Co mám a naopak co nemám dělat. Prosím poraďte. Pokud někdo má zkušenosti nebo dobrý nápad. Máme 2 děti. Jsme spolu 7 let. Z toho 3 roky manželé. Říká mi, že mě miluje ale pořád z domova utíká a vrací se kolem půl noci.
Muzu ti poradit jenom to, co bych udelala ja.. rekla bych mu ''Nedelej ze me kravu a rekni mi, kam chodis, protoze to minimum respektu si porad jeste zaslouzim. Jestli me podvadis, tak to neprodluzuj a rovnou si sedneme a probereme rozvod a finance, protoze jestli me podvadis tak na to stejne prijdu a bude lepsi pro nas oba to vyresit hned ted domluvou.''
Já bych na tvém místě chtěla mít jasno, a zapátrala - v tomhle případě zastávám názor, že účel světí prostředky. A pak na základě "odhalení" bych se nejdřív v klidu rozhodla, co chci dál, než bych to na manžela vytáhla.
Podle mně na muže uhodit a chtít si to s ním vyříkat na rovinu nemá smysl. Jestli není rozhodnutý odejít, a to většina není, tak bude zatloukat, zatloukat, zatloukat, maximálně z tebe ještě udělá žárlivou k*ávu.
Těch možností co dělat, je víc - možná dvě hlavní - zatím do toho nešťourat, vyčkávat, připravovat se na variantu, že nevěrný je a že byste se rozešli - takže si urovnat, jak bys naložila s nevěrou - být spolu, kam jít, peníze, děti atd.
Druhá možnost - uhodit na něj, ale může urputně zatloukat, potom projet mobil a maily - což moc nedoporučuju - a uvidíš...
Radí se těžko - nevím, jaký máte jinak vztah, jestli už nevěrný někdy byl, jestli je změna v chování, jestli spolu trávíte čas, kolik času spolu trávíte...
koukni se tady do diskuzi, je tu takových případů plno a jak dopadly. Jediné, co mi z toho praktického vyplývá, je začít si schováhat účtenky ale hlavně tajne stahovat peníze, ať máš něco v ruce, kdyby věci nesly ok. Jinak držím palce, ať se vše vysvětlí...
Moc jsi toho nenapsala... je to takové nijaké, jen že někam utíká a vrací se kolem půlnoci... z toho takto dle mě nevyčte nikdo nic... takže ani radit moc nejde...
Kéž by na to existovala nějaká zaručená rada.V podstatě jsou dvě možnosti:mlčet ,vyčkat,nepídit se, nebo popátrat a rázně uhodit. Samozřejmě třetí možnost,že se pleteš.Ta by byla asi nejlepší.