Jaký šampon pro větší děti?

anka.
4. srp 2017

Chci se poradit ohledně šamponu pro syny 5 a 9 let. Jaké používáte vy? Ještě dětské? (My doposud ano.) Nebo už mám koupit třeba klasickou niveu pro normální vlasy? Děkuji za odpovědi a tipy.

mollyweasley
4. srp 2017

Kupuju Alverde nebo Alterra (DM nebo Rossmann), měly by být bez silikonů, tak proto. Teď jsem objednala šampon tuhý, tak jsem zvědavá 🙂

soleilll
4. srp 2017

Já moc neřeším šampon ani pro 4-letého. Ty dětské (a nemyslím úplně pro mimina) jsou strašně navoněné, případně prodávají obalem (různí hrdinové z kreslených filmů), což mi není sympatické, nehledě na předraženost. Takže Nivea je myslím fajn. Máme teď Balea pro celou rodinu a taky Lilien jablečný šampon a mýdlo v jednom. Syn už taky někdy chce vonět stejným sprcháčem a šamponem "jako táta". 🙂

anka.
autor
4. srp 2017

@soleilll Jojo. Chápu. Takové ty "dětské" s piráty s karibilu apod. také nemají moji důvěru. Já používám takové hutnější šampony pro suché vlasy, tak chci pro kluky něco bez efektu, nějakou neškodnou klasiku. Děkuji za odpověď.

anka.
autor
4. srp 2017

@mollyweasley Jaký alverde, jestli se můžu zeptat?

mollyweasley
4. srp 2017

@anka. Jim nějaký ten univerzální, sobě kofeinový.

mollyweasley
4. srp 2017

@anka. Ale jak jsem psala, teď budu zkoušet tuhý šampon, ráda bych to zkusila i jim. Pokud navíc kluci nemají dlouhé vlasy, neváhala bych.
Objednávala jsem z Fleru, je tam víc nabídek.

betelgeuzz
4. srp 2017

používám i pro sebe alverde, který je přírodní a asi od 2 ho používám i pro holky.

krystalka
4. srp 2017

@anka. - náš 9 letý používá pořád ještě dětský, vyhovuje mu a má ho rád - máme Hipp - je to šampón na tělo i vlasy, jemný, neštípe do očí a má po něm vlasy krásně lesklé a jemné (má takovou bílo-zelenou lahvičku ve tvaru tuleně), zatím jsem nějak neviděla důvod ho měnit, když vyhovuje....

jitavrtule
4. srp 2017

pouzivam pro sebe i malou prirodni danskou kosmetiku Urtekram - pro ni mesickovy, pro sebe aloe vera. Oba s rozumnym jednoduchym slozenim bez drazdive chemie (sulfaty, silikony, PEG apod) a bez pridane parfemace.