Dobrý den, mám dotaz..
Mám 6 měsíčního chlapečka který je už asi 3-4 dny strašně nervózní vůbec není v klidu, odmítá jist jak mléko i příkrmy
Vůbec nevím z čeho napadly mně i zoubky jestli nezačínaji ale nevím no… tak bych byla ráda za každý komentář 😏❤️předem děkuji ❤️
@zeynepka21
Píšeš, že tvoje dítě několik dnů nejí příkrmy, nepije mléko, které hydratuje, je nervózní (zřejmě z hladu, žízně a příčiny toho všeho) a píšeš sem? Nevím, jestli jsi si toho vědoma, ale existují lékaři, pediatři, lékárny, pohotovosti, kde ti poradí erudovaný profesionál. Nebo počkej ještě pár dní a už nebudeš muset nic řešit.
Chápu, že se tady řeší nejrůznější témata, ale konzultovat tady zdraví dětí, kdy jde mnohdy o čas, krvácení, když žena potrácí a další věci podobného charakteru mi přijde naprosto idiotské. Od toho jsou lékaři, proberte se, ženský.
@zeynepka21 zoubky. Kup calgel v lékárně,namaz mi tím dásně a uvidíš,jestli se zklidní.
@zeynepka21 Mohly by to být zoubky, při nich většinou jedí méně, protože je to bolí. Plus je k tomu nevrlý, tak by to odpovídalo. Každopádně ani vylézt nemusí, u někoho je to na delší dobu. 😁