Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jsem 14 dnů po porodu, normálně jsem krvácela a čistila se ale teď ze mě vypadlo něco šíleného.. úplně obří hlen nebo co.. jako fakt přes celou dlaň, začala mě bolet děloha jak při menstruaci a začala jsem trochu víc krvácet. Myslíte, že jde o očistky nebo zbytek placenty? Je to normální? Mám to nějak řešit s doktorem?
Stalo se mi to po prvním porodu, po třech týdnech až. Vyšel ze mě vecer ve sprše obrovský kus blan jakoby. Jela jsem na pohotovost, lekla jsme se. Nechali si mě tam přes noc a vyčistili dělohu v narkóze, prý tam bylo zbytků víc. Pak už dobrý. Spíš co najednou večer s plně kojenym novorozencem, ještě jsem do zásoby odstrikala mléko , a ráno už mi manžel vezl Mimi do nemocnice, abych jí nakojila😀 jinak by mi praskla prsa.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky se mi to stalo, řešila jsem s dr. a říkala, že se to občas stane. Nic to nebylo, ale taky jsem se lekla. Můžeš zavolat i do porodnice, kde jsi rodila a poptat se.