Rozměry pánve. Jaké jsou ideální k porodu?

29. črc 2020

Zdravím holky. Prosím vás jaké jsou ideální míry pánve k porodu? 😃 Já mám 27,30,33,22 není to nějak moc??

petracig
29. črc 2020
martina_cz
29. črc 2020

Lepší víc než míň, já mám 22-25-29-18

lv
29. črc 2020

Rodi ženy s pánvi jak kytara, i s prdelkou jak dva kminky 🤩

lucifux
29. črc 2020

Mě čeká 3 porod a o ideálních mírách pánve jsem tedy nic neslyšela. A to jsem normální holka, manżel si tedy stěžuje, že mám malý zadek a jsem hubená. Ale v klidu jsem odrodila 2 děti a to druhý porok byl KP.

kaja2016
29. črc 2020

Vubec netusim, jake mam rozmery.😱 Jakoze pred prvnim porodem me gyn merila a pak konstatovala, ze vypadam drobna, ale panev mam dobrou a ze se bude rodit jedna basen... tak vubec netusim...ja se neptala, o co jde

michaela1990xx
29. črc 2020

Mně gynekolog pánev nemeril 🤷‍♀️

zavodnice
30. črc 2020

U prvního mi naměřili 25,28,30,19 a stálo to za prd. U druhého mě neměřili. Někde jsem četla, že měření pánve je stejně nic neříkající a je to zastaralé.

eliska_f
31. črc 2020

Mě měřili až na kontrole v porodnici takovýma dřevěnýma (kleštěma), které mi připomněli měření na začátku základky kvůli plyn. maskam (jak měřili vzdálenost nosu a brady :D)- jen je dali na me boky a prý to je v pohodě, to půjde. Žádný rozměr neřekli.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru