Jaký byl váš třetí porod?

11. srp 2021

Docela by mě to zajímalo, u druhého se říká, že je rychlejší než první, ale u mě to rozhodně neplatilo a teď začínám mít strach z třetího porodu 😲 budu rodit po dvou letech 😍

ee.liska
11. srp 2021

Nejpomaleji ze všech 🙂 Ale prcek se rodil KP 🙂

andelka
11. srp 2021

První 9h, druhý 5h, třetí taky. V podstatě byly druhý a třetí stejné úplně.

kosi_cek
11. srp 2021

No, já myslím, že Tě každopádně překvapí, jaký bude 😃 3.porod byl můj zdaleka nejrychlejší (z 5ti porodů), s náhlým zlomem do finále, ale třeba 5.tý porod byl dlouhý jako moje první dva porody dohromady a to jsem čekala, že porodím jen tak mimochodem někde v poklusu 😅

soda365
11. srp 2021

Prvni trval 8,5 hodiny, druhy a treti trvály 3,5hodiny.. kez by i ctvrty trval stejne dlouho

misicka1988
11. srp 2021

První 7-8 hodin, druhý 32 hodin, třetí 7 hodin.

rnika
11. srp 2021

Třetí porod byl plánovaný císař, kvůli příčné poloze. Po dvou vyvolávaných porodech, jsem to obrečela.

treasurka
11. srp 2021

Trochu rychlejsi byl, a taky kontrakce vic bolely.

mamikry
11. srp 2021

Kdyz nepocitam vyvolany porod kvuli ztrate miminka, tak treti porod byl ze vsech nejhezci a poprve uplne prirozeny. Prvni popohnany, praskla voda, ale neotevirala jsem se. Druhy sekci kvuli KP. U posledniho jsem skoro nevedela, ze rodim. Od prvni kontrakce to bylo cca 5 hodin.

berta3
11. srp 2021

Rychlejší než předešlé dva (1, 5h), ale bolel nejvíc (dalo se to vydržet 😉)

odula
11. srp 2021

Dlouhej jak tejden pred vejplatou. Silný "poslové" aka neefektivní kontrakce 72 hodin, lezla jsem po zdi. ale jak se to rozjelo tak za pět hodin hotovo ,bez poranění. Vzpomínám na něj asi nejradši 🙂

terinka86
11. srp 2021

Pomalejší než druhý a taky o dost bolestivější. Po zkušenosti s druhým, který byl relativně hezký, jsem myslela, jak bude třetí rychlý a pohodový a dost nepříjemně mě to překvapilo. Navíc mi malou jen ukázali a odnesli ji do inkubátoru, takže ani ta úleva pak nepřišla.

melek5
11. srp 2021

První 20hodin druhý 5 hodin třetí 4hodiny čtvrtý 20 minut pátý 2 hodiny šestý 15minut a teď mě čeká 7 porod sama sem zvědavá časy porodů jsou uvedeny od začátku kontrakcí ono každý porod je jiný a zpravidla čím častější porod tím rychlejší 🤭

lenka3p
11. srp 2021

Prvni 6 hodin od prijezdu do porodnice, druha necele 3 a se tretim jsem byla v porodnici kvuli tehotenske zloutence, praskla mi voda a nic a po tablete na vyvolani byl za hodinu a pul venku.

jajulin
11. srp 2021

Byl o hodně horší než druhý. Druhý a čtvrtý byl celkem ok.

aneta15
11. srp 2021

Já rodila třetího po 9 letech a byl to nejhorší a nejdelší porod. Druhý porod byl procházka růžovou zahradou 😁

vendelinka08
11. srp 2021

Muj třetí porod byl nejkrásnější a nejrychlejší. Rodila jsem skoro sama, jen s porodní asistentkou. Moc rada na něj vzpomínám...a po porodu jsem byla fit...poprve jsem porodila ráno...takze to bylo super.

viktorieraketka
12. srp 2021

Nejrychlejší. Byla jsem velmi brzy fit. Podle lékaře: "Vypadáte, jako byste vůbec nerodila." 🙂

majvik
12. srp 2021

nejrychlejší a nejpomalejší zároveň😀 První dva porody byly takové, že prostě začaly porodní bolesti a za pár hodin jsem porodila a bylo to🙂 U třetího jsem měla bolesti snad týden - takové poslíčky chvilku pravidelné, pak zase přešly... bylo to takové houpavé, protivné, bolestivé, pak jsem začala i krvácet, tak si mě nechaly v porodnici na pozorování a jak mě tak pozorovaly a říkali že se nic neblíží, tak jsem jim najednou při jednom natáčení monitoru porodila během deseti minut😀 A z porodního sálu jsem odcházela jak kdybych nikdy nerodila🙂

michaela_2
12. srp 2021

Delší než druhý 🙂 o dost.
Malý se narodil v košilce - tak nevím zda to mohl být ten důvod, proč tak dlouho trvalo, než sestoupil během kontrakcí až dolů…

rendulik82
13. srp 2021

První 2 hod, druhý 3 hod a třetí 20 min. 😁🙏

markii30
16. srp 2021

Poslední třetí porod byl jednoznačně nejlepší a nejrychlejší 🙂 . Měla jsem možnost rodit do vody takže to byl nezapomenutelný a silný zážitek ♥️☺️ do porodnice jsem přijela v 15:00 to jsem se ještě mezi kontrakcema dost nasmala , neříkám že kontrakce nebyly už brutálne bolestivé 😁 no a první veliká a už úmorná kontrakce mě chytla v 16:20 cca. To už jsem ležela v té vaně na boku a chlapovi říkala že teď už mi do smíchu jakože fakt není ... No v cca v 16:40 mě chytla tlačící kontrakce a na 2 zatlačení byl malý na světě 🙂 v 16:48 , byla to rychlovka a jako posled i porod krásný zážitek rodit do vody je supr 🙂 nejvíce jsem se bála toho že ten porod byl v podstatě celý na mě takže nikdo do ničeho nezasahoval , až jsem miminko vytlačila tak teprve na něj porodní asistentka poprvé sáhla a dala mi ho na břicho 🙂 .

pavca1982
16. srp 2021

Třetí byl rychlovka a čtvrtý byl KP ale byl vyvolaný a taky rychlovka.

pettypet
16. zář 2022

@markii30 prosím napište mi kde jste rodila do vody. Díky!

michaela_2
16. zář 2022

První porod plánovaná sekce kvůli KP a přenášení

Druhý porod přirozeně - hodinu a půl po příjezdu do porodnice

Třetí porod přirozeně - 20 h po příjezdu do porodnice 🙂 (a syn se narodil v plodovem obalu)

Čtvrtý porod přirozeně - 4h po příjezdu

Všechny 3 prirozene porody proběhly bez nástřihu a bez šití.
U všech jsem vyjížděla k porodu v podobnou dobu a při příjmu byla vždy v podobné fázi.

Takže paradoxně, nejrychlejší byl můj první přirozený porod 😀👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru