Ahoj 👋
Jsem už 9 dní po porodu..A pořád ze mě jde krev.. 😞 jak dlouho to tak ještě může být?
Já zhruba tak 3 týdny. Ten poslední už nebyl tak intenzivní. No a za dalších 5 týdnu už první MS 🙄
Já zhruba 5 týdnů.
Taky jsem krvacela temer celych 6 tydnu...
Já krvácela 8 týdnů, po císaři
Já po prvním porodu krvácela 6 týdnů, na chvíli to i téměř ustalo a pak se to spustilo znova. Po druhém porodu jen necelé 2 týdny.
To chce čas. Po obou porodech jsem krvácela cca 8 týdnů.
Po císaři skoro 7 týdnů. Teď po přirozeném porodu cca dva týdny krvácení a dal tak spíš silněji spinim, teď je to tři a něco týdny po nem.
Já taky cca 5 týdnů po porodu krvácení (občas slabší občas silnejsi) a pak asi ještě měsíc výtok dozluta.
Po prvnim CS jsem krvacela 6-8 tydnu,nekdy vic,jindy min,ale je to normalni
To neodhadnes.... Muzes dlouho, muzes kratce, muze to byt pi prvni horsi jak po druhem..... Ja po prdvnim asi 5 tydnu a tak nejak jako silnejsi MS, po druhem skoro celych 6 a bylo to hrozne a ty prvni dva dny jsem snad byla jen na zachode a pri delani veci pro mimi i pro sebe jsem musela prvni zachod a pak se modlit i jsem chvili myslela, ze snad i vykrvacim 🙈. Byla tam se mnou jedna, co rodila ve stejny den taky druhe a uz v porodnici druhy den mela jen obyc vlozku, ale taky ji nasli srazeninu a bala se, ze ji nepusti domu a pujde na vycisteni, dostala nejakou injekci a pomohlo to. Vim, ze to je otravne, ale v klidu, prestane to jak se deloha vycisti. A rikala jsem si rdeji krvacet moc jak mit problemy se srazeninami.
Po císaři 8 týdnů, po spontánních porodech 5-6 týdnů. Jestli jsi 9 dní od porodu, obrň se trpělivostí. Proto se šestinedělí jmenuje šestinedělí...
Cca 4-5 týdnů. Ke konci už slabě, nebo špinění. Po 6 týdnech už přišla MS. Takže nanovo. U obou dětí to bylo stejné. Každá jsme sice jiná, ale celkově to šestinedělí tohle provází. Vydrž 🙂
Jako napsat ze jsi už 9 dní po porodu a porqd z tebe jde krev, je fakt úsměvné. Po porodu 5tydnu, po císaři 7tydnu.
@lachtanice86 Tak třeba pro prvorodičku, pro kterou je všechno nové, to asi stojí za dotaz a uklidnění 🙂 úsměvný mi přijde pouze tvůj komentář..
@terkync nevim proc je usmevny muj komentář. O krvaceni v 6nedeli to je věc co říkají v každé porodnici, takže ten dotaz nechápu ani od prvorodicky, notabene že se to píše všude na netu
@lachtanice86 jo, ja toto tiez absolutne nechapem. Snad kazda zena co bola tehotna a rodila snad vie co je sestnedelie 🙄 ach jo
@lachtanice86 Nezlobte se na mě.. Ale mě skoro nebylo vysvětleno ani jak se dávají pleny natož jak dlouho budu krvácet.. Nechápu proč to komentujete..Zase rejpalka co nemá nic na práci 🤦♀️
@lachtanice86 ano to máte pravdu.. píše se to všude na internetu, asi jako vaše komentáře ve většině diskuzích na MK, s výsměchem a pohrdáním lidmi. Pro mě je váš komentář úsměvný proto, že ač nechápete dotaz - respektive vám to přijde jako hovadina, stejně máte potřebu napsat a odplivnout si. Určitě je na internetu hodně článků o empatii, zkuste si to ,,cizí slovo,, vyhledat... 🙂
Já u prvního 8 týdnů, u druhého cca 5 týdnů. 9 dní je málo.
Ono se v porodnicích počítá s tím, že prvorodička si základní informace v péči o dítě a svůj stav po porodu zvládla v kostce zjistit sama. Když ne musíš se ptát a nenechat se odradit. Většina chodí do porodnic pomalu s rychlokurzem PA a pediatrie....Tolik k vyměňování plenek...Jinak nemusíš mít strach, krvácení je normální a ještě nějakou dobu ho mít budeš. 😉
@terkync milá zlatá, veřejná diskuze, to znamená že může odpovědět kdokoliv, tedy i já. Empatii ovládám, ale neplacam ji na hloupé dotazy
Jak jako vysvětlit jak se používají pleny? Sorry, kdyz nevím se zeptám, ale na tohle vysvětlení snad ani není potřeba.
@lachtanice86 A kde jinde by se prosím vás měla paní zeptat? Co na nádraží kolemjdoucích? Web pro maminky (i pro ty zlé a arogantní, bohužel) je za mě ideální řešení, pokud si nevím rady,mám obavy zda to, co se mi děje je v pořádku atd.. A věřím tomu, že ne každá z nás je načtená prvorodička a nebude vyjukaná z dlouhého krvácení, nehledě na šestinedělí..
Sice neplácáte ,,hloupé,, otázky, ale plácáte zase hloupé odpovědi 👍 které nikomu a ničemu nepomohou - kromě vašeho ega a buranství.
Já jsem si naopak myslela, že se po porodu krvácí celé sestinedeli strašně moc. Jakože celý sestinedeli budu nosit tři ty tlustý porodnicky vložky a měnit je co hodinu. Vždycky mě v tom něco utvrdilo. A když jsem týden po císaři mohla vzít obycejnou vlozku a stačilo, byla jsem fakt překvapená 😅😅 ale to jsem bohužel netušila, že zní bude moje verna kamarádka na dalších x měsíců 😅😅 takže jako odpověď na dotaz, po prvním císaři jsem lehce krvacela 3 měsíce až do první MS, teď po druhém jsem 3 a pul mesice a stále s vlozkou.
@malinkaelinka Já si nedokážu představit abych nevykrvácela 😬😅 Prostě jsem to nečekala tak dlouho.. Čekala jsem jako normální MS 😀 Tak až moc jsem byla naivní 😅😬
Ja sa spytam uprimne, nemyslim to v zlom. Vy ste si sama v tehotenstve nic nenastudovala? Nejake zaklady fungovania tela po porode, v sestnedeli. Na co sa pripravit, informacie ze sa v sestnedeli nema kupat kvoli ocistkam, kolko vloziek kupit atd?
@vladienka tak nejak. nedovedu si predstavit, ze bych si pred porodem a narozenim ditete tohle vse (a mnohem vic) nezjistila
Tak od toho je to šestinedělí, že jo 🙈 Já třeba krvácela celých 6 týdnů a 2 dny po šestinedělí přišla MS. Nevykrvácela jsem a to jsem měla i po porodu větší krevní ztrátu. 😂🤷🏻♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Celych 6 tydnu ja krvacela skoro celych 6 tydnu a byl to mazec.