Takové téma možná pro pobavení, ale čůrají vaši muži ve stoje nebo v sedě? :D
@bayt muj muz u toho stoji na hlave a odrazi se usima do rytmu valciku, ktery se nam line z potrubi 🙂
Neee... Vetsinou sedi. Jsem na to tolik zvykla, ze kdyz mame stojaci navstevu, ktera prkenko necha zvednute, padam do toalety, protoze to necekam. Vubec si nevsimnu, ze je prkenko nahore 😀
@sudylichozrout Tak to mám naprosto stejně.
Tak já to zažila poprvé v životě nedávno, že mi chlap cura v sede, no ale jeho věc a já na něj tuhle se šla podívat, protože jsem to nikdy neviděla, ale v poho
ve stoje ale prkýnko po sobě dává dolů
manzel ve stoje a syn vetsinou stoji na takove te stolicce(i kdyz ji nepotrebuje) a obema rukama se snazi krotit proud, aby se co nejlepe trefil do zavesnych kulicek(takova ta vune do zachodu bref), a protoze se to dost casto nepovede, tak je obcas mokro na uplne vsude. zrovna nedavno me informoval, ze uz ho nemohl udrzet, kdyz sem nasla obr louzi pod zachodem, pry mu utekl. 😀 😀 😀
Hrozně nahlas... a vestoje :D
A jak kakají? 😁
Vsedě. A syny taky učím vsedě.
@knuffel Ty jo, tak jako s manželem sdílíme leccos, nestydíme se před sebou a důvěřujeme si, ale tohle nějak úplně zmapované nemám 😀 A ani mi to tedy nějak extra nechybí, bez té informace dokážu žít 🙂
Ve stoje, nebo v sede. Jak se mu chce. Nejsem hitlerova matka, abych ho buzerovala, ze ma sedet, kvuli prkynku, at si dela vsechno tak, jak je mu pohodlny
V sedě... Naučenej od své maminky... Měla v baráku 4 chlapy...
Naštěstí v sedě. Ono když stojí, tak je to pak oprskane všude okolo (to pak poznám po návštěvě) 🙄
Víte co, moje máma prohlásila, že dnes už chlapi čůrají jen v sedě (kvůli hygieně na oné místnosti) a táta přidal, že ve stoje čůrají jen barbaři a dřevorubci. Tak mě teda zajímá, co je na tom pravdy.
@bayt Taky v sedě , naštěstí 😊 Je dost na úklid, ( sám také hodně uklízí ) a už před lety uznal že je to okolo mísy takhle mnohem čistější. Navíc se předem nemusí rozmýšlet jestli se mu chce jen čůrat 😁
V sedě.
Doma v sedě. Dělal to tak "odjakživa" co bydlel sám (a viděl co to je uklízet wc), dávno než jsme se poznali.
@sudylichozrout taky tak 😁 ale zeptala jsem se a prý jak se mu chce. Mě osobně sezení u chlapa přijde divný. ☺
😂 nic ve zlém, ale koukám, že tady se dá diskutovat už opravdu o všem 😀
Jsem ráda, že chlapi nemají taky podobná "slepičí" fóra, nechci vědět, co by tam probírali 😂 (nechci nikoho urazit, jen mě to fakt pobavilo 😅)
To je vtipny, cumim, kolik panu cura v sede, nikdy me nenapadlo se ptat nekde u kamaradek. Muj muz by se zblaznil, jaka je to potupa curat v sede, ze neni holka :D (nechapu proc, ale nastesti neporadek nedela, takze je mi to jedno)
@sudylichozrout tak ted jsem si cakla 😀 jak se tlemim, az me boli bricho.
@journals Když mi občas manžel říká, co všechno zvládnou probrat s jedním spolužákem na pívu, tak teda zlatej Modrej Kůň, to mi věř 😀
Popravdě ani nevim, jediná moje podmínka od začátku spolužití je, aby prkýnko bylo po vykonání potřeby dole 🙂
@tulikiss to bych ho hnala s hadrem v ruce ať to po sobě uklidí, by si to příště rozmyslel trefovat se 😀 Mám velké plány naučit syna čůrat v sedě, zatím se mi to daří, ale jsou mu teprve dva...
@journals hele, ale zase uznej, ze se u toho clovek aspon nasmeje a smich prece prodluzuje zivot. 😀 prdeni byla taky super oddychovka a mozna je to prijemnejsi, nez porad cist diskuze dokolecka typu.. Ja si vrzla tam a pak aby mi to nebylo lito tak i tam a ted svete div se, jsem tehotna a nevim s kym....
@bayt To je dobrý 😀 😀 😀
@ivannka92 no to počkej až mu bude 70 a víc.. 😀 Se mu začnou třást ruce a bude po pořádku
Naštěstí vsedě, a jsem za to tak šťastná. Tchán 80 let ve stoje a je to pekloooo.
@biedronka10 to rozhodne 😂
@sudylichozrout Sorry, neměla jsem sem lézt, to jsou starosti, přišlo mi to jako strašně vtipný téma, ale asi je myšlené vážně. 😁
@biedronka10 mas recht 🙂
Naštěstí v sedě. Nemusím řešit zvednuté prkénko 😉