Menší "partnerská poradna". Co si o tom mám myslet?

9. črc 2023

S mojim chlapem pracuje jeho ex (on tam pracoval dříve než ona), pracují každý na jiné pozici. Nic méně, nedávno mi přišla zpráva, která nebyla určena pro mě. "Ty tvoje sušenky nemají. 😔" Vzhledem k tomu, že ji znám vím že má vysloveně uchylku na takové slepovane kolečka z lidlu.. Já sušenky nejím a když už tak vůbec nemám žádné "moje". Chlap mi strašně tvrdil, že s ní nikdo z práce nemluví a nemá ji tam rád, že se z ní stala namyslena cuza.. Od jeho kolegů vím, že ji občas nakoupí ráno předtím než jde do práce. (nekonfrontovala jsem ho) divili se že mi to nevadí... No a mi to vážně nevadilo, do doby než jsme byli na dovolené a jemu přišla zpráva. "Už nám tu chybíš, nemám koho otravovat a nikdo mi nevozi dobroty." (Ne, nelezla jsem mu do telefonu, v průběhu dovolené jsme nosili vždy jeden telefon u sebe a většinou v mojí kabelce, když tam měl zprávu tak mi řekl ať to přečtu.) Jeho kolegové ji vážně nemají rádi 😂 ona je prostě taková" svá ". Člověk si na ni musí zvyknout, znám ji déle než svojeho chlapa, ale kamarádky jsme nikdy nebyly.. No a chlap mi k tomu nic neřekl a před dcerou jsem po něm nechtěla huknout o co go, no a večer jsem na to upřímně zapomněla.... No a k věci, dělaly by jste z toho aféru a vycitaly mu to? Z jedné strany já v době kdy dne pracovala tak jsem taky koupila jídlo i tomu kdo napsal, že nestíhá a naopak... Řešili by jste to nějak? Protoze se ve mě pere to, že mi věřím a z druhé strany nechápu proč, když ji "nemá rád" pro ní nakupuje.. Jako jo, on je hodný a rozdal by se ale sakra... Co si o tom mám myslet... Jsem na rozpacích, zda to přejít a nebo řešit v zárodku, případně si doslapnout na ni 😂.. Jednu slečnu co se kolem něj motala jsem taky odstranila bez toho abych mu to vycitala (tam to bylo jen z její strany... 18 se "zalaskovala" do něj a v ten moment měla furt nějaký dotaz k autu a chtěla to řešit na kávě (on ne, a normálně mi řekl co mu píše a co dělá).

autor
9. črc 2023

Ještě bych dodala, jsme spolu 10let, ona tam pracuje půl roku. A v telefonu ji má pod příjmením... (asi celou dobu, nevím 🤷‍♀️)

aedoss
9. črc 2023

Asi ti moc neporadim, ale po zkusenostech u sebe bych dala na svou intuici (a poslechla ji). Pokud ti neco nehraje, ozvi se. Pravdepodobne ti muz rekne, ze o nic nejde (i kdyby slo). Ale jako osoba nezaujata bych to videla v dobrem, ze sel muz nakoupit a zeptal se, jestli nekdo neco nechce, tak pak psal, ze susenky nebyly a spletl si cislo. 🤷Nicmene, jestli chodi casto a beha kolem ni nejak vic ... Poptala bych se i jinych zdroju.

areh
10. črc 2023

Vím kam takové, ze začátku nevinné, situace můžou zajít. (Můj byl taky až moc na všechny hodný, všem pomáhal. Až to skončilo blbě). Takže bych chlapovi normálně v klidu řekla, že se ti to moc nelíbí a není ti to příjemné. Žádné drama bych z toho nedělala.

levandule_k
10. črc 2023

Já bych mu na rovinu řekla, že vím, co některé ženy dokážou a jak si dokážou hrát s chlapem, tak ať si srovná, co v životě chce a dá si pozor, aby se nestal něčí hračkou.

merope
10. črc 2023

Je vhodné ověřit, zda ví, proč se s ní rozešel. Z nákupů bych aféru nedělala. S bývalými máme vesměs fajn vztahy. Ale víme, proč jsme spolu nechtěli/nemohli být.

