Ahojte maminky a vsichni co to budete cist.Nutne bych potrebovala poradit co mam delat,kdyz chci odejit od pritele s kterym mam rocniho chlapecka a bydlime u jeho ridicu ale nevim kam mam jit co mam delat na koho se muzu obratit.Prosim poradte jsem uz zoufala a nechci dale jeb vycjavat jestli se vse zpravi nebo ne.I s pritelovou matkou mam same hadky a poucivani a nekolikrat i rekla ze jsem spatna matka.Uz mam teho dost anechci to tak nadale prosim poradte. 😭
Zkus nejaky azylovy dum pro maminky s detmi..vetsinou ty co provozuje cirkev by mely byt slusne..a hlavne budes muset jit na OSPOD, dat tam navrh na ohledne svereni do tve pece.. Jestli budes zadat o nejakou financni pomoc od socialky, budes muset dat navrh na soud ohledne vyzivneho pro maleho i na tebe (do dvou let veku ditete).. Vsechno ti poradi na OSPODu..
@brnohrot nn nemutou u nasich byva bratr
@marketa3706 hledala jsem azilove domy a vsechny tady u nas v okoli jsou plne.mzsim si nejak poradit.Zatim s pritelem jeste trosku vychazime tak snad to zvladnu a nebudu muset nikam utikat ikdyz tady je to nevyzpytatelne.Snad to nejak zvladnu a dekuji za radu
@elissblond pokud s přítelem vycházíte, tak by bylo asi nejlepší se odstěhovat od jeho rodičů a pořídit si vlastní bydlení, aby bylo méně problémů hlavně kvůli malému. Jinak mě napadá pak jedině ten azylový dům pro matky s dětma. Přeji ti, ať to vyřešíš co nejlíp. 🙂
A co tvoji rodiče? Nemohou ti pomoci?