Ahoj, měla bych dotaz. Jsem po konizaci a následném císaři pro neotevření se čípku ani po 23 hodinách. Bylo mi tam řečeno, že další porod bude opět císařem... Jsem znovu po 7letech těhotná a v jiné nemocnici mi řekli, že pro císaře neni důvod a budu rodit klasicky. Upřímně, mám stach. Min.porod se vyzkoušelo vše možné a dál jak na 4 prsty jsem se nedostala, měla jsem téměř jen křížové bolesti a 16 hodin kontrakce po 2 minutách. Letos mi bude navíc 40.
Má někdo podobnou zkušenost? Děkuji.
Zdravim, mam s VBAC skusenost, prvy cisar - po 22 hodinach na 5 cm a koniec. Ked by ste chceli napiste spravu
Na konizaci jsem byla asi před 10 lety, pred 5 lety, porod císařem a pred 2 lety přirozený porod. Problém to nebyl, jen se kontrolovala jizva, když jsem přijela do.porodnice, tak se mě lékařka víceméně ptala, zda chci přirozeně nebo císař. Ale rodila jsem 37+0, kdybych měla přenášet nebo se měl porod vyvolávat, byl by to pravděpodobně císař.
Pokud máte FB doporučím skupinu Vaginální porod po císařském řezu. VBAC za sebou mám. První porod byl podle porodnice nepostupujicí po 18 hodinách, kdy mi všemožně "pomáhali". Další porody rychlé, jen jsem si musela ohlídat, aby se opět nepokoušeli "pomáhat ".
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
DOBRÝ DEN..OPĚT CÍSAŘEM RODIT NEMUSÍTE..V PRŮBĚHU PORODU VŠAK BUDETE VÍCE SLEDOVÁNA...U MNE BYLA PORODNÍ ASISTENTKA A DOKTORKA..ALE V PŘÍPADĚ KOMPLIKACÍ SE CS NEVYHNETE..