Nepovedená dcera, která se chová hnusně k mým vnoučatům

boran
29. dub 2017

Ahoj holky,otvírám tuto diskuzi.Jsem už babičkou,mám dvě dcery.Jedna je v pohodě,nyní studuje vysokou školu,přitom pracuje a už bydlí ve svém bytě.Ta druha je přesný opak.Brzy otěhotněla,školu nedodělala,odstěhovala se od manžela.Chlapi střídá jako ponožky.Ted má přítele,ale hrůza.Starší dcerky se zbavila,nesnšela ji,bila ji za každou blbost,byla na ní hodně sprostá.Ted je holčička už rok u tatínka amá se fajn,jen kvete.Dcera má ještě mladší holčičku,budou jí dva roky.Došlo to tak daleko,že o svou vnučku bojuji,abych ji dostala do péče.

marryjanew
29. dub 2017

To mě mrzí, ovšem myslím že s dcerou asi nic nezmůžete. Jistě má vlastí hlavu a nenechá si do ničeho kecat... Ale samozřejmě hodně štěstí ať malou dostanete do péče. Je to smutné jak se matka může k dítěti občas zachovat. Hodně sil přeji 🙂

denny27
29. dub 2017

Tak hodně štěstí 😐😐 proč je vůbec taková? Měla šťastné dětství nebo má v palici slámu? Omlouvám se, že to tak píšu..

soyevita
29. dub 2017

@boran Je to zvláštní viď,že člověk vychovává děti stejně a jedno se takhle nepovede......
Přeji Ti hodně sil v boji o vnučku,snad budetete mít s malou štěstí a boj vyhrajete.
Tohle prožívala moje bývalá kolegyně z práce,má 3děti-2kluky a dceru,ta je nejmladší a má chlapečka.O malého se nestará,ten tráví celé dny v kočárku, špinavý a mezi feťáky,bydlí na ubytovně.
Mladá holka už je bezzubá a potkala jsem ji už zase s břichem,všichni špinavý a s flaškou v ruce.
Moje kolegyně bohužel vážně onemocněla a momentálně bojovat nemůže😢

boran
autor
29. dub 2017

To je mi líto☹.Já jsem chvílemi i dost zoufalá.Potřebuji být silná,ale sociálka mi dala najevo,že stojí při mé dceři.Prý jsem ji vychovala bez lásky.Přitom,kdy byla malá,byla tak sladká.

boran
autor
29. dub 2017

No,s mým prvním manželem to nebylo jednoduché,ale i když pil,holky miloval.Hádky samozřejmě byly,ale i hezké dny.Moje holka je taková,že kdž jí vše odkývete,je to v poho,jinak se chová hnusně i k nám dospělým.A ty výrazy....

barumat
29. dub 2017

Je hrozné něco takového číst... Moc Vám držím palce, aby se podařilo, dnes je velký tlak na sociálky, aby neupřednostňovaly za každou cenu matku. Hromaďte důkazy, svědky... Je strašné, radit Vám jít proti vlastní dceři, ale hlavní je dítě. Vyfoťte, když Vám je předá upruzelé, špinavé, sežeňte si svědky, když bude potlučené (panebože), atd. Bojujte! Poukazujte na úzkosti, na neodůvodněný strach, na zanedbání výchovy, opoždění z důvodu nezájmu, atd. Nic v minulosti neomlouvá takové chování proti dítěti. Sama mám někdy vztek, nervy, plácnu přes ručičku, atd., ale od té doby, co jsem máma, se mi z opravdového fyzického násilí proti dětem dělá fyzicky normálně špatně ☹

netopejr
30. dub 2017

A co tatínek? Druhou do pece nechce? Tam by bylo i velké plus, ze by holky byly spolu. Jestli se.s nim da.malinko mluvit, tak nabídnout, ze vám ji, starší nebo obe může dat kdykoli na hlidani, když by byla nemocna, cokoli je ve vašich možnostech. Možná ma obavy, zda a jak by to zvládl, ale splu byste na to byli dva, a holčičce.by bylo.lip u tatineka se ségrou nez u matky, která se nestara.

