Kolik vás bylo na pokoji šestinedělí?

positivemind
18. kvě 2022

Jen pro zajímavost. Kolik vás bylo na pokoji šestinedělí? Jak jste byly spokojené? Kde jste rodily?

leilinka1234
18. kvě 2022

Karlovy Vary, porod před rekonstrukcí porodnice, na šestinedělí jsme byly na pokoji tři 🙂

gracinka7
18. kvě 2022

@positivemind
3
Nebyla to žádná hitparáda. Když spalo moje dítě, druhé brečelo. Nebo třetí. Jedna maminka si navíc ke kojení v noci rozsvicela velkou zářivku. Chtěla jsem nadstandard, ale byl plný.

zuzineckah
18. kvě 2022

já jsem si zaplatila nadstandard jak ve Vinohradské, tak v Podolí... Představa, že se s někým dělím po porodu o sociálku mi dělala temno před očima 😀

veruuu_kubesovic
18. kvě 2022

Byly jsme 2, maximální spokojenost, v mezičase jsme pokecaly, Opava

ee.liska
18. kvě 2022

Uherské Hradiště a dvě na pokoji. Velký pokoj a spolubydlící vždy fajn. Navzájem jsme si pohlídaly děti třeba při sprše a tak 🙂

jjasmina
18. kvě 2022

2, posledni den na mě vyšel nadstandart

prejeta_zaba
18. kvě 2022

2 a pak 3, z čehož mám noční můry dodnes, takže už jedině nadstandart. Neustále se ohlížet, kde na tebe kdo kouká, když jsi celá zakrvácená, poblitá a rozbolavělá a do toho si tam spolubydlící přivede celou rodinu i se strejcema, tak to mi stačilo zažít jednou. 🤦‍♀️ Jinak nejsem moc náročný člověk, ale popravdě chod nemocnice mě neuvěřitelně ehm. štve. Co hodinu, ve dne, v noci, někdo vleze do pokoje, aby člověka vyrušil a na důležité věci (vyšetření, výsledky, propouštění) se stejně člověk musí desetkrát doptávat. 🤷‍♀️ Jinak věci jako jídlo, ubytování apod. neřeším, jsem si vědoma, že to není hotel, ale nutný pobyt.

jaja01k
18. kvě 2022

@positivemind Motol. Na pokoji jsme byly dvě, bylo to ok, nadstandard jsem ani nechtěla.

darkwitch
18. kvě 2022

U třetí jsem měla nadstandard a nakonec mám pocit že ten pokoj po dvou byl lepší... Hlavně tedy jsem chtěla nadstandard kvůli dětem aby nerušili když přijdou na návštěvu a návštěvy se mohly zdržet dvacet minut a být jen jedna denně (naštěstí tedy děti nepočítali) takže přijeli jen jednou.

pe_tu_ss_ka
18. kvě 2022

2x Motol. Po prvním jsem byla na rizikovém ve 2, protože syn byl předčasně narozený a šel na operaci. Po druhé sama, měla jsem nadstandard a byla jsem ráda.

mourovatakocka
18. kvě 2022

Poprvé ctyri, podruhé dvě až tři. Byl to jeden z x důvodů, proč jsem podruhé odcházela dřív.

eloana
18. kvě 2022

v Jablonci - 2 na pokoji - a take nic moc-druhe rodicce miminko celou noc plakalo

gracinka7
18. kvě 2022

@prejeta_zaba přitom tady 90% matek tvrdí, jak si v porodnici báječné odpočine, že je to jako na hotelu. Nechápu. Dopoledne tam courá personál, odpoledne návštěvy 🤦

lentilkah
18. kvě 2022

U syna 2, to slo, u dcery 3, ale na pokoji, kde jsou bezne 2, takze jsme se tam sotva vesly. Nejsem v tomhle narocna, prezila jsem to.

areh
18. kvě 2022

U obou dětí jsem chytla pokoj, kde maminky měli děti u sestřiček, kvůli váze, takže jsem děti na pokoji měla jen já. Na pokoji jsme byli 2 a 3.

ee.liska
18. kvě 2022

@gracinka7 ono to asi bude i podle konkrétní porodnice a situace 🙂 Já jsem třeba v Uh byla moc spokojená. Kromě vizity a megaohleduplných uklízeček tam nikdo necoural a návštěvy byly úplně ok, maximálně tatínek a děti na chvilku. Ale asi jsem měla štěstí na maminky na pokoji 🙂

cuuza
18. kvě 2022

Krč, mohla jsem si vybrat jestli budu sama nebo dvojlůžák. Ve třech si to nedokážu predstavit...

