.
Pokud jsi několikrát řekla že jsi nespokojená a není náprava, tak toho milence...