Ahoj holky. Minulé Vánoce jsme měli s partnerem krizi. Trvalo to delší dobu, na Štědrý den to bouchlo. Naší krize využila kolegyně v práci a chtěla ho utěšovat. Psali si, párkrát byli na kafi, koupil ji kytku. Žádný sex. Nutno dodat že ani já se nechovala správně a zasloužila jsem si to. Nedivím se mu že toho doma měl plné zuby. Že spolu nespali vím jistě, protože celý rok na našem vztahu pracujeme a chodíme na párovou terapii.
No prostě vloni na Štědrý den jsme se rozešli. Ale pořád byli v kontaktu, pořád mi psal že mě miluje...z práce odešel.
Ona se zamilovala a hrozně ho chtěla.
A já mám takové nutkání ji samozřejmě ironicky napsat a popřát krásné svátky.
Je to asi dětinské, já vím.
Ale prostě ať chci nebo ne,teď se mi vzpomínky vrací.
Je tu někdo kdo by to udělal??😂😂
Takové prostě završení celého roku.
Nebo jít jako velká holka dál?
Určitě jí nepiš, myslím, že by se to otočilo proti Tobě 🙂.
Nedělej to. Jsi velká holka. Jdi dál a už se neohlížej.
rozhodně bych nepsala, teď je mezi vámi vše OK?? a s tím tvrzením, že víš jistě, že žádný sex nebyl, bych byla opatrná, to ví 100% jen oni dva, to, že se nepřiznal, neznamená, že nebyl... ani to, že odešel z práce, o ničem nesvědčí, nechci rýpat, jen, abys byla ve střehu a naivně nevěřila všemu, co ti partner nakuká....
No jestli jí ho chceš zase přihrát, tak jí to napiš. Asi tak.....
@victress nejsem naivní. ale tomuhle věřím. Protože na terapii jsme řešili spoustu zásadnějších věcí než by byl nějaký jednorázový sex. Rozhodli jsme se spolu být a oba jsme si byli vědomi toho, že musíme začít znova a s čistým štítem. A taky ví, že ho chápu a nevěru bych mu odpustila.
Neuměli jsme spolu mluvit, řešit konflikty. Tak jsme na tom začali pracovat. A skutečně jsme si na terapii řekli mnohem zásadnější a bolestivejsi věci než by bylo že se ze vzteku s někým vyspal.
no a umíš si představit, co by se stalo, kdybys jí to napsala? 🙂 máš nějakou teorii?
Ackoliv chapu,jak moc byste si chtela do ni kopnout a napsat...nedelejte to! Budete toho litovat 3min po odeslani a mohlo by se to otocit proti Vam. Navic,pokud jste zacali s cistym stitem, zadna byvala utesovatelka neexistuje a neni duvod ji psat.
A chci Vam napsat,ze moc obdivuju Vasi sebereflexi a uznani sve chyby. To nedokaze kazda 👍 hodne stesti do budoucna🍀
@tinaprofi popravdě ne...asi jsem si v navalu špatných vzpomínek chtěla kopnout...jakože "jistě sis minulý rok letošní vánoce představovala jinak.ver tomu že já taky.."
Jo je to blbost. Já vím 😊
Jako já jí to ani nemám za zlý.
Jsem pitomá 😉
@zlobr to je svatá pravda....
děkuji!!
Myslim, ze byste mozna mela zajit i na normalni terapii, kdyz vas tohle dokaze i po roce rozhodit. A to nemyslim jako nejaky utok. Jen tohle uzirani se kvuli minulosti je nezdrave. Na chovani slecny neni nic spatneho, byl volny, tak to zkusila. S vami to asi nemelo vubec nic spolecneho, tak proc si tim plnit hlavu. 😉
@mamikry on tak úplně volný nebyl.neli jsme několik měsíců vážně problémy s kterými on se jí svěřil.a ona to pojala jaoo šanci a začala ho brojit proti mě,svádět.
