Ahoj maminky,chtěla bych se zeptat jaké jsou oblíbené pohádky vašich dětí,u nás stále frčí jen Doba ledová a Noody...chtělo by to nějaké jiné....zkoušeli jsme Žížaláky ale ti nezaujali.... 😒 Třeba nám dáte tipy na jiné hezké pohádky 🙂
Shrek, Mysak Stuart Little, Garfild, Nemo, Toy story, Kung fu panda, Vzhuru do oblak....
kinotip.cz sekce animované, ale Nel zatím pohádky nelákají,jí baví jen reklamy🙂
jinak je hezká Lovecká sezona 3,alespon teda mě se celkem líbila 🙂
No moj maly zboznuje Pocoyo, Pockaj zajac, Noddy, Lilo a Stich, Megamind
o popoluske a moja ma najnovsie rada krasku a zviera aj ked horor ale konci krasne 😵 dvdcko je uplne uzasne.
U nás vezme na milost pouze Mašinku Tomáše a Včelku Máju. Občas Šmouly a Hasiče Sama, Pošťáka Patta a Bořka stavitele...víc ho nebere... 😝 .Jinak co se týče čtení, to opravdu nevydrží ani sedět, natož poslouchat...zatím stále jen naučné knížky pro nejmenší a vyprávíme u toho(teda Kuba vypráví), poznáváme zvířata, co dělají atp...ale číst pohádku, to nehrozí. Mám pro něj plno krásných knížek, ale zatím aby seděl nebo ležel a poslouchal,ta doba ještě nenastala... 😝
@mirka414 a to Kráska a netvor je kreslené? 🙂
@kikimaruska na šmouly koukáme každý den,na ty jsem uplně zapoměla a na Máju ráno taky,ale ta ji baví jak kdy,zrovna dneska bavila Mája spíš mě 😉
u nás fičí Hannah Montana, a zack a Cody, neznášam to dievčenské vrieskanie 😝
my sme teraz kupili dvd-cko pinocchia v tescu, je to ovela krajsia verzia ako disney pinocchio, uvodna pesnicka je od karla svobodu, neviem, ci si na to pamatate z detstva. malej sa velmi paci, aj je to krasne urobene, dobry dej, aj animacia. problem mame len ten, ze sme zohnali len prvy diel, ostatne nemozme zohnat. ak by ste ich niektora nahodou mali, mozem vas poprosit napisat do IP-kupila by som ich. dakujem
inak som to hladala vsade mozne, a je teda dost bieda v nasich obchodoch co ponukaju dvd-ka, myslim aj internetove, sami disney a potom tie komercne sprostosti ako postar pat, vlacik tomas a pod.
inak ma napadlo pre 3rocnu by uz bol vhodny aj navrat kukyho - mne sa to velmi paci, aj malej ta postavicka, len jej to nechcem pustat, lebo je to dost smutne miestami, a vhodne asi aj pre starsie deti ako 3 😒
momentálně Šmoulové a Gumídci, vysoko je taky pořád Krtek,My z Kačerova, Lví Král, Madagaskar...dřív Víla Amálka,Broučci, Bolek a Lolek, Jája a Pája, Doba ledová, Prasátko Pepina, Včelka Mája......
milujem tu rozpravku je nadherna a poucna.
Jinak Krtka taky měl rád, ale ted spíše pohádky, kde postavičky víc mluví. Dneska ráno pořád říkal, a kde je Vilík, kde je Vilík...když byl v tom díle schovaný a byla tam jen Mája. Pořád se ptá co to je...vypráví a volá na mě co dělají, když jsem vedle v kuchyni...Krteček moc nemluví, toho mám zase ráda já a Maxipsa Fíka 😀
@lenkavano u nás letí všeobecne minimax, syn už vela vecí hovorí po česky 🙂 syn má rád hlavne dinosaurov
https://www.youtube.com/watch?v=q9nFvJuPLC0 a potom požiarnik Sam, finley požiarne autíčko, ozzie boo, t-rex express a všeličo...
...dcérka tá miluje timmyho
aj na diesney chanell čo chodia mickeyho klubík, mistr manny, středodžungle, superagent oso a tak...
v podstatě cokoliv kresleného, jasně vedou Gumídci a Bolek a Lolek. Bořek stavitel má utrum, už jsem alergická na úvodní znělku 🙄 .
U nás vedou spíše filmy, takže děti dokola koukají na vše od Poledńákové a na vaření. Dříve to byla Prasátko Peppa, Pat a Mat a Hurvínek. No a na čtení Pipi dlouhá punčocha.