Přemýšlím jaký dort nechat udělat k 1.narozeninám. Jaký jste nechávaly dělat vy? Případně jaký jste pekly? Budu ráda pokud přihodíte foto jako inspiraci 😊
Pro syna jsem dělala tento, aby to mohl jíst i on: http://www.madamecoquette.cz/2014/04/zdravy-dor...
A pro zbytek jsem objednala dort klasický, kakaový korpus, mascarpone, banány v karamelu, měl galaxy povrch a takové dětské zdobení na fotku, ale synovi jsem ho nedávala.
@pipi_puncocha podobně to mám v plánu, nechat udělat dort pro "dospělé" a na fotku atd a pro malou zvlášť takový dortík, co si může sníst 👍
Dělala jsem taky ten z odkazu od @pipi_puncocha, právě aby to mohl taky jíst. I když teda moc tomu nedal
@jako_mala_holka Já mám čas "jen" do května 🤔
@jako_mala_holka To je super nápad udělat dortík i pro malou 👍
Taky jsem dělala ten jako @pipi_puncocha, a letos ke 2. narozeninam asi udělám nejakou podobnou modifikaci.
@klokanka31 času je dost, ale než člověk něco kloudného najde a tak... Najednou je květen červen ani nevíš jak 🥳 žejo
Fotku v mobilu nemám, ale pekla jsem cokoladovy korpus jako ma Sacher, na to krem z mascarpone a kysane smetany a nahoru zelatinova poleva z bobuloviteho ovoce ze zahrady. Vsichni se olizovali az za usime
@jako_mala_holka No právě... A já bych chtěla něco patrového, v tomhle stylu, ale otázka jestli jsou cukrárny schopné a ochotné něco takového vytvořit...
@klokanka31 Tak ty patrove nejsou slozite ani na to vytvoreni.
@klokanka31 Prvni mel stejny jako od @pipi_puncocha. Druhemu jsem udelala pudinkovy dort s jablky.
Jeden pro dospelaky a jeden patlaci pro malou, recept pro malou jak psala @pipi_puncocha
@veroniquecz Krásný dorty a ještě hezčí oslavenkyně 😉
@veroniquecz Z čeho jsi udělala tenhle patlací dort?
@klokanka31 děkuji! ❤️ Je to recept jak je psáno výše: http://www.madamecoquette.cz/2014/04/zdravy-dor...
@veroniquecz Tak to asi zkusím díky 🍀
Taky se s dovolením připíchnu 🙂
@amazonkajanik juuu Groot 😍 ten je super 👍
@veroniquecz Jj,my tak říkali malému,dokud jsme nevěděli,jestli kluk,nebo holka
Jee, pripichnu se, taky hledám inspiraci, i když teda do června času dost 😁