Odtok plodové vody - kdy jste porodily?

radus90
9. říj 2017

Ahojky,mela jsem na pristi tyden planovaneho cisare,kvuli velikosti mimca ...dnes rano mi praskla voda,tak jsem se rozhodla zkusit to prirozene,snad nebudu litovat 🙂 ...za jak dlouho od prasknuti vody jste porodily? Doufam,ze to bude jeste dnes,uz to chci mit za sebou a chci toho prcka drzet v naruci 🙂!!

aliishaa
9. říj 2017

Za 6 h od prasknuti vody byla venku, vazila pres 4 kila a mela 53 cm. Drzim palce 🙂.

pajounek
9. říj 2017

U mne to bylo do 6-ti hodin. Ale pravda, bylo to rychlejsi ;) Drzim palce 🙂

majkylove
9. říj 2017

7 hodin od prvních kontrakci 😉

absintka19
9. říj 2017

V 10 praskli vodu, na svet prisla 21:50.

absintka19
9. říj 2017

@radus90 taky jsem chtela prirozene a po 36 hodinach nakonec sekce 4300gr 50cm. Uzila jsem si kontraxe po 5 vterinach bez leku 🙂

danask88
9. říj 2017

Úterý 10.00 odtekla voda, čtvrtek 3.43 byl kluk na světě. Vyvolávaně, takže strašně bolestivě, ale i tak hlavně že to dopadlo dobře. A to mi dali hned na příjmu vaginální tablety a infuzi na vyvolání porodu a mě nastaly kontrakce po 30ti minutách ale pořád né a né se interval zkracovat, já otevírat a porod postupovat. Celkem trápení, doufám že tentokrát to nebude tak strašné. Držím palce ať to moc nebolí a ať všechno dobře dopadne!

laskonka85
9. říj 2017

Prvni dcerka po prasknuti vody za 15 hod na svete.3610g a druhá dcerka po prasknuti vody za 4 hod venku.3450g:-)

kejt29
9. říj 2017

U me odtok plodovky porod neznamenal, praskla po pulnoci. Cely den a dalsi noc me nechali jestli se porod rozjede sam. Dalsi den uz ale vyvolavali. Dyl nez 48h po odtoku nenechavaji....

radus90
autor
9. říj 2017

@aliishaa Celkem cvalik,taky mam odhad 4kg,jaky byl porod 🙂 ?
@absintka19 Jej,tak hlavne,ze jste v poradku ...ja naopak mela domluvenou sekci za tyden,kvuli velke vaze,ale kdyz se to rozbehlo samo,zkusim to prirozene 🙂 ...4300g,taky dost 🙂
@danask88 Jen kvuli odtoku vody ti hned dali vyvolavaci tablety?To bych nedovolila...tady cekaji,az se to rozbehne samo a vecer uvidime

fallingstars
9. říj 2017

Za pět hodin 😊

danask88
9. říj 2017

@radus90 Já jim bohužel naprosto důvěřovala :( ale zpětně vím, že pokazili co mohli. Ale tak je to před 12ti lety, od té doby se snad hodně věcí zlepšilo. Teď mě to čeká v únoru zas tak se snažím dobře si vybrat porodnici i porodní asistentku aby bylo vše lepší a hladší.

annasmyckova
9. říj 2017

mě se po odtoku nerozběhly kontrakce, takže po 24 hodinách vyvolávali -do 3 hodin byla malá na světě.

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
nat
9. říj 2017

Od prasknuti vody byl Vojta za 35 min na svete🙂

bonulinka
9. říj 2017

Za 37 h od prvního úniku vody, odtékala jen malinko vždy trošinku po hodině, anebo při nějakém pohybu. Od první kontrakce byl malý za 2 h venku. Po 24 h od odtoku mi dali ATB, ale jinak nic neurychlovali, tak jsem se s nimi domluvila, pokud bude vše ok, ať mu dáme čas hezky sestoupit. Vše ok. Bez poranění, krásný bonding po porodu...Přeji, ať je vše ok a na porod máte jen krásné vzpomínky 🙂.
Jinak pokud bych něco měnila, tak bych v situaci, kdy odtekla voda a nenastoupily ještě kontrakce volila homeopatika, holky si je dost chválily, že kontrakce pak začaly dřív, takto jsem už začínala být nervózní, že se tak dlouho nic neděje..

eva118
9. říj 2017

Porod začal prasknutím vody v deset večer, ráno po osmé byl malý na světě, úplně pohodový porod. A dcera měla bez 50gramů čtyři kila, nikdo mi sekci nenabízel, na jedno zatlačení byla venku. Tu sekci ti nabízeli kvůli váhovému odhadu, nebo jsi úzká v pánvi? První porod byl v pohodě? Držím palce, ať je to pěkný porod.

z_kopretinka
9. říj 2017

V noci kolem 2 praskla voda. Odjezd do porodnice, nechali si me tam, ze uvidime co bude. Po pate prvni kontrakce, slabe. Od 8 silnejsi. Ve 12 jsem uz skoro brecela bolesti, slo mi to do zad. Otevirala jsem se, ale mala nechtela sestupovat. Pak epidural, kdyz jsem se po nem uvolnila tak uz sla dolu a ve 14 byla mala venku.

bonulinka
9. říj 2017

A ještě docela zajímavý článek, škoda, že jsem ho předtím nečetla, byla bych klidnější http://www.jemnezrozeni.cz/single-post/2016/07/...

plksv
9. říj 2017

Za hodinu a půl 🙂.

aliishaa
9. říj 2017

@radus90 Mela jsem stesti, zadne leky, nastrih, epidural.... kez by byl kazdy porod takovy.

rousse
9. říj 2017

praskla voda a malá byla za 2 hoďky venku.....no malá....měla 4 kg a 54 cm - byl to fakt fičák🙂 ale jak píšou holky nade mnou....kéž by byl každý porod takový🙂

lucifffalek
9. říj 2017

Od prasknutí vody se malý narodil za 3,5 hod. U male jsem mela jen male bolesti tak sme jeli a otevřena na 9cm tak ještě že nám neodtekla voda jináč by se mala narodila po cestě. Přála bych kazde rodicce porody jako jsem mela ja.

zlobr
9. říj 2017

Voda praskla spontánně ve čtvrtek ve 12h, syn se narodil po 29h, v pátek v 16:55.
Ale v pátek v 10h jsem dostala vyvolávací tabletu. Až tehdy začaly kontrakce.
Do té doby bez bolesti 🙂 V 15h velká bolest ale byla jsem jen na 5cm. Tak epidurál. Do hodiny jsem byla na 10cm. Syn měl 51cm a 3320g.
Snad to budete mít rychlejší 🙂

pavcik123
9. říj 2017

Ahoj, já jsem po prasknutí vody porodila za hodinu a čtvrt

voleskap
9. říj 2017

Ahoj, u prvního porodu mi praskla voda na záchodě v porodnici (ani jsem nepoznala, že praskla) a okamžitě jsem začala rodit. Myslím, že do hodiny byla dcera na světě. U druhého porodu mi vodu "píchli" v porodnici a přesto jsem musela na císaře, bohužel.

monaluza
9. říj 2017

U prvniho ctyri hodiny, u druheho deset minut 😀.

Pak napiste, jak to dopadlo 😉.

jipe
9. říj 2017

po36 hodinách a kapačce oxytocinu přirozeně

leymea
9. říj 2017

U me to bylo 5,5 hodiny 🙂

vanea
10. říj 2017

Ja rodila celkem 4 hodiny, hodinu pred koncem praskla voda🙂

radus90
autor
10. říj 2017

Diky holky ...maly je uz na svete 🙂 ...kontrakce zacaly po 7h po odtoku a v 18:11 byl prcek na svete 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru