ahoj chtel ajsme se zeptat kdo mel epidural a ma po nem nejake komplikace.ja mela epidural pred 3rokama pri prvnim porodu a bohuzel mi anesteziolozka skrtla o pater nebo co a od ty doby jsme mela probemy s pravou nohou jako kdybych do ni spise do prave pulky dostala takovou divnou krec ale ne krec jak zvame vsichni nevim jak to popsat ale v tu chvily nemuzu stoupnout na nohu nemuzu se poradne hnout nic ale nebylo to tak casty a casem se to vytratilo ted jsem mesic po druhym porodu bez epiduralu a opet se to vratilo ale je to castejsi a snad jeste horsi to kolikrat se bojm vytahnout i malyho z postylky abych ho neupustila tak vyckaam az ta bolest prejde.dnes uz to mam po nekolikate ☹ drive jsme to neresila ze to nbylo nejak akutni ale ted se docela bojim.nikdy driv to nebylo a zacalo to vazn az po prvnim porodu.mate taky nekdo nejake komplikace?
komplikace nemám, ale radím jdi na neurologii, asi vím o jakém typu bolesti mluvíš - je z nerv, mám to v levé ruce..časem by jsi tomu uhýbala, zatěžovala druhou polovinu těla a ta horší by slábla na síle a to není dobrý..lékařka mi dala laicky řečeno vitamíny-látky, které vyživují samotný nerv, a taky jeho obal a ruka je téměř v pořádku.A to jsem v ní už taky nenosila malou, kdyby náhodou.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já měla epidural v r. 1999, kdy byl v začátcích...tehdy mi jej anestezioložka blbě napíchla(vystřelovala mi bolest do levé nohy), takže to musela zkusit podruhé- bohužel ten samý problém....a ještě několik roků po aplikaci mi "mrtvěla levá noha a okolí páteře, kam byl epidurál aplikován- měla jsem v těch místech i jiný cit než jinde....docela jsem se bála, jestli potíže nebudou trvalé, že mi poškodila nějaký nerv...naštěstí tomu tak nebylo...