brunetka11
10. črc 2023

Kdysi jsem v podobné situaci dotyčnému řekla: “Ty jsi ale hodnej vůl, co? Tak doufám, že to aspoň jde z tvých prémií. Vzkaž jí, ať nežebrá aspoň o naší dovolené. Sponzoři se hledají na jiné adrese.”
Světe div se, přestalo to.
Dotyčná jen zkouší, kam může zajít. A sms o jeho dovolené jsou jen snahou na sebe přitahovat pozornost.
A jestli chceš poradit, jak s dotyčnou elegantně zamést, ozvi se do pošty ,-)

veronicka89
10. črc 2023

Jako premyslet bych nad tim premyslela ale zas jako on si priority v hlave srovnavat musi sam...
,,odstranovat ,,mu nastrahy mi prijde trapne
. A vadit ti nema moc co no...

lichozroutsudy
10. črc 2023

Ne, nedelala bych z toho aferu, prijde mi to nejen zbytecne, ale navic i nedustojne.

autor
10. črc 2023

@lichozroutsudy
@veronicka89 abych řekla pravdu, to že ji jezdí nákupovat mi až tak nevadí, i já v práci nakoupila ostatním a naopak i ostatní mi... Mě tam spíše zarazila ta zpráva "nikdo mi nekupuje dobroty".. V ten moment to na mě působilo jako by ji vozil dobrotu jen tak, že si na ni vzpomněl... Asi v tom vidím sebe, protože my když jsme se poznali tak mi občas přivezl do práce zákusek protože si vzpomněl a "prý jel okolo"...

autor
10. črc 2023

@veronicka89 u té předchozí slečny to "odstranění" bylo jen díky okolnostem. Chlap byl v nemocnic a 2dny za něj nikdo nemohl zaskočit, tak jsem telefony a maily vyrizovala za něj. A když jsem byla u něj v kanclu tak slečna přišla si zase povídat. Tak jsem si s ní popovidala... V milém tónů bez urážek či výčitek.

laxesis
10. črc 2023

Jako mě by to, že jí něco občas nakoupí nevadilo, taky mám až moc hodného chlapa a jsem za to vlastně ráda.... spíš by mi ale vadilo, že mi kecá a tvrdí, že je to nána a nebaví se s ní ... a skutečnost pak byla jiná🙂 tj na nákup s.al pes, ale ať aspoň nelže, to bych si rýpla🙂

veronicka89
10. črc 2023

@laxesis jo to je trapne taky
...

veronicka89
10. črc 2023

A cos ji rekla?

autor
10. črc 2023

@laxesis jo pokud to platí ona, což doufám že jo.. Tak co by ne, taky jsem chodila v práci nakupovat ostatním a ostatní nakupovali mi.. A nehleděla jsem zda je to chlap nebo ženská. Mě tam spíše vytocila ta SMS na dovolenou, že jako ji nemá kdo kupovat dobroty.. To mi vyznělo jako by ji to kupoval ve stylu "byl jsem v obchodě vzpomněl jsem si na tebe". On je v tomhle trouba, pokud ji fakt nemá nikdo rád jak trvdi i jeho kolegové a ona je pořád zalezla, tak mu je ji beztak líto 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
10. črc 2023

@veronicka89 více méně se stačilo představit a při postavení poukázat(ne okatě, jen jsem si rozepla kabátek) na těhotenský pupek... Slečna se mi omluvila a auto k nim vozí 1x do roka, nebo když je nutnost, ne jen tak.

veronicka89
10. črc 2023

😀 telenovela hadr...

A kdybys to neudelala tak co s ni tvuj chlap randi ? ...

autor
10. črc 2023

@veronicka89 řekla bych, že ne... Ale kdo měl / má v těhotenství normální hormony a pohled na věc? Já nikoho takového nezažila... V těhotenství jsem obrecela i myš v pastičce. 🤷‍♀️

laxesis
10. črc 2023

Jako chápu tě, ale on neovlivní, co mu jaká důra napíše🙂 podle mě to ani tolik neřeší, mě tady kdysi do chlapa valila sousedka, nakonec byla tak otravná, že si ji zablokoval a přestal ji zdravit, což je na něj fakt pokrokové 😀 pokud mu věříš a on má priority srovnané, tak to neřeš, max bych mu řekla, ať ze mě aspoň nedělá vola, že se s ní nebaví, protože to by mě naštvalo stokrát víc, než nějaká ex & kolegyně ;)

veronicka89
10. črc 2023

U me teho v pohode
..horsi pms 😀

autor
10. črc 2023

@veronicka89 jo tak to u mě vůbec, jeden den mě stejná věc pobavila a druhý den mě nasrala 😂 jako medaili všem co to se mnou vydrželi 😂😂...

irmamala
10. črc 2023

Tady strašně záleží, jaké je pozadí. Jak dlouho spolu byli, proč se rozešli, jak teď žije ona...To, že jí nakupuje a píšou si mimo pracovní dobu by mi příjemné nebylo. Na druhou stranu, jakou z toho chceš udělat aféru? V práci s ním nejsi, co si s ní řekne neovlivníš. Když mu to "zakážeš", budeš jí akorát pro smích.

autor
10. črc 2023

@irmamala byly spolu cca 5 let, kdy ona chtěla děti a on ještě ne.. Rozešli se až když si ona našla někoho jiného,s ním ji to nevyšlo a prý od té doby je sama.

autor
10. črc 2023

@irmamala upřímně, chlap dostal nabídku na stejnou pracovní pozici ve firmě která je i blíže za +- stejných podmínek, kromě služebního auta. Tak mě lehce hřeje naděje, že by to vzal 😂

belmonka
10. črc 2023

Mimopracovni sms bych rozhodne netolerovala, max s nejakym kolegou kamosem.

autor
10. črc 2023

@belmonka no jasně, já chápu že s ní někdy prostě musí mluvit vramci práce, ještě pochopím že když on zrovna jede do obchodu tak pošle hromadný mail, nebo do hromadné skupiny že jede jestli někdo něco chce.. Ale ona to přehání, dle mého tedy...

oveckaluky
10. črc 2023

Řešit neřešit... otázka je, jak bys to chtěla řešit. Leda ho lehce navrhovat do té bližší firmy, chválit to, že ušetří čas na cestě na vás apod. Ale pokud spolu něco mají, obávám se, že i tohle řešení je zbytečné.

sinicka
10. črc 2023

Já osobně bych byla vytočená hodně, udělala bych scénu, ale já jsem taková hrr ve všem no.. :D ale tvl kupovat nejaky ex lasce dobroty 🖕🏻 no to vis, ze jo.

belmonka
10. črc 2023

Dva ploty se vzdy prelezaji hure nez jeden... Asi tak pro ty, ktere z tebe delaj hysterku, ze chces neco resit/hranice nastavovat 🖐️

lenynka
10. črc 2023

Dokud jsi nenapsala, že muž ve firmě pracuje 10 let a holčina jen 6 měsíců. Tak jsem si říkala, že moc plašíš. Ale myslím, že jsi nervózní právem. Jsi tedy v hrozně blbé situaci. Protože pokud se to budeš snažíš nějak utnout, tak budeš za hysterku (u manžela i u ní) a pokud to necháš být, tak se obávám, že si ho madam omotá kolem prstu. Teď jde o to, co cítí ona. Někoho má? Bere tvého muže jako starého kamaráda? Těžko říct. Já se jednou nechtíc třeba dostala do pozice, ve které je manželova kolegyně. Po x-letech jsem se dostala do blízkého kontaktu s bývalou láskou. Také jsme spolu kamarádsky "laškovali," ale můj přítel o tom věděl a bral to v poho. Věděl, jak to spolu máme. Ale jeho přítelkyně mi přišla udělat scénu. Já nechápala o co jde a ten "kamarád" nakonec vybral, že ke mě pořád něco cítí a doufal, že já taky 😫😬

miryp
10. črc 2023

Nákupy bych neřešila, v práci si běžně vzájemně nakupujeme a klidně i ty dobroty, o nichž víme, že je má ten či onen rád. Dokonce bych neřešila ani fakt, že je to bývalka, protože já sama měla s ex velmi pěkný vztah. Když jsme se viděli, objali jsme se, dali jsme si pusu, aniž by v tom bylo cokoliv dalšího. Prostě partnerství nám nevyšlo, ale kamarádi jsme byli dobří. Ale vypisování na dovolenou, to mi přijde přes čáru. To bych s manželem probrala a požádala ho, aby si dotyčnou srovnal a vymezil jí hranice...