No to je jedno.fyzicky nepodlehl,psychicky se na ni navázal.
Ono mě to nerozhodilo. Spíš celá tahle smutná doba.
A jen se ki prostě vrátily vzpomínky,co bylo loni touto dobou.
Inkdyz jsme dávno zatím,i když mi tisíckrát řekl že letošní vánoce mi vynahradí.
Spolu na vztahu pracujeme,milujeme se,zvládli jsme to.
Ale ne mi prostě celkově že situace v zemi, v rodině smutno a dolehl na mě i ten loňský rok...jinak se tím nijak netrápím a můžu upřímně říct,že nás vztah to posílilo.
A hlavně jsme napravilo to,co nebylo správné a co nás oba trapilo
pomstít se jí je někdy přirozenej pocit, nebo spíš než pomsta utvrzení si své pozice za účelem satisfakce a "vyškolení" toho druhého, ale důležitý a směrodatný je to, že si sama uvědomuješ, že by to ve finále stejně nic nepřineslo. Na chvíli by ti asi bylo dobře, ale tyhle pachutě - jak víš - trvaj stejně dlouho bez ohledu na situaci. Ovšem to nic nemění na faktu, že ženský dokážou bejt děsný mrchy a je fajn držet si je od těla i jasným signálem 🙂)
Jo tak, tak to je trosku jina. Ale i tak si myslim, ze byste to mela hodit za hlavu. Nemusite ji mit rada, ale nepoustejte si ji do hlavy zbytecne. Partner je s vami, je to minulost, je vam dobre. Tak se teste na to, co bude. 😉
Takhle. Klidně jí ten dopis napiš. Neber si servítky a napal jí tam všechno hnusný, co k ní cítíš a co ze sebe potřebuješ dostat.
A pak ten dopis roztrhej, spal a popel spláchni do záchodu.
Ona ti nic hnusného neudělala, zamilovala se do něj v době, kdy ty jsi ho nechtěla. Je spíš oběť než pachatelka. A teď jí asi není moc veselo i bez toho, abys jí ještě ubližovala ty. S tím by se ti určitě líp nespalo.
Takové gesta se nevyplácí. Exmanželka mého muže kdysy před lety poslala svatební koláčky jeho bývalé přítelkyni. V ten den se asi cítila skvěle, ale pak už to šlo s ní jen z kopce (jak skončila psát ani nebudu) ale hystorka o kolačcich a špatném konci se drží dodnes
Aby se ti to nevrátilo a nenapsala jednou něco podobného ona tobě.
a nenapadlo tě, že ta kolegyně už za ten rok může být někde úplně jinde s někým jiným a ty budeš jenom trapná?
Pokud mas nutkavou potrebu ji psat, tak ja bych vzala papir a napsala to. Vsechno, jak to citis. Ale neposlala bych ji to. Schovala si pro sebe.
Kdyz se se mnou rozesel pritel, a ja mela nutkavou potrebu mu volat a psat, zacala jsem psat misto toho denik. Kazdy den par radku. Cely rok. Hrozne mi to pomohlo dat se dohromady.
@tinaprofi Tinuse,ty stárne a meknes??😂
Od tebe bych čekala něco jako "stara se chová jako kráva, starej toho má plný zuby, oddachne si jinde a hysterka bude po roce dělat scénu.kdo chce kam..."😂 😂 😂
Nebo jen přes drsnou slupku přeci jen víš,kdy komu co napsat?😉
Zde jsem sice anonym, ale sleduju tě a mám tě ráda. Obcas😂😂😂😉
@rebe máš naprostou pravdu. Děkuji!
@pasiba uf tak to je sila😞
@koordinatorka_odboje Popravdě, nenapadlo.
@jerou dekuji!
Holky nemůžu laikovat, vše jsem četla.
Děkuji všem.
Hlavně děkuji že jste si odpustily komentáře jak jsem ubohá, kráva atd...no víme všechny jaké se tu občas dostane podpory😂
Děkuji všem a krásné svátky.
Cauvec, asi uz mas rozhodnuto, ale nepsala bych. Nejen, ze by se to mohlo otocit proti tobe, ale taky bys ji zbytecne ublizila. Ona se zamilovala a treba ji to jeste boli. Zbytecne jitrit rany, kor ted.
Nedělej to, je to zbytečné. Pro obě strany.
Jestli se chceš ponížit, rozhodně to udělej. Jen tak mimochodem, ta utěšovatelka, na kterou jsi vysazená, mohla být svobodná a bez závazků. Čili jí nic nebránilo si něco začít s mužem, o kterého měla zájem (i když ženatým). Kdyby jí onen ženáč nedal záminku, třeba by ji ani nenapadlo ho utěšovat... Jen trochu jiný pohled na situaci, kdy se chceš "mstít" třeba ne úplně správné osobě 😉
Něco podobného jsem na začátku vztahu zažila taky i když to nebylo takto, utlo se to hned na zacatku. I když jsem byla ale poradna žárlivá hysterka, přesto že to byla hlavně moje vína. A stejně jsem takový detinskosti neudělala a jsem ráda. Vyšla jsem z toho ja ta lepší a rozumnější nakonec po letech a dotyčná skončila v propadlišti dějin. Nerejpej do něčeho zbytečně a radši se záměr na vás dva, vypust třetí osobu a buď rada, že to dal nezaslo, ber to jako poucnou minulost.
@prostenika85 já jsem si taky prošla tím,že jsem byla milenka.takze i já sdílím názor že ten svobodný si může dělat defacto co chce.ale vždy jsem měla nějaké hranice a tohle mi prostě nepřišlo fér.
Ve zkratce.temr rok jsem řešila vážně zdravotní komplikace než mi byla sdělena závažná,celoživotní diagnóza.a po tom vyslovení nahlas jsem se zhroutila.potrebovala jsem se s tím nejdřív hlavně sama nějak smířit.on se mě snažil podporovat,to chraň bůh.ja byla hnusná,podráždění...a on se svěřil v práci,ji.protoze na něm jeden den poznala že je úplně mimo...a začala do něj hustit,že si ho nezasloužím,ať si rozmysli jestli chce být s nemocnou ženskou,tahala ho na kafe aby prisel na jiné myšlenky...atd atd.
Četla jsem zprávy.dal mi je přečíst sám.
On s ní nikdy být nechtěl,jen potřeboval mluvit s někým kdo ho pochopí..
A to mi prostě nepřijde fér.kdyz mě nezná,nic o mě neví,respektive se dozvěděla od nešťastného chlapa že jsem vážně nemocná a místo abych byla ráda že se mnou je sem zla a odhanim ho.
Znovu opakuji že vím že jsem se nechovala správně,ale taky mi nebylo nejlíp a prostě jsem to psychicky neukocirovala.
Jsem vděčná,že jsem ho neodehnala,že jsme to zvládli.
Ale to je jedno,asi už to můžeme nechat být.
Nepsala jsem ji ani psát nebudu.
Hezké svatky😊
Nikdy!! Jen se na ty milenky tak s odstupem času dívám jinak... Co kdybych se ještě někdy nějakou stala!! 🙂)
Tvou potřebu chápu, ale jsou Vánoce, tak se nad to zkus povznést a nechej to být.
Za sebe bych to nechala být. Pokud už je od ní klid tak bych do toho nestourala. Nech minulost minulosti a soustřed se na budoucnost. A buď rada, ze mate od ní klid. Podle mého by to bylo zbytečné šťourani do "vosího hnízda". Chápu, že se ti ty vzpomínky vrací, ale nezapomenes tím, že ji budeš psát na Vánoce. I když ty to asi cítíš, jako takovou malou pomstu.