Ahoj, mám takový "problém". S manželem jsme manželé šest let, chodíme spolu už snad i víc než deset. Manžel má často chuť na sex. Já ne. Když to na mě jednou za čas přijde, nevím, jak to dát najevo. Stydim se. Když se sprchuji a manžel přijde do koupelny, tak se neprevlekam. Jsem zabalená v ručníku dokud neodejde. Často to na mě zkouší, ale málokdy se mu podaří mě nějak vzrušit. Je chyba ve mě nebo v čem? Před uzavřením manželství jsme spolu spali více, ale ani tehdy mi sex nic moc neříkal. K doktorovi mě nikdo nedostane, na to se až moc stydím...
Myslím, že nejsi asexual. Máš jen nizkou potřebu, to je rozdíl. Asexual je člověk, ktery se nikdy nevzrusi, nema nikdy pomysleni na sex s nikym. Ohledně te potr by, každý je jiny a neexistuje mira" normalnosti". Nekdo by rad porad, nekdo jen obcas, a obojí je v pořádku. Problém muze nastat ve chvíli, kdy máš pak partnera s odlišnou mirou potreby sexu.
Toho zní spíš jako extrémní stud, než problém se vzrušením. Píšeš, že k doktorovi tě nikdo nedostane, takže hledat psychologa nemá smysl... Otázka vlastně je, jak moc to omezuje váš vztah a tebe osobně. Nedovedu si s takovymhle studem představit třeba porod...
@cilkat nechci nic říkat ale tak byla sestřenka vůbec nechtěla sex s chlapem styděla se taky tak jak ty měla odpor . A pak časem zistila že je na ženy lezba . A pak sem se ptala tak co ona víc mě to vzrušuje na ženy 😊 taky předtím měla manžela 6let byly spolu a nic k němu necítila a sex nepřitahoval ji ale s ženou jo
A dokážeš vzrušit sama sebe, uspokojuješ se sama, stydíš se i sama před sebou nebo jen před ostatními? Vzruší tě třeba film, fotka nahého muže (ženy), máš nějaké touhy, fantazie nebo i to ovládá tvůj stud, že se stydíš i na to myslet?
A není v tom ještě něco jiného? Nějaké potíže v sexu?