Kdy jste rodily?

phantomek
15. dub 2021

Ahoj,
rodily jste přes den nebo v noci? Lišilo se to u dalšího těhotenství? První v noci a druhy třeba přes den. Jak to bylo u vás?

Rodila jsem v noci, všechny v mém okolí rodily v noci. Tak mě jen tak napadlo, jak to mají ostatní a co tu bude převažovat. ☺️

sigyn
15. dub 2021

Plodová voda odtekla v 7 ráno, porod se ale natáhl až do 22h. PA mi říkala, že většina porodů se odehrává večer, že to tak má příroda zařízené. 😀

malenka3
15. dub 2021

První dítě - první kontrakce v poledne, akutní CS před půlnocí.
Druhé dítě - první kontrakce hned ráno po probuzení, akutní CS před polednem.

andelka
15. dub 2021

První dva v noci. Kontrakce vždy od 19h, první se narodil ve 4 ráno, druhý 15 minut po půlnoci. Strašně mi to vyhovovalo. Klid, tma,ticho, celý večer doma..
Třetí kupodivu začal dopoledne, kolem 11h, a malý se narodil odpoledne v 15:40.
Ale taky to bylo fajn a pohoda,neb rodim zásadně o víkendech 😁

petulkanono
15. dub 2021

Me odtekla plodovka kolem 22h a mala se narodila v 5:35, takze krasne pres noc😁

gracinka7
15. dub 2021

@phantomek první v noci, druhý přes den

konidana
15. dub 2021

U prvního první kontrakce/nekontrakce od večera (kolem 20.h) porod další den v poledne(do porodnice jsme jeli asi v 7 ráno na moje naléhání). U druhého první kontrakce asi od 3 ráno, porod kolem 16.h (plánovaná kontrola v porodnici v 8 ráno, vypakovali mne domů že nerodim, a ve 13.h jsem tam byla zpátky😅)

any2any
15. dub 2021

1. porod - něco se dělo celý den, s kontrakcemi jsem jela do porodnice v noci, rodila celou noc a dcera se narodila v 7 ráno
2. porod - "poslíčci" mě vzbudily v noci/brzy ráno, jeli jsme do porodnice, dcera byla za půl hodiny na světě v 6 hodin ráno
3. porod - začala jsem rodit ráno, dcera se narodila v 11 hodin dopoledne

agneska7
15. dub 2021

U první mi pomalu začala odtékat voda odpoledne nevím asi okolo 14:00 a narodila se 23:57 a u syna mi praskla voda cca ve 15:00 narodil se cca v 15:30... Takže oba začaly skoro ve stejný čas teď budu rodit po 3. Tak bych si přála aby to bylo podobné úplně mě děsí představa že mi rupne voda doma v noci 🙄 v noci se mi rodit nechce 😁🙈

any2any
15. dub 2021

@agneska7 Já teď u 3. porodu taky nechtěla rodit zase v noci. Chtěla jsem se vyspat a nechtěla jsem řešit hlídání pro dceru. A vyšlo to dle mých představ. Dali jsme si snídani, manžel zavezl dceru do školky a jeli jsme do porodnice. Já si chtěla dát ještě doma kávu, ale manžel nesouhlasil a radši jsme jeli hned. 😁

kosi_cek
15. dub 2021

Zatím jsem rodila 4* a začátek porodu mě pokaždé vždy vzbudil, po té, co už jsem stihla alespoň několik hodin spát, takže super, k porodu jsem každopádně byla vždy dostatečně odpočatá..Jen 2. porod mě nevzbudil, začal se rozbíhat až krátce po normálním probuzení..První 2 porody trvaly déle, takže jsem rodila až (později) odpoledne, ale další 2 děti se stihly narodit ještě toho rána.Tak jsem zvědavá na 5. porod, spíš počítám opět s noční akcí, já si to už ani jinak neumím představit 😉

anve77
15. dub 2021

Dvě v noci a třetí vyvolávanou dopoledne, oni vyvolávají hned ráno, aby měli do oběda hotovo 🙂

jaja01k
15. dub 2021

1. porod: kolem 22h mi začaly nepravidelné kontrakce, v 1h jsme jeli do porodnice, v 5h jsem šla na porodní pokoj, v poledne bylo mimčo na světě.
2. porod: po půlnoci mě vzbudila první kontrakce, to jsem ještě po sprše zaspala. V půl druhé už jsem byla úplně vzhůru s pravidelnými kontrakcemi, volala jsem mamce, aby přijela pohlídat syna. Kolem 3h jsem byla v porodnici, šla jsem rovnou na porodní pokoj, v 7h bylo mimčo na světě.

