ahoj dceři jsou 2 měsíce-od začátku kojím co 2-3 hodiny, týden beru AZALIA a od včerjška špiním-dnes ráno trošku krvácím. maminky,které jste plně kojily kdy vám přišla menstrace. u první dcery jsem ji dostala až v cca 8 měsíci.děkuji
Při plném kojení nepřišla vůbec 😵 😵 , poprvé po 8mi měsících a po druhé po 10ti. 🙂
U obou holek osmý měsíc po porodu, od půl roku jsme přikrmovali, ale pořád jsem dost kojila 🙂
Plne jsem kojila 6 mesicu, menstruace prisla 10 mesicu po porodu, zadnou antikoncepci jsem nebrala.
U nás v necelé 3 měsíce po porodu od té doby chodí pravidelně.
já plně kojím 5. měsíc a zatím nic - ťuk ťuk 😵 Ale antinu neberu.
pri prvnim diteti v 8. mesici, ted stale kojim (4. mes) a stale nic - hura. HA neberu, ani jsem nebrala
Ale kamoska poprve v 8. mesici, ale pri druhem decku hned po sestinedeli a to kojila plne taky☹
Při prvním dítěti jsem jí dostala po 8 měsících od porodu, do půl roku jsem kojila plně, pak klasika příkrmy. A při druhém už po 3 měsících a to jsem taky kojila plně do půl roku 😠 Byla teda jenom taková slabá a nepravidelná, cyklus cca 1,5-2 měsíce. Normoš MS taky potom v tom 8. měsíci. HA jsem nebrala a neberu.
Po prvním porodu až za 14 měsíců, po druhém porodu na den přesně za půl roku. Obě byly kojeny stejně co dvě hodiny.
Malé je 20. měsíců a stále plně kojím a zatím nic......nevím zda je to normální???
5. tydnu po porodu. 😠
Po pátém měsíci plného kojení ☹
Tak u mě to bylo u obou dětiček hned po šestinedělí. a přitom jsem plně kojila do půl roku.
S malým mi dr napsala AZALII a jakmile jsem si vzala první prášek tak se mi to rozjelo. takže neberu, jelikož jsem krvácela přes měsíc. chvíli málo, chvíli víc. ☹
U prvního dítka přesně na den jeho 1. narozenin večer po oslavě 😀 , u druhého prcka v jeho 10-ti měsících.
7 týdnů, při plném kojení 12x denně, bez antikoncepce, bez stresu.... ach jo.... 😕
mne po 5 mes.
v obou případech hned po šestinedělí 😠 😠 😠
po 5i mesicich
Dneska je to přesně 5 měsíců co plně kojím, a MS zatím naštěstí nikde 😉 a doufám, že v nedohlednu! Antiko neberu žádnou.
Plně jsem kojila do 5,5 měsíce, teď bude Májovi 7 měsíců a má 2 příkrmy, MS stále nikde.. v noci stále kojím 2-3x
Je to individuální...U třetí dcery,kojené do 2,5 roku ,jsem dostala menz.až za půl roku.U čtvrté,kterou kojím stále 37 měs.🙂 jsem dostala menz už v 10m.celkem šok,když byla pořád po 2,5 hod.kojená..
Po roce, až jsem přestala kojit úplně, a to jsem předtím kojila cca měsíc dva už jenom jednou denně.
6. mesicu jsem plne kojila, pak 3x-4x denne a MS prisla po 9 a pul mesicich 🙂
To spíš bude souviset přímo s tou Azalií, může to špinění u někoho dělat, ale mělo by se to srovnat 😉 já beru Azalii od konce šestinedělí, kojila jsem 8 měsíců a menses jsem nedostala 😉
Tak já beru Azalku taky od konce šestinedělí a malej má 19 měsíců a pořád nic 😀 Pořád kojím a přikrmovali jsme od konce 5. měsíce. Občas jsem teda trochu špinila, ale jen lehce a přešlo to.
Ja jsem plne kojila pres den po 1-1,5 hodine, v noci po 3h, ms jsem dostala necele 3 mesice po porodu a od te doby byla porad a stejna jako pred tehu , navic mam ovulacni bolesti. Antikoncepci jsem zadnou nebrala.
První MS přišla téměř přesně 3 měsíce po porodu při plném kojení cca po 1,5 hod. (v noci po 4 hod.). HA neberu.
přišla přesně den po konci šestinedělí. tak jsem nasadila kojící HA a zase byl klid 😀
kojím 10 měsíců a stále nic🙂)
až po 26 měsících😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
me prisla 3 tydny po sestinedeli ☹