Oslava narozenin pro devítiletou dceru. Kde v Praze?

neomenia
5. led 2023

Zdravím Pražady, máte tip na místo na oslavu narozenin dcery s jejími kamarádkami? Loni slavila v Jump parku a bylo to fajn, letos vy chtěla něco jiného, podobného....
Díky!

somalicats
5. led 2023

@neomenia Ahoj, my máme příští neděli oslavu v Lasergame (taky deváté narozeniny). Mám pro ně zarezervováno 5 her, v mezičase jídlo a pití. Vyjde to na celé odpoledne.

pabka
5. led 2023

Dcera měla 10. narozeniny v Uměleckoprůmyslovém muzeu. Ale je to takové komornější.

janaaanna
5. led 2023

@pabka
@neomenia muzu se zeptat na vase zkusenosti k umprum a jump arene?
Za sebe muzu doporucit keramiku v Kreativni zebra (deti si pomaluji hotove vyrobky, ktere jim pak vypali a jine aktivity), UV minigolf v Opatovicke, nebo minigolf v Kotve

rotkapchen
5. led 2023

Na Kolbenove je Brumbambule, tam dělají pěkné ooslavy. Netradiční a zábavné doporucuji v Jungle sport parku, Surf aréně, tu zminovanou Lasergame..

neomenia
autor
5. led 2023

@janaaanna jump aréna je fajn, trampolíny. Spíš pro starší děti, tak 6+.... Máš samostatný stůl, co můžeš vyzdobit na oslavu atd. Cca na 2-3 h.

kadla88
6. led 2023

Čokoladovna v Průhonicích. Holky by to mohlo bavit a mužou zažít i dortovou bitvu.

nany123
6. led 2023

Na podzim jsme byli v Náprstkově muzeu a zaujalo mě, že dělají i oslavy: https://www.nm.cz/program/pro-rodiny-s-detmi#na...

majdaptak
7. led 2023

@neomenia Pokud by je bavil bowling, super oslavu jsme měli na bowlingu mezi Olšanským náměstím a Nakladovym nádraží Žižkov. Příjemná obsluha i prostředí, vstřícný ve všem.

mirinda60
11. led 2023

@rotkapchen Dobrý deň, a to Brumbambule už znova funguje? Viem, že to zatvorili asi počas Covidu alebo krátko po ňom? Radi sme tam chodili, tak bolo by super ak by mali otvorené. Ďakujem za odpoveď

kamino
13. led 2023

@mirinda60 Mám také za to, že bohužel Brumbambule skončila - toto je na FB a aktualizace žádná.. Brumbambule
22. prosinec 2021 ·
S lítostí vám musíme oznámit, že dnešním dnem Brumbambule skončila, bohužel nás semlela tato příšerná covidová doba. Loňskou zimní sezónu jsme museli mít zavřeno a bohužel ani majitelka objektu nám nijak nevyšla vstříc a po celou dobu jsme museli platit celý nájem. Když se nám to konečně podařilo doplatit, vystřelila nám smluvní pokutu za covidové období.
Bohužel nevyšlo ani to, že nová zimní sezóna vše spraví, návštěvnost nebyla. Dnes tedy bylo otevřeno naposledy.
Děkujeme vám všem za to že jste nás navštěvovali, děkujeme všem dětem, které k nám rádi chodili, děkujeme všem kteří u nás oslavili narozeniny. Prostě děkujeme! Bohužel už ne na klouzajdě v Brumbambuli 💝🥺😢 u nás takto skončil bohužel i Jump Jump Park, také super místo na oslavy...

JInak my jsme také měli Lasergame - to je super a pokud by bylo dětí méně, je fajn nějaká únikovka a pak třeba cukrárna..

anetka1701
14. led 2023

Záleží na rozpočtu, ale když jsem teď hledala, zjistila jsem že oslavy dělá i Majaland a to by pro devitiletou mohla bejt pecka 🙂

mirinda60
25. led 2023

@kamino ďakujem za info. Je to fakt škoda, mali sme to tam moc radi.

kamino
25. led 2023

@mirinda60 my take...