monaluza
15. dub 2021

Na zaklade filmu a literatury jsem si trestuhodne dlouho myslela, ze se deti rodi jen v noci a pak jsem si to na vlastni kuzu potvrdila ;-D. Prvni se narodil v pul ctvrte rano, druhy ve trictvrte na jedenact vecer.

patypresdevaty
15. dub 2021

Oba porody se rozjely během noci, po půlnoci jsme jeli do porodnice a během pár hodin byly děti na světě

zrzinda
15. dub 2021

Já rodila 23 hodin a během toho jsem stihla i proměnu ročního období - sluníčko i sníh 😄

zlobr
15. dub 2021

1.dite - voda mi prskla v poledne,ale byla jsem bez kontrakci. Druhy den v 10h jsem dostala vyvolavaci tabletu a maly se narodil v 17h
2.dite - kontrakce zacaly v 19h po vytirani podlahy, narodil se zcela bez zasahu ve 2h rano

jajulin
15. dub 2021

1. dítě: plodová voda odtekla odpoledne, bez kontrakcí, druhý den ráno se začalo vyvolávat a syn se narodil v 19 hod. večer.
2. dítě: slabé kontrakce během dne, večer se to rozjelo, dcera se narodila 2:42 v noci.
3. dítě: plodovka odtekla v poledne, kontrakce začaly až v noci, syn se narodil v 6 ráno.
4. dítě: plodovka odtekla pozdě večer, pak zase dlouho nic, syn se narodil o den později v 4:30.
Takže když nepočítám první vyvolávaný porod, to hlavní se u mě vždy děje v noci 🙂 .

leymea
15. dub 2021

Prvni syn: porod zacal v noci a narodil se v 7:21
Druhy syn: porod zacal vecer a narodil se v 00:38
Ja v noc doufala, v nemocnici je klid, nikde hafo lidi a hlavne manzel doma a nemusela jsem ho nekde nahanet z prace 😀

klokanka31
15. dub 2021

@phantomek U mě začal porod v neděli ve 2 ráno (první bolesti) a malá se narodila v pondělí ráno.

phantomek
autor
15. dub 2021

Já doufam, ze i další bude v noci. Nebo začne pozdě odpoledne/hned ráno, abych nemusela řešit, že chlap je pryč a já jsem sama doma s prvním. :D

amazonkajanik
15. dub 2021

@phantomek porodila jsem v podvečer v 18:55. Nejstarší neteř se narodila v 5ráno, ale s tím, že jeli v noci. Jinak co vím od mamky, tak my 4 sourozenci jsme v pondělí (i můj syn 😁). Časy 12:20, 16:20, 14:20 a já 18:20 😂

agneska7
15. dub 2021

@any2any no to je úplně ideal 😁👌👌

sajul
15. dub 2021

Staršího dopoledne, mladšího odpoledne. V noci spím, nerodím. 🤣🤣

amazonkajanik
15. dub 2021

@zrzinda to zažila mamka u druhé ségry. Je 1.1. Tak jestli znáte pojem "uhelné prázdniny " v 79 roce, tak pochopíte 😁

misamisenka
15. dub 2021

Poprve prvni kontrakce 3.05, porozeno 6.08, podruhe vyvolani prasknutim vody kvuli ukapavajici vode - voda prasknuta cca v osm rano, porozeno 11.33, potreti voda zacala ukapavat ve 14 hod, prvni bolestiva kontrakce cca v 17 hod, porozeno 19.30. Co je ale na tom vtipne, tak ja jsem ze trech deti a narodili jsme se 6.05 (ja), cca 11 hod a 20 hod. Moje casy porodu temer odpovidaji casum porodu moji mamky.

konidana
15. dub 2021

@sajul taky jsem to v noci radši zaspala😅

bervidova
15. dub 2021

1. dítě první náznaky tak v 15 hod, před 22 na světě
2. dítě první náznaky tak ve 4 ráno, na světě před 10

rebe
15. dub 2021

1. porod začal ráno, porod v noci po půlnoci
2. porod začal k večeru, porod nad ránem
3. porod začal večer, porod ráno

almara2
15. dub 2021

Odpoledne, po půlnoci, v poledne.

krasna_neznama86
15. dub 2021

U prrvniho mi praskla voda v 1.20 a syn se narodil v 5.28, u druhého jsem měla poslíčky, silné kontrakce začaly v 17.50 a v 18.01 se malá narodila... Takže první v noci, druhý přes den.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru