Tak nějak si dávám dohromady seznam do porodnice, přemýšlím nad kojící košilí. Chci nějakou hezkou, ne moc drahou, ale hlavně aby opravdu splňovala svůj účel. Opravdu jsou nutné do porodnice dvě? Nejsem si pak jistá, jestli je doma užiju.. Koukala jsem na net, je plno eshopů, kde si košilku objednat, ale budu ráda, když mi k tomu hodíte nějaké zkušenosti, rady atd.. Díky 😉
Já myslím, že mít dvě košile je minimální nutné množství..🙂 Přece jenom může dojít k různým průsakům a to dole,nahoře :D ,čili radši býti připravena..Nehledě na samotnou praktičnost při samotném kojení,že...🙂
Dobrá, takže teda dvě stopro.. vůbec na ně nejsem zvyklá, to bude něco.. 😒
já si koupila 2 tady na bazárku 🙂 nejsou asi úplně kojící ale něco mezi těhotenskou a kojící a zjistila jsem že mám doma asi jednu která má právě knoflíky na rozepnutí tak ji také asi využiji, je pravda že se mi nechtělo dávat 1000 za noční košile tak jsem to řešila tak 🙂
@misa845 Já také ne, v noční košili jsem spala naposledy jako malá /a pak krajkové modýlky v dobách rozpuku mládí samozřejmě /.....Pořídila jsem si teď v Tchibo velmi příjemnou tmavě modrou a pak jsem se dívala na celkem pěkné košile v C&A. Jednoduché, jednobarevné, žádná haluz.... A už teď v těhotenství je to příjemné...nikde nic netlačí, vzdušné.....jojo....🙂
já měla denně 2-4 noční košile, nemocniční, protože jsem je ušpinila, protekla, propotila..
Měla jsem v porodnici dvě a bylo to fakt málo, tentokrát si vezmu 3-4..
já měla s sebou dvě košile a nakonec jsem je ani nepoužila. Brala jsem si nemocniční. Mohla jsem si brát kolik jsem potřebovala. 🙂
Koupila jsem si dvě košile bazarové a vůbec jsem je nevyužila, nosila jsem ty nemocniční, protože jsem je minimálně jednou denně měnila, když zrovna nebyly ušpiněné, tak byly propocené, a když jsem přijela domů, tak jsem je stejně nepoužívala, košile na spaní prostě nenosím.
www.tehotne.cz levnejsi kosilky a docela pekne, mam jeste jednu drazsi, alr to az na doma po sestinedeli 🙂
@sedakaterina tak tyhle stránky zrovna zkoumám, jsou tam za 300kč.. levnější snad ani nejsou...
já jsem zašla normálně k vietnamcům a tam mají super bavlněné košilky na roezpíná, cena cca 150, koupila jsme si 3 ks, tak uvidíme, košile nosím normálně jen ty knoflíčky mi trochu vadí ale na tu "chvíli" to přežiju
U nás v obchodě si ženský nejvíc braly od Vienetta Secret kojící košilku, není nijak drahá kolem 300. Přihodím obrázek, já sama si ji asi koupím 🙂
http://damska-pyzama.123produkty.cz/210809-mate...
jsou různý typy, se podívej 😠
Koupila jsem si dvě u Vietnamců, každá za 150Kč. Doma je vůbec nevyužiju, nesnáším noční košile, takže je mám vyloženě jen do porodnice. Myslím, že jsou docela hezké, rozepínací s proužkem, vůbec to neřeším a odmítám dávat za "kus hadru" 300 a víc. :-/
Být tebou použiji erární, jsou ověřené, voňavé z čistírny a hlavně nemusíš se starat o to, kde skladovat ty svoje špinavé a pověřovat někoho doma, aby je odmáčel anebo pral... 😅
Na doma je to jiná, košile je rozhodně pohodlnější, páč ti netáhne na záda, když kojíš... 😉
ja mela košili s knoflíky ale v porodnici jsem ji nevyužila.používala jsem nemocniční.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemusíš mít zrovna kojící, stačí, aby byla od krku rozepínací. Dvě košile je minimum, snadno se zašpiní od krve, mě dvě nestačily. 🙂