Bývalý přítel a vrácení věcí. Co byste dělali vy?

17. črc 2024

Ahoj,

nějak nevím, co si o tom mám myslet. S ex přítelem jsem se nerozešli úplně v dobrém. Vyčítal mi, že se mám po rozchodu lépe, a že bych mu měla všechno splatit. Pak vyhrožoval s dalšími věcmi. Nakonec dal pokoj, ale po pár měsících se ozval, že mi u něj zůstaly nějaké věci, jestli je chci zpátky, tak jsem napsala, že ano, že jak má čas. Několik měsíců bez dopovědi, pak znovu a pak znovu, vždy v rozestupu x měsíců. Tak teď naposledy jsem mu napsala, že už mě tohle nebaví, a ať to buď už pošle nebo ať mě již dál nekontaktuje, tak měl tisíc výmluv, proč to nešlo, tak jsem naštvaná napsala, že mě to nezajímá, a zeptala se jestli to pošle, tak mi napsal, že to, že mi to chce poslat je jeho projev dobré vůle, a tak ať tomu přizpůsobím své vyjadřování.

Já už mám dávno nového přítele a dovolím si říct, že jsem šťastná, ale tohle chování ex mě vytočí. Tak jsem se rozhodla, že už mu na tu zprávu s dobrou vůlí nebudu odpovídat, ty věci se ukázalo za ty roky, že to bez nich zvládnu. Jen mám teď jako pocit, že má navrch, asi je to počáteční rozhořčení z jeho chování. Jinak si myslím, že je mi celkem ukradený.

Co byste dělali vy?

jaja01k
17. črc 2024

Já bych ho ignorovala. Už bych mu na zprávy neodpovídala a smířila se s tím, že o věci přjdu.

jizanka2423
17. črc 2024

Zablokovala bych si ho, ať si trhne po takové době....

zanett
17. črc 2024

Tak chlapec ma urazene ego. Nemuze na tebe jinak, nez pres ty veci, co sis u nej nechala, coz ho sere, tak ze sebe nevedome dela idiota - pry mas prizpusobit sve vyjadrovani, jestli chces, aby projevil dobrou vuli a ty veci ti poslal, jo? 😀 Zvysoka bych se na nej....Pokud jsi tam u nej nenechala briliantovy nahrdelnik za stovky tisic korun, tak bych ty veci v klidu ozelela a jeho uz nikdy nekontaktovala (a idealne ho blokla). Ja u jednoho myho ex mela kuchynsky mixer. Kdyz jsem se s nim rozesla, taky delal tyjatr a z mixeru udelal pomalu Ferrari. Cumel jak pero z gauce, kdyz jsem mu rekla, ze mi ten mixer nechybi, at si ho klidne necha. Zkratka urazene ego, sere ho, ze mas novy, lepsi zivot, tak kope kolem sebe.

sonaxoxo
17. črc 2024

Jj sere ho, že máš lepší život a jeho uražené ego. Ty už nic nedělej..🤷 žij si svůj šťastný život a jeho zablokuj..na ty věci, co máš u něj, bych mu už dřív napsala, ať je klidně strčí do popelnice..✌️ já bych mu dala, prej přizpůsob své vyjadřování..🤣🤣

1pomnenka
17. črc 2024

Hlavně bych mu nepsala a ani neodpovídala, zablokovala číslo. Věci oželíš.

autor
17. črc 2024

Moc díky za podporu. Napsala jsem mu, ať si ty věci strčí za klobouk a blokla ho.

sfet
17. črc 2024

Dobře jsi udělala, takové typy já znám
Hojí si na tobě své ego a možná mu to dělá dobře. Těmi věcmi tě měl v hrsti. A pokud to nebyly nové a echt potřebné věci, což asi ne, tak takhle lepší.

sorboni30
17. črc 2024

Co bych udělala? Na mobilu dala blok..a ignor. Bývalý je asi proto...že je to minulost takže proč se k ní zase vracet? 🤷

palja
17. črc 2024

Už bych ho ignorovala a bez věcí se obešla. Máte nový život. Zbytečně se budeš stresovat. Myslím, že mu to dělá dobře a trochu s tebou manipuluje. Asi bych zablokovala jeho číslo.