Večeře. Co vaříte?

20. lis 2024

Co vaříte na večeři? Nějaká teplá, dobrá a výživná večeře, po které nemá člověk hned hlad.

pilzzee
20. lis 2024

Kvetak s vajickem a kouskem hermelinu a troskou ryzovych testovin. Jakoze vsechno smichany na panvicce dohromady.

reeeza
20. lis 2024

Zapečený kuskus (už udělaný kus kus v zapékací misce zalít rajčatovou omáčkou a poklást plátky cukety a rajčat, zasypat sýrem). Může se přidat i maso 🙂

Rýžové nudle s restovanou zeleninou a masem. Zakápnout sojovkou. Případně zakápnout limetkou, posypat semínky...

Tortily s čímkoliv- čerstvou zeleninou (která nepouští vodu: salát, paprika, nakl. okurky, cibule) + maso/losos/krevetky + dresink ( česnekový, honey mustard nebo balsamico + sýr ( kozí, eidam, čedar, niva, cokoliv)
Nebo místo té čerstvé zeleniny dát fazole nějak ochucené nebo s rajčatovou omáčkou - předtím zredukovat tu omáčku, nebo ji dát z konzervy jen minimum)

Nebo klasika míchání vajíčka na topince zastrouhané sýrem, k tomu zelenina na talíř

Nebo rýže, na okraj talíře nakládt rajčata, salátovou okurku, případně kukuřici, posypat cibulkou. A prdnout na to konzervu tuňáka. Celé zakápnout oliv. olejem, troškou sójovky, pokapat citronem, popepřit. Může se dosolit, případně posypat slunečnicovými semínky atp. Tohle miluju 🙂

reeeza
20. lis 2024

Nebo minestrone polévka

jari110
20. lis 2024

Já jím většinou tuňáka, občas si k němu přidám i vajíčko, vůbec nevadí, že je to k večeři, není to až tak těžké na žaludek, jak někteří tvrdí a hlavně, když mám před tím trénink, je to naprosto ideální a hladová pak vůbec nejsem. 😀

lv
20. lis 2024

Saláty, většinou nějak vytuněné o tuňáka, avokádo, maso, sýry, krutony..

anniej
20. lis 2024

Kuskus, okurka, cherry rajčata, máta, petržel kudrnka, olivový olej (štědře, aspoň 3 PL), vymačkat celý citron, sůl, pepř, vše smíchat. K tomu buď kuřecí prso, losos nebo vepřová panenka.

mollyweasley
20. lis 2024

Vařím klasická teplá jídla, protože potřebuju, aby zůstaly dvě porce i na oběd.
Za poslední týden jsem dělala třeba mleté hovězí s kukuřicí, fazolemi, rajčaty a rýží, pečené kuře s bramborama, ze zbytků rizoto, vepřovou kýtu na smetaně s knedlíkem, bramborovou kaši se sekanou, špagety...

drtatko4
21. lis 2024

Toto je věčně můj problém. Co vymyslet na večeři, aby to bylo i výživné, ale aby to nebylo na večer obtížné na žaludek.