Holky,help!!!! Už když jsem byla těhotná,začal ten můj víc chrápat. Ale teď už se to nedá. Budi mě tím. Spí s náma i mimino,který tím občas vzbudí. Na mlaskání nereaguje, na regulérní kopanec už taky ne. Do háje,jak pak mám být životaschopná. Pomalu přemýšlím o oddělené ložnici. Když mu to sdělím,tak se jen směje,že ho nemám poslouchat a mám spát. A že já taky chrápu. Jo,ale určitě kvůli tomu není půl noci vždycky vzhůru. Na ORL ho nedostanu. Co se s tím dá??!
Ty jsi já? Naprosto totožnej problém i přístup chlapa.... nevím co dělat..... paradoxně nejsem nevyspana primárně kvuli malýmu, ale kvůli jemu.....je to peklo
@me_druhe_ja jsem schopná i oddělených ložnic
@sister05 to já právě strašně nechci...:( Mě připadá hrozný jak strašně často čtu že po porodu spí žena s dítětem a muž jinde...a kolikrát i několik let...to je strašně smutný....:( Ale fakt si nevím rady.... přiznám se, že dvě noci usnul na gauči u TV a byl tam skoro do rána a to jsem se vyspala daleko líp....ale nechci to jako řešení
Ahoj. Jdi do oddělenych ložnic. Nedej na blbý reci typu že manželé mají spát spolu. Kvalitní spánek je sakra důležitý a jeho dlouhodoba absence je mučení. My s manželem máme oddělené spaní už asi 2 "roky. Jeho chrápání se s lety horší, to tak bývá, bohužel. A j tomu moje opravdu lehké spaní, špunty do uší na to nepomáhají. Ja spím v ložnici s miminkem, on v obýváku. Teď jsme koupili futon, atma kvalitní matraci. Bude to tak navzdy, tohle nemá jiné řešení
Na operaci to není.
Já mám špunty do uší a malou slyším snad každý brouknutí. Skus to,ten instinkt tě spát nenechá 👍 chlapa slyším taky,ale dost tlumeně a jen v případě,že se snažím po kojení usnout.
A chrápe v každé poloze?? Můj třeba jen na zádech, ale na boku je to dobrý. Takhle chrapal můj taťka, nevyspala se celá rodina... Takže spal v obýváku. A přitom mu nabízeli operaci nosní přepážky a bylo by to ok. No nechtěl, tak spí oddelene už tak 25let 😀
Chlap se odstěhoval do obýváku už když jsem byla těhotná. Nesnesla jsem, že on si chrápe a já se jen s rancem převaluju. Pak tam nespal, aby ho nebudilo mimino. No a teď jsou holce 4,rok spí v pokoji a chlap stále bivakuje na gauči. Někde jsem četla článek o postelovém rozvodu, něco do sebe to má, já se s chlapem vedle sebe fakt téměř nevyspim😂
Ja spim s malym v pokojíčku a dokud se bude v noci budit, nemam v planu to měnit. 😁😁Takhle se aspoň vyspím. Když jsme byli v jednom pokoji všichni, tak nás budil chrápáním nebo jak se pořád vrtěl. Takhle máme klid oba a ani jednomu z nás to nevadí. 😁😁
U nás jediné co pomáhá je,že mu vemu hlavu a dám jakkdyby do záklonu 😁 Většinou to aspoň trochu pomůže. Držím palce 🙂
Kvůli chrápání mame oddelene spani uz nekolik let. Nevidím v tom zadnou tragedii. Nic jineho proste nepomohlo a na operaci patra manzela hnat nechci. Na kvalitu vztahu to zadny dopad nema. Vecer treba lezime spolu v jedne posteli, ale spat proste jdeme kazdy jinam. Spolu jsme se nevyspali ani jeden (ja nespala kvůli chrapani a jeho jsem budila, aby nechápal)
Holky, já oddělené spaní mít nemohu, bydlíme ve 2+1 a jeden pokoj je malý a druhý ještě menší. V jednom má pokojíček dcera a v druhém máme ložnici a mimino. Čili to nepřipadá v úvahu.
Měla jsem na mysli, jestli třeba nemáte zkušenosti s nějakými těmi náplastmi na nos proti chrápání nebo tak.
Tak u manžela zabírá sprej z lékárny Pssst. Nechtěla jsem tomu věřit,ale už jsem byla zoufalá. V těhotenství se odstěhoval do obýváku, pak tam přebýval kvůli nočnímu kojení. Pak už ale chtěl spát s námi, tak jsem koupila ten sprej,že to teda zkusíme. Mám i špunty v uších,protože mám pocit,že už jsem alergická i na jeho jemné pochrupavani. A dobrý. Ze začátku jsem měla jen jeden špunt, ať malou slyším, ale klidně můžu mít v obou uších, jak je malá vedle mě, slyším ji hned, když něco.
Ahoj, u nás jsme vyzkoušeli náplasti, spreje jako psst atd i různé plastové kraviny do nosu a nic... Muž chrape přes nos ve všech polohách... Budeme spolu 5let a společně spaní jsme si užili asi první rok, teď máme prcka a já a ním v dětském pokoji 🤷♀️ no a co se týče těch doktoru, žádná Srsnda, řešíme to přes dva roky, od Orl přes alergologii pořád si ho převažují jak horký brambory, kolik tablet a sprejů na předpis už jsme vyzkoušeli 😣
P.s. pokud si dám špunty do uší, neuslyším děti.