Co podniknout v Praze s malými dětmi?

slecnami
1. črc 2024

Hezký večer všem,
ať hledám, jak hledám, nenašla jsem zatím nic, co by mě nějak výrazně zaujalo... 🙂 Ráda bych něco podnikla v Praze a blízkém okolí se třemi malými rošťáky 2, 3 a 6 let, hodně akční děti). Doprava MHD a ideálně něco, co mě nebude stát majlant (tím bohužel momentálně odpadá ZOO, Podmořský svět a takováto lákadla 😉). Na různá hřiště chodíme, cukrárny v okolí už taky známe, tak mě napadlo, jestli by se tady nesešlo pár super nápadů pro nás i jako inspirace pro ostatní 🙂
Díky 👋

neomenia
1. črc 2024

Teď v létě koupaliště různá... Park Maxe van der stoela s vodními hrátkami na potůčku, tam je to super,
Divadélka kdekoliv, teď bude v srpnu letní Letná, tak je mraky dětských divadel... botanická zahrada v Troji s motýly, krokodýlí zoo v Holešovicích,, pak pražské parky, Stromovka, Hvězda, Letná - všude příroda a hřiště...

95newmommy2020
1. črc 2024

Co Malešický park? Tam se dá strávit klidně celý den.
Pak taky různá dopravní hřiště, třeba Jilmová na Žižkově. (Vstup -50) jen hotově. Můžete projít Krčský les. Je tam x zastávek jako: kachny, cesta kolem potoka, zvířátka, hřiště, zoo koutek. Dál určitě Zoo koutek Milíčov. Hned u toho je taky parádní hřiště, fajn procházka, dá se jít i do lesa..opět lesní hřiště. A ve Vršovicích novinka, otevřeli nové a dlouho očekávané hřiště Sobotecká: dovolím si sem dát odkaz. https://praha10.cz/zivot-v-praze-10/aktualne/ak...
S tím souvisí i hřiště Přípotoční, tam si přijde na své každá věková skupina, co máš.
Pokud bys byla na druhé straně Prahy, tak Butky park. Ten se hodně povedl.

jannym
1. črc 2024

@slecnami v lete doporucuju park maxe von der stoela, deti to tam miluji, vzdy mam problem je od tamtud dostat - tramvaji na vozovnu stresovice nebo na zastavku maxe von der stoena - pripadne je mozne si udelat vylet historickou tramvaji (okruzni jizda prahou a vystoupit na vozovne stresovice a pak se jit ocabrat do parku (to jsme udelali loni + jsme sly i do muzea mhd - ale to by mrnata nebavilo)

jannym
1. črc 2024

Deti jeste miluji zahrady v centru s pavi

neomenia
1. črc 2024

@jannym ano, Vojanovy sady, nádhera.

andreacantu
10. črc 2024

@slecnami jestli se mas jak dopravit jed do Dendrologicke zahrady v Pruhonicich vstupne je par korun a hned na zacatku je velike detske hriste a kdyz pujdete zahradou dal narazite na dalsi hriste. Je tam i male bistro na kafe a zmrzku zachody prebalovak