Krvácení. Jak dlouho ještě od porodu?

13. říj 2021

Ahoj 👋
Jsem už 9 dní po porodu..A pořád ze mě jde krev.. 😞 jak dlouho to tak ještě může být?

bublinkakocicka
13. říj 2021

Celych 6 tydnu ja krvacela skoro celych 6 tydnu a byl to mazec.

misicka1988
13. říj 2021

Já zhruba tak 3 týdny. Ten poslední už nebyl tak intenzivní. No a za dalších 5 týdnu už první MS 🙄

tercasv
13. říj 2021

Já zhruba 5 týdnů.

nagojka
13. říj 2021

Taky jsem krvacela temer celych 6 tydnu...

jako_mala_holka
13. říj 2021

Já krvácela 8 týdnů, po císaři

lovemusicsun
13. říj 2021

Já po prvním porodu krvácela 6 týdnů, na chvíli to i téměř ustalo a pak se to spustilo znova. Po druhém porodu jen necelé 2 týdny.

ruzova_pastelka
13. říj 2021

To chce čas. Po obou porodech jsem krvácela cca 8 týdnů.

biciklissie
13. říj 2021

Po císaři skoro 7 týdnů. Teď po přirozeném porodu cca dva týdny krvácení a dal tak spíš silněji spinim, teď je to tři a něco týdny po nem.

novousek97
13. říj 2021

Já taky cca 5 týdnů po porodu krvácení (občas slabší občas silnejsi) a pak asi ještě měsíc výtok dozluta.

marcicek84
14. říj 2021

Po prvnim CS jsem krvacela 6-8 tydnu,nekdy vic,jindy min,ale je to normalni

zrzeckas
14. říj 2021

To neodhadnes.... Muzes dlouho, muzes kratce, muze to byt pi prvni horsi jak po druhem..... Ja po prdvnim asi 5 tydnu a tak nejak jako silnejsi MS, po druhem skoro celych 6 a bylo to hrozne a ty prvni dva dny jsem snad byla jen na zachode a pri delani veci pro mimi i pro sebe jsem musela prvni zachod a pak se modlit i jsem chvili myslela, ze snad i vykrvacim 🙈. Byla tam se mnou jedna, co rodila ve stejny den taky druhe a uz v porodnici druhy den mela jen obyc vlozku, ale taky ji nasli srazeninu a bala se, ze ji nepusti domu a pujde na vycisteni, dostala nejakou injekci a pomohlo to. Vim, ze to je otravne, ale v klidu, prestane to jak se deloha vycisti. A rikala jsem si rdeji krvacet moc jak mit problemy se srazeninami.

tynka9
14. říj 2021

Po císaři 8 týdnů, po spontánních porodech 5-6 týdnů. Jestli jsi 9 dní od porodu, obrň se trpělivostí. Proto se šestinedělí jmenuje šestinedělí...

terkync
14. říj 2021

Cca 4-5 týdnů. Ke konci už slabě, nebo špinění. Po 6 týdnech už přišla MS. Takže nanovo. U obou dětí to bylo stejné. Každá jsme sice jiná, ale celkově to šestinedělí tohle provází. Vydrž 🙂

lachtanice86
14. říj 2021

Jako napsat ze jsi už 9 dní po porodu a porqd z tebe jde krev, je fakt úsměvné. Po porodu 5tydnu, po císaři 7tydnu.

terkync
14. říj 2021

@lachtanice86 Tak třeba pro prvorodičku, pro kterou je všechno nové, to asi stojí za dotaz a uklidnění 🙂 úsměvný mi přijde pouze tvůj komentář..

lachtanice86
14. říj 2021

@terkync nevim proc je usmevny muj komentář. O krvaceni v 6nedeli to je věc co říkají v každé porodnici, takže ten dotaz nechápu ani od prvorodicky, notabene že se to píše všude na netu

vladienka
14. říj 2021

@lachtanice86 jo, ja toto tiez absolutne nechapem. Snad kazda zena co bola tehotna a rodila snad vie co je sestnedelie 🙄 ach jo

autor
14. říj 2021

@lachtanice86 Nezlobte se na mě.. Ale mě skoro nebylo vysvětleno ani jak se dávají pleny natož jak dlouho budu krvácet.. Nechápu proč to komentujete..Zase rejpalka co nemá nic na práci 🤦‍♀️

terkync
15. říj 2021

@lachtanice86 ano to máte pravdu.. píše se to všude na internetu, asi jako vaše komentáře ve většině diskuzích na MK, s výsměchem a pohrdáním lidmi. Pro mě je váš komentář úsměvný proto, že ač nechápete dotaz - respektive vám to přijde jako hovadina, stejně máte potřebu napsat a odplivnout si. Určitě je na internetu hodně článků o empatii, zkuste si to ,,cizí slovo,, vyhledat... 🙂

krisstina93
15. říj 2021

Já u prvního 8 týdnů, u druhého cca 5 týdnů. 9 dní je málo.

michaela666
15. říj 2021

Ono se v porodnicích počítá s tím, že prvorodička si základní informace v péči o dítě a svůj stav po porodu zvládla v kostce zjistit sama. Když ne musíš se ptát a nenechat se odradit. Většina chodí do porodnic pomalu s rychlokurzem PA a pediatrie....Tolik k vyměňování plenek...Jinak nemusíš mít strach, krvácení je normální a ještě nějakou dobu ho mít budeš. 😉

lachtanice86
15. říj 2021

@terkync milá zlatá, veřejná diskuze, to znamená že může odpovědět kdokoliv, tedy i já. Empatii ovládám, ale neplacam ji na hloupé dotazy

lachtanice86
15. říj 2021

Jak jako vysvětlit jak se používají pleny? Sorry, kdyz nevím se zeptám, ale na tohle vysvětlení snad ani není potřeba.

terkync
15. říj 2021

@lachtanice86 A kde jinde by se prosím vás měla paní zeptat? Co na nádraží kolemjdoucích? Web pro maminky (i pro ty zlé a arogantní, bohužel) je za mě ideální řešení, pokud si nevím rady,mám obavy zda to, co se mi děje je v pořádku atd.. A věřím tomu, že ne každá z nás je načtená prvorodička a nebude vyjukaná z dlouhého krvácení, nehledě na šestinedělí..
Sice neplácáte ,,hloupé,, otázky, ale plácáte zase hloupé odpovědi 👍 které nikomu a ničemu nepomohou - kromě vašeho ega a buranství.

malinkaelinka
15. říj 2021

Já jsem si naopak myslela, že se po porodu krvácí celé sestinedeli strašně moc. Jakože celý sestinedeli budu nosit tři ty tlustý porodnicky vložky a měnit je co hodinu. Vždycky mě v tom něco utvrdilo. A když jsem týden po císaři mohla vzít obycejnou vlozku a stačilo, byla jsem fakt překvapená 😅😅 ale to jsem bohužel netušila, že zní bude moje verna kamarádka na dalších x měsíců 😅😅 takže jako odpověď na dotaz, po prvním císaři jsem lehce krvacela 3 měsíce až do první MS, teď po druhém jsem 3 a pul mesice a stále s vlozkou.

autor
15. říj 2021

@malinkaelinka Já si nedokážu představit abych nevykrvácela 😬😅 Prostě jsem to nečekala tak dlouho.. Čekala jsem jako normální MS 😀 Tak až moc jsem byla naivní 😅😬

vladienka
16. říj 2021

Ja sa spytam uprimne, nemyslim to v zlom. Vy ste si sama v tehotenstve nic nenastudovala? Nejake zaklady fungovania tela po porode, v sestnedeli. Na co sa pripravit, informacie ze sa v sestnedeli nema kupat kvoli ocistkam, kolko vloziek kupit atd?

patypresdevaty
16. říj 2021

@vladienka tak nejak. nedovedu si predstavit, ze bych si pred porodem a narozenim ditete tohle vse (a mnohem vic) nezjistila

jolana24
21. říj 2021

Tak od toho je to šestinedělí, že jo 🙈 Já třeba krvácela celých 6 týdnů a 2 dny po šestinedělí přišla MS. Nevykrvácela jsem a to jsem měla i po porodu větší krevní ztrátu. 😂🤷🏻‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru