Předem chci podotknout, že se opravdu nejedná o troll, jen se nechci ukázat, protože je to strašná situace, za kterou se stydím.
Takže ahoj holky, prosím o opravdovou radu, co dělat. Nikdy jsem neměla ani jednou ponětí o této situaci, ale nějak se to stalo. Jsem už od těhotenství sama, syn má 3 roky, žádného muže jsem neměla, ani se s nimi nestýkám.
Můj biologický otec s mojí matkou se rozvedli, když mi byl rok. Od té doby jsem žila s matkou a nevlastním tátou, bereme se jako vlastní, tudíž mu normálně říkám tati. Po x letech se ozval biologický a začali jsme se stýkat, nedokázala jsem mu odpustit, chápu že byl mladý, ale mohl projevit alespoň menší zájem.
Včera jsme na moje narozeniny byli na večeři a bylo to úžasný, nakonec i u nás přespal, syna zbožňuje a ke mně se choval nádherně. Zrovna se rozešel se svojí přítelkyní a je z toho špatný, tak spolu trávíme čas.. no a on má snad úplně všechno co má chlap mít. Je skvělý, vtipný a vše co jde. No a mně nějak ten chlap začal chybět a jak jsem furt s ním, tak se mi ty bláho opravdu začal líbit, když nás viděla kamarádka, myslela, že jsme pár, je ve formě a vypadá dost mladě. Já jen doufám, že je to jen “poblouznění” z toho jak jsem sama a prostě proto. V životě by mě tohle nenapadlo, ale myslím na něj a naštěstí není odsud, tak když chce přijet, tak se snažím z toho vybruslit. Furt mi skládá lichotky a prostě mě to hřeje… že je to jen tím, že jsem sama? Že mi prostě tohle chybí.. přeci bych tohle nikdy nemohla udělat.
Jsem z toho špatná.
Děkuji.
No na to ti můžu říct že je to a divný. I kdybych byla x let sama nikdy by se mi nelíbil můj táta 🤯 tobě to třeba nepřipadá fakt zvláštní nebo nechutný?
@chlapecektehu Právě, že jo! Ale já jo celých 27 let neviděla, nikdy v životě a když přišel nestačila jsem zírat, že je to můj otec!🤦🏽♀️
Zamilovat se do vlastního otce je fakt blbej nápad. Meli byste ty kontrakty zase trochu omezit a ty se rozhlizej nekde jinde.
No tak to je síla.. to jsem ještě nikdy neslysela… a to jsem toho slyšela a videla hodně…☺️.. být tebou, osekej s ním styk. Třeba si jen pište, nevídejte se. Doted si byla bez nej, tak to jde. A co tvoje mamka s tátou? Oni to ví, ze se vídáte? Nepřijde mi to vůči nim fér.
Asi to dokážu pochopit, roli otce u tebe nemá. Ale ten fakt tu je a vždy bude... jsi jeho dcera a on tvůj táta a na tom se nic nezmění. Podle mě, je to opravdu tím, že jsi sama a on ti teď vstoupil do života. Je to pyšný biologický děda, tak bych to příjmula a poohlédla se po nějakém partnerovi.
Ty jo. Tohle já pochopit nedokážu promiň 😕 i kdybych svého otce viděla prvně v životě a vypadal jako sexoň, už jen ta skutečnost, že je to můj otec by mi nedovolila cítit něco romantického. Naopak, ta představa by se mi neskutečně příčila 😳 snad se ti podaří tu myšlenku vyhnat z hlavy
@loylii Vědí, myslím si, že ve svém věku se mohu vídat s kýmkoliv
@katebk Asi tak bych to řekla. Díky!
I kdyby vypadal jako Richard Gere, ve chvíli, kdy by se mi představil, by mě ty choutky přešly. V něm se probudily otcovské city a nejspíš i dědečkovské, nic víc.
Chtělo by to studenou sprchu a froté osušku 🤦😂😂😂
Nestačím zirat…
Začni mu říkat tati a ono to přejde...
Stává se to i mezi sourozenci kteří spolu nevyrůstají. Človek cíti nejakou citovou vazbu, jen ji špatně interpretuje.
No jasne,ze se ti to libi,ze ti lichoti aspon nekdo,kdyz jsi sama,a tatinkove se svym holcickam dceram taky libi (kdyz jsou ti otcove normalni a jsou vzorem)...mas 2 moznosti-bud budes nasledovat 1.signalni soustavu,ktera ti napovi (a jemu taky),co delat (opetovat jeho lichotky a nakonec se mu telesne podvolit) nebo nasledovat 2.signalni soustavu,kterou maji jen lide a vedet,ze telesne podvoleni se je v tomto pripade nepripustne.
Kdyz nezapomenes,dej info,kterou sis vybrala.
Přesně, jak píše @ckocka . Je to dokonce popsaný jev, učili jsme se to v evoluční biologii. Že sourozenci, kteří spolu vyrůstají, si tvoří něco jako blok, aby je to v budoucnu k sobě sexuálně nepřitahovalo - je to pro ně evoluční výhoda, aby nedali vznik zdegenerovaným potomkům (ve zkratce řečeno). Tento blok nevzniká, když spolu ti dva nevyrůstají, a pak je právě v dospělosti nebezpečí incestu, obzvlášť, pokud o svém sourozeneckém vztahu nevědí. Ono to ani není až tak překvapivé - mají společnou velkou část genetické výbavy, je velká šance, že si budou v mnoha ohledech rozumět... O vztahu rodič -dítě jsme si v téhle souvislosti neříkali (nebo si to už nepamatuju), ale dávalo by mi smysl, kdyby to fungovalo podobně.
Takže ne, s ohledem na to, co jsem napsala, mě to nepřekvapuje ani nešokuje. Ale zároveň vidím jednoznačné řešení: jít rozumem proti tomu. Pokud to bude silnější než ty, tak na čas přerušit kontakt. Jiné řešení to nemá.
@pratensis Moc moc děkuji!
Mě napadá... A je to opravdu láska jako taková? Nevím, jak to vysvětlit, ale byť jsi otce měla, někde vevnitř ti chyběl ten biologický. A teď si chceš odžít to, že jsi jeho holčička, a všechno, co ti chybělo (a fakt klidně na nevědomé úrovni). Zároveň už nejsi malá holčička, takže ty city z tvé strany jsou jiné... Není to ani nechutné, ani zvrácené, ale na této rovině bych v tom nepokračovala. Pokud to nedokážeš sama nějak rozumově utnout a zpracovat, možná bych zvážila i návštěvu rodinného terapeuta, psychologa, někoho, kdo ti pomůže. Protože pokud máš někde v sobě nezpracovány vztah s otcem, může to mít vliv na další partnerský život.
Myslím, že
@pratensis to napsala moc hezky. Umím si představit,že to je realita. Že v tobě probudil city, které ti chybí, vůbec ho neznáš a jako táta nikdy nefungoval.
Jediné správné řešení a ty to víš, je tyhle city nedovolit. To, zda to dokážeš s vědomím toho, že ho dál budeš vídat nebo kontakt silně omezíš, je jen na tvé vůli. Držím palce, ať to bolí co nejmíň.
Pak napiš , jak si se s tím vypořádala , ale chápu pokud si tátu doteď neznala tak je to jiné.
Elektřin komplex jak vyšitej, zkus si o tom něco nastudovat, obvykle tím prochází malé holčičky se svým tatínkem, ale ty jsi s ním nevyrůstala, tak to na tebe asi dolehlo teď.. Pravděpodobně to je i příčinou, proč nemáš stálého chlapa a často kvůli tomu ženy skončí s chlapem např. o 20 let starším. Svým způsobem je to vlastně normální, ale nikdy to nesmí vyústit v nic sexuálního. Máš v sobě zmatek, zkus navštívit psychologa 🙂 a myslím to naprosto upřímně, jako dobrou radu, ne nějaký výsměch.
Ty jo, to se přiznám, že jsem si musela říct - tak to je hustý. No vůbec ti tuhle situaci nezávidím, protože tě momentálně ovládá něco, nad čím není úplně snadné mít kontrolu. Když se člověk zamiluje, tak se to prostě nedá úplně ovládnout, rozum si může říkat co chce a stejně to tam je. Každopádně v rámci první pomoci bych vyhledala psychologa - nějakého hodně dobrého, který by tě vrátil nohama na zem. Každopádně budeme všechny rády, když nás budeš průběžně informovat, jak se ta situace vyvíjí. Držím strašně moc palce, drž se 😘
Tak vzhledem k tomu, že jsi nevyrůstala s vědomím, že je to tvůj otec a v podstatě nemáte mezi sebou vztah dcera otec vybudovaný, tak naprosto chápu, že hormony pracují a může tě přitahovat jako muž. Rozum naštěstí také funguje a říká ti, že je to fakt blbej nápad a pokud on má také všech pět pohromadě, tak bys ho jako žena neměla přitahovat. Každopádně pokud by došlo k nějakému sexuálnímu kontaktu, tak by to stoprocentně do budoucna totálně posralo vztah mezi vámi. Držím ti pěsti, ať tě to citové poblouznění brzy pustí, ať s dědou budujete dál skvělý vztah a ať brzy potkáš fajn chlápka.
@pratensis Já jsem zase četla, že otec nikdy nevoní své dceři, myšleno feromony. Právě kvůli tomuto.
Já to docela i chápu … Odpovědi na to, že to je divný a nechutný … Nemyslím si, vždyť je to pro Tebe vlastně cizí chlap, nikdy si ho neviděla a najednou si ho poznala … Kdyby Tě vychoval od malička, tak by to asi divný bylo ale takhle to i docela chápu ale neříkám, že je to správně - jsem asi divná 😬🤫
Mně to přijde logické a věřila bych, že i z jeho strany by bylo pochopitelný, kdyby se do tebe "zamiloval". Člověk je svým rodičům podobný víc, než by leckdy chtěl, nehledě na biologické důvody. Kolik bylo tvojí mámě, když spolu byli? Jako tobě teď? Pokud jste o sobě do teď nevěděli, nemáte prostě vybudované ty zábrany co lidé obvykle vůči svým dětem, rodičům a sourozencům mají. Pořád jste si ale blízcí v mnoha ohledech, takže zvlášť jestli je situace taková, jak popisuješ (ty už dlouho nikoho nemáš a on je čerstvě rozejitý), nepřijde mi na celé věci nic moc překvapivého. Tím neříkám, že mi přijde dobrý nápad rozvíjet nějaký jiný vztah než otec-dcera, ale nebičovala bych se zbytečně.
Jako ze ses zamilovala do sveho taty? To snad ne ne 😅