Dort k 1. narozeninám. Jaký?

klokanka31
26. led 2021

Přemýšlím jaký dort nechat udělat k 1.narozeninám. Jaký jste nechávaly dělat vy? Případně jaký jste pekly? Budu ráda pokud přihodíte foto jako inspiraci 😊

jako_mala_holka
26. led 2021

Jee, pripichnu se, taky hledám inspiraci, i když teda do června času dost 😁

somalicats
26. led 2021

Tohle nebyly zrovna k 1.narozkam (ty mam v pc), ale princip stejny - u nas jsou v oblibe potahovane dorty.

somalicats
26. led 2021

Jinak delam kazdy rok ruzne, jednou byl Olaf, jednou (to byl zrovna dort k 1.narozkam pro druhorozenou) dort ve tvaru rozkrojeneho syra, na nem mysky a cihajici kocicka, letos k 7.narozkam panenka.

pipi_puncocha
26. led 2021

Pro syna jsem dělala tento, aby to mohl jíst i on: http://www.madamecoquette.cz/2014/04/zdravy-dor...

A pro zbytek jsem objednala dort klasický, kakaový korpus, mascarpone, banