Zdravím maminky, je tu nějaká s TP kolem 25.2? Zvolila jsem si Podolí a za týden mě čeká registrace. Jdu tam poprvé, podělite se o typy, jak se úspěšně registrovat?
Obvykle tyden po první možnosti registrace na ten daný den se místa uvolní, protože se ženy nedostavi k registraci osobně. Hlavně žádný stres, navíc se můžeš hlásit na termín plus minus tyden od termínu porodu.
Buď úplně v pohodě, termíny se dost uvolňuji. Klidně to sleduj par dni předem. Já to první den zapomněla, druhy den jsem byla pomalá a třetí den se mi povedlo přihlásit na datum o 6 dni dřív, než mam termín.
Ahoj všem, mám termín v březnu 2019, tudíž se termín registrace nezadržitelně blíží.
Mám paniku z porodu jinde než v podoli a tak se ptám, není moznost zaplatit predem za moznost byt v podoli? Nebo si jakkoliv zajistit místo v danny termín? Klidně v rámci nějakého porodního balicku, nebo i programu který mi pomuze zvládnou vyplnění formuláře? Mate někdo zkušenost? Děkuji predem za rady.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V klidu na to ráno sedni, vyplň a ono to půjde. Strašně jsem se bála jak to rychle zmizí, ale vpodstatě napoprvé jsem se tam přihlásila v poho.