konidana
18. kvě 2022

Asi 3 nebo 4 a rodila jsem 2x v Brandejse, kde ted uz porodnice neni

sigyn
18. kvě 2022

Liberec. Poprvé 2, napodruhé jsem si zaplatila nadstandard. Návštěvy na pokoj nesměly. Ale jinak souhlasím s @prejeta_zaba, že je děsné, jak furt na pokoj někdo leze. Nejdřív jedna sestřička přinese čaj, za půl hodky přijde uklizečka vydrhnout podlahu, pak přijde sestřička změřit tlak, pak přijde další doplnit textil, pak přijde doktorka, pak pediatrička, pak přinesou oběd, odnesou oběd. Takže dopoledne absolutně nulová možnost spát. A když je večer konečně klid, tak sestřičky začnou za dveřmi klábosit a nahlas se smát, až to budí dítko. A to třeba hodinu. 🙄

inah91
18. kvě 2022

Havířov - 2, naprosto super, ale trefila jsem na úžasnou spolubydlící ☺️ Ano, děti plakaly i spolu i na stridacku, ale děti placou no ☺️ Pomohly jsme si, bylo to super. Poslední den přišla jiná maminka a to byla extra kuracka, smradu neskutecneho, odpocitavala jsem hodiny do mého odchodu. Řekla bych ze je to fakt o tom, na jakou/jaké spolubydlící natretis

konidana
Autor odpověď smazal
Zobraz
konidana
18. kvě 2022

@gracinka7 v porodnici taky, a kdyz jsem si o rok pozdeji se ctyricitkama volala rychlou tak jsem fakt domů nechtela (tam deti 1r.a3r.) . Chteli mne pustit hned, ale ukecala jsem to aspoň o den. Tech asi 40h v nemocnici jsem z 90% prospala a bajecne si odpocinula, i kdyz mi bylo blbe

martulka88
18. kvě 2022

@positivemind Hradec Králové, v únoru - 2 a byly jsme rády. Samozřejmě jsme se bály, abychom nedostaly druhou nepříjemnou, ale skvěle jsme si sedly. Pokecaly jsme, pohlídaly si navzájem prcky, když jedna potřebovala na wc/sprchu. Jsme dodnes ve spojení ☺️

leniczka23
18. kvě 2022

Jablonec nad Nisou pokoje po dvou. Nadstandard bohužel plnej.

lenickakl
18. kvě 2022

Dve, pak tri. A byla jsem za to rada. Chytla jsem super zensky. Ale nemely jsme deti vsechny naraz. S jednou jsem nastoupila v utery na vyvolani, ja porodila ve stredu, ona v sobotu. Nekdy pred vikendem nam jeste dali na pokoj holcinu, ktera mela planovanyho cisare nekdy na dalsi tyden, ale byla hospitalizovana driv ze zdrav. duvodu.
Rodila jsem v Jindrichove Hradci.

fouskovi
18. kvě 2022

@positivemind první porod Čáslav byli jsme dvě na pokoji ale pokoj byl pro tři a druhý Havlíčkův Brod a pokoj pro dvě a super

madbetka
18. kvě 2022

V Motole dvě, bylo to fajn.
V Čáslavi jsem měla dvakrát nadstandard, ale než se uvolnil, tak jsem byla poprvé na pokoji s jednou maminkou, podruhé se dvěma (ale jedna postel byla ještě volná). Dvě v pohodě, ve třech už mi to vadilo.

herminka
18. kvě 2022

2. Při druhém porodu, když se mi narodila dvojčata, mě nechali samotnou s tím, že pokud by bylo plno jinde, někoho mi tam dají. Dali až poslední den, když jsem měla jít domů.

jannym
18. kvě 2022

U prvniho ditete jsem putovala po oddeleni takze jsem si vyzkousela 3 luzkovy, 2 luzkovy a Jipku, u druheho jsem byla na 3 luzkovem (se spolecnou koupelnou s dalsim 3 luzkovym pokojem - takze koupelna byla neco jako pruchodak) ale to me za necele tri dny poustely to byla relativne pohoda

neomenia
18. kvě 2022

1.Jablonec a sama, nadstandard, 2. Podolí a ve třech, nadstandard asi obsadila nějaká celebritka, takže smůla. Přežila jsem, měla jsem už druhé dítě, takže jsem vedela co a jak. Ale být tam s prvním, tak mě jebne. Po dvou dnech ( chtela jsem, aby mu udělali skrining z paty) jsem sla na reverz domů. Sestinedelka si zaslouží spanek , klid a ticho 😎

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru