Jsem asexuál?

24. zář 2021

Ahoj, mám takový "problém". S manželem jsme manželé šest let, chodíme spolu už snad i víc než deset. Manžel má často chuť na sex. Já ne. Když to na mě jednou za čas přijde, nevím, jak to dát najevo. Stydim se. Když se sprchuji a manžel přijde do koupelny, tak se neprevlekam. Jsem zabalená v ručníku dokud neodejde. Často to na mě zkouší, ale málokdy se mu podaří mě nějak vzrušit. Je chyba ve mě nebo v čem? Před uzavřením manželství jsme spolu spali více, ale ani tehdy mi sex nic moc neříkal. K doktorovi mě nikdo nedostane, na to se až moc stydím...

vall85
25. zář 2021

A není v tom ještě něco jiného? Nějaké potíže v sexu?

neomenia
25. zář 2021

Myslím, že nejsi asexual. Máš jen nizkou potřebu, to je rozdíl. Asexual je člověk, ktery se nikdy nevzrusi, nema nikdy pomysleni na sex s nikym. Ohledně te potr by, každý je jiny a neexistuje mira" normalnosti". Nekdo by rad porad, nekdo jen obcas, a obojí je v pořádku. Problém muze nastat ve chvíli, kdy máš pak partnera s odlišnou mirou potreby sexu.

cilkat
25. zář 2021

Toho zní spíš jako extrémní stud, než problém se vzrušením. Píšeš, že k doktorovi tě nikdo nedostane, takže hledat psychologa nemá smysl... Otázka vlastně je, jak moc to omezuje váš vztah a tebe osobně. Nedovedu si s takovymhle studem představit třeba porod...

ankaa25
1. říj 2021

@cilkat nechci nic říkat ale tak byla sestřenka vůbec nechtěla sex s chlapem styděla se taky tak jak ty měla odpor . A pak časem zistila že je na ženy lezba . A pak sem se ptala tak co ona víc mě to vzrušuje na ženy 😊 taky předtím měla manžela 6let byly spolu a nic k němu necítila a sex nepřitahoval ji ale s ženou jo

codal
1. říj 2021

A dokážeš vzrušit sama sebe, uspokojuješ se sama, stydíš se i sama před sebou nebo jen před ostatními? Vzruší tě třeba film, fotka nahého muže (ženy), máš nějaké touhy, fantazie nebo i to ovládá tvůj stud, že se stydíš i na to myslet?