eliska10
30. dub 2017

@boran ty jo, doufám, ze ja bych toto o své dceři nikdy nenapsala a vždy se ji snažila pochopit a pomoci. Vše ma nějaký důvod, proč se tak chová.

barumat
30. dub 2017

@netopejr Já to pochopila, že nemají stejného tatínka... ☹
@eliska10 Ano, třeba alkohol... Drogy... Geny po prababičce... Atd. Proto má babička chápat, dělat vola, pomáhat a přihlížet?

mollyweasley
30. dub 2017

@eliska10 Někdy se rodič ale může na hlavu stavět a dítě nezmění. Tahle opičí láska je naopak mnohdy na škodu. Máme takovou černou ovci v rodině, muže, zemřeli mu oba rodiče, tak finačně a hlavně psychicky vysál svoji sestru. A důvod? Těžko říct. Je to patologický lhář, narcis a sobec.

soyevita
30. dub 2017

@eliska10 Mohla bych Ti vyprávět,co děti dokáží,i když byly vychovány s láskou a nic jim nechybělo.
Stačí,když se chytnou party.
A můžeš se rozkrájet a nic nezmůžeš

zuzzzzzzi
3. kvě 2017

Můžu se zeptat, zda se tato nepovedená dcera projevovala jako nepovedená už v dětství? Já chvílemi šíleně bojuji s dcerou, která je na jednu stranu na veřejnosti jako hodná holka... většinou (už ale začínám slýchat, že to lidi vidí, jak se chová). Ale doma drzá, lže mi a to už fakt nedávám. Navíc ani ta inteligence žádný zázrak. Bohužel celý její tatínek a já to už nedávám. Tatínek ji "vychovával" vždy tzv. opičí láskou, k ničemu nevedl mimo blbých keců a sám je prolhaný až hrůza. Zajímalo by mě, zda jste cítila už v dětství, že je dcera jiná než by jste chtěla Vy. Budu moc ráda, když mi odpovíte, opravdu by mě to zajímalo.

boran
autor
3. kvě 2017

Ahoj holky🙂,ted jsem byla dva dny v práci,tak jsem tu nebyla.Děkuji všem hrozně moc,kdo mi držíte palečky.Holčičky jsou obě jednoho tatínka.Moje dcera se od svého manžela odstěhovala,když mladší holčičce byly dva měsíce.Od té doby jí tatínek neviděl,protože nesměl.Já ted musím opravdu dokázat,že dcera je lhářka.Potřebuji pádné důkazy hlavně kvůli socialní pracovnici.A tak prosím,jestli některá znáte někoho z Kutné Hory nebo dokonce maminku,která má asi čtyřletou holčičku Vanesku,prosím pomozte mi,potřebovala bych ji kontaktovat.Také bych ráda mluvila s rodiči přítele mé dcery.Přítel se jmenuje Lukáš Máška.K dotazu,zda byla dcera taková už dřív...Podváděla asi od třinácti let,scházela se s fetáky.Z toho jsem ji dostala.V patnácti jsme ji s přáteli vzali na diskotéku,měla to k narozeninám.Už tam se projevila jako štětka.Pak se seznámila se svým manželem a já myslela,že je vyhráno,ale mýlila jsem se.

boran
autor
9. kvě 2017

Všechny zdravím,asi jsem chtěla mnoho.Chápu to,i přesto děkuji za podporu.V pátek mám soud a pevně věřím,že dobře dopadne.Dnes jsem se opět dozvěděla,jaká je moje dcera úžasná matka.Šel mi mráz po zádech.😢😔

eevicka123
19. kvě 2017

Dobrý den. To je hrozné :( jak dopadl soud?

boran
autor
26. čer 2017

Dobrý den,omlouvám se,že odepisuji za tak dlouho.Bylo toho poslední dobou nějak moc.Soud je odročen na neurčito,musíme obě podstoupit psychologickévyšetření.Mezitím si dcera vyžádala vidět starší dcerku a nedopadlo to dobře.Nejen,že byla vnučka pak úplně jiná,ale ještě jí nahnala vlastní máma k psycholožce a tátu a babičku nechala prošetřit sociálkou.Držte palečky paní eevicko,děkuji.