Výběr porodnice v Plzni - FN Lochotín nebo Mulačova?

terezka0603
30. črc 2018

Dobrý den 🙂 rada bych se zeptala Plzeňských rodiček, jaká porodnice je lepší? Zda FN Lochotín a nebo Mulačova?
Stále se rozhodujeme a ne se nějak rozhodnout 🙂

elikup
30. črc 2018

Kdybyste zvažovali ambulantní porod, tak bych věděla 🙂
https://sites.google.com/view/ambulantni-porody...

majovasnazilka
31. črc 2018

kamarádka rodila jednou v Mulačovce a jednou ve FN, Mulačovka prý takové rodinné prostředí, vstřícnější personál, ale vybavení z roku raz dva, když by byl problém, stejně převáží do fakultky, Ve FN to jde jak na běžícím pásu, prostě jste jen "kus", ale perfektní péče, pokud nejste extra cíťa a nebudete jim cpát porodní plán a další blbiny, ty tři dny tam přežijete bez problému, Já tam rodila před dvěma lety a nemůžu si stěžovat, jen to bylo trochu narychlo a nestihla jsem využít žádný bazének s míčky atd 🙂 ještě doporučuju na šestinedělí nadstandart, máte soukromí řekla bych že personál vás vnímá trochu lépe 🙂jediné, co mi vadilo byla cizinka, co roznášela jídlo, tu bych vystřelila na mars 🙂)

terezka0603
autor
1. srp 2018

@majovasnazilka
No právě že Mulačovka je po rekonstrukci, maji snad porodní saly jako ve FN 🙂
Dnes jdeme na prohlídku, tak uvidíme 😊
Jinak moc děkuji za názor 🙂
Právě ze jsem na FN slyšela poslední dobou negativní reakce. Že pro prvorodicky, jako jsem já, to tam moc dobré není, že sestry nemají moc čas když si nevíte s něčím rady.. No uvidíme kde nakonec skoncime 😁🙈

podestatka
1. srp 2018

Já rodila ve FN dvakrát a byla jsem spokojená 🙂 Samozřejmě můžete narazit na neprijemnou sestřičku nebo doktora,ale to se může stát kdekoliv.....Pro mě byla nejdůležitější špičková péče a návaznost na specializovaná oddělení v případě potřeby

slunicko707
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru