Chci se poradit ohledně šamponu pro syny 5 a 9 let. Jaké používáte vy? Ještě dětské? (My doposud ano.) Nebo už mám koupit třeba klasickou niveu pro normální vlasy? Děkuji za odpovědi a tipy.
Já moc neřeším šampon ani pro 4-letého. Ty dětské (a nemyslím úplně pro mimina) jsou strašně navoněné, případně prodávají obalem (různí hrdinové z kreslených filmů), což mi není sympatické, nehledě na předraženost. Takže Nivea je myslím fajn. Máme teď Balea pro celou rodinu a taky Lilien jablečný šampon a mýdlo v jednom. Syn už taky někdy chce vonět stejným sprcháčem a šamponem "jako táta". 🙂
@mollyweasley Jaký alverde, jestli se můžu zeptat?
@anka. Jim nějaký ten univerzální, sobě kofeinový.
@anka. Ale jak jsem psala, teď budu zkoušet tuhý šampon, ráda bych to zkusila i jim. Pokud navíc kluci nemají dlouhé vlasy, neváhala bych.
Objednávala jsem z Fleru, je tam víc nabídek.
používám i pro sebe alverde, který je přírodní a asi od 2 ho používám i pro holky.
@anka. - náš 9 letý používá pořád ještě dětský, vyhovuje mu a má ho rád - máme Hipp - je to šampón na tělo i vlasy, jemný, neštípe do očí a má po něm vlasy krásně lesklé a jemné (má takovou bílo-zelenou lahvičku ve tvaru tuleně), zatím jsem nějak neviděla důvod ho měnit, když vyhovuje....
pouzivam pro sebe i malou prirodni danskou kosmetiku Urtekram - pro ni mesickovy, pro sebe aloe vera. Oba s rozumnym jednoduchym slozenim bez drazdive chemie (sulfaty, silikony, PEG apod) a bez pridane parfemace.
Kupuju Alverde nebo Alterra (DM nebo Rossmann), měly by být bez silikonů, tak proto. Teď jsem objednala šampon tuhý, tak jsem zvědavá 🙂