Ahoj holky,
Jak dlouho Vám běžně trvalo, než jste se dostali na řadu v porodnici na poradnu?
Já jsem registrovaná v Praze v Podolí a věděla jsem, že se čeká, ale to, že tam budu čekat 4hodiny na vyšetření, které trvalo 3 minuty, to mě tedy překvapilo 🙄
Zítra jdu poprvé na monitory a pak mám zase poradnu. Myslíte, že se mám připravit na to samé nebo ty další
vyšetření jsou už poté rychlejší?
@flabelina jo, to já bez svačiny neodjedu z domu 😅 tady jsou celkem 4 odinace a každá těhulka chodí k jedné určité doktorce (já mám č. 2) a je pravda, že i na webu píšou jak jsou časy jen orientační, protože se může stát že lékař odběhne k naléhavému, ale moje doktorka tam pořád byla a občas tam byl někdo déle no 🤷♀️ holt se obrním trpělivostí, protože když déle sedím, tak mě začne bolet celý tělo a malej začne uvnitř pěkně řádit 🙈
@anet_98 ano, v Podolí jsem čekala od rána do oběda na vyšetření.. Každé vyšetření. A někdy i déle. Bylo to strašný a je smutný, že se nic nezměnilo.
S monitorem bych počítala spíš delší.
Já jsem v Motole vždy proseděla půl dne. Monitor jsem za dvě těhotenství stihla jeden, to byla rychlovka bez čekání, dlouho se čekalo potom na poradnu.
Jj, v Podolí je to vzdycky na dlouho. Monitory ani ne, ale na poradnu se čeká vzdycky.
Teda to vůbec neslyším ráda, tohleto 🙈
Já chodila do Thomayerky, většinou to bylo celkem rychlé, kolem hodiny. Ale jednou se stalo, že se sešly nějaké komplikované porody a čekala jsem 6 hodin, to bylo hrozné.
Ano, v Podoli vzdy tak 3 hodky, druhykrat som si vybrala Neratovice a tam som cakala chvilku..
Já jsem v Jihlavě nečekala vůbec, ale základ bylo objednat se jako první pacientka na sedmou ráno.
@versatilka bohužel asi tedy nezměnilo a dost mě to mrzí, protože jinak slyším samou chválu 🤷♀️😏
Já chodila do poradny v Hradci, a tam byla minimální doba čekání 30min., standardně se tam ty čekací doby počítaly na dvě až tři hodiny. Zase péče byla velmi dobrá, spíš byl problém v tom, že třeba musel doktor z poradny odběhnout na porodnici, nebo na školení. Obvykle byla úplně nacpaná čekárna maminkami no.
Byla jsem registrována v Podolí a nakonec se rozhodla pro Neratovice a jsem neskutečně ráda. Poradna vždy do 10ti minut v ordinaci
Taky jsem v Podoli cekala vzdycky na poradnu 2 hodiny.... Ale na monitory se prakticky neceka, tam volaji hned 🙂
@vineta no na screeningu v červnu nás bylo cca 8 v čekárně ale když jsem přišla na poradnu, tak tam bylo cca 20 maminek a to některé čekali na recepci a zbytek na ordinace a je pravda, že je to opravdu nepříjemné. Čekáš, nikdo ti nic neřekne a ani nevíš jak dlouho tam bude maminka před tebou natož ty 🤦♀️ já dojíždím z Tábora na kontroly a ještě to parkování 1h za 50kč to je potom taky masakr, když si to spočítáš 😔
Kdybys jela do nějaké mimopražské porodnice, tak bys byla pravděpodobně doma rychleji i s cestou tam a zpět 🙊.
@anet_98 já tam chodila na scrrening a lepší utz u druhého a bylo to vždy na hodiny, už nikdy více. Škoda, že si nezvolila třeba Mělník nebo i ty Neratovice. V každé porodnici je prostě něco, ale v těch menších je tohle asi lepší.
@anet_98 už to čtu, že si se odstěhovala z Prahy. Zkusila bych se přeregistrovat.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To je docela dost. Já čekala v Mělníce tak maximálně 30 minut. S monitory je pak ta prohlídka naopak delší, cca 20 minut podle toho, jak je prcek aktivní. V Mělníce to ale měli aspoň tak, že když byla jedna maminka na monitoru, šla mezitím jiná na vyšetření, tak to nebylo tak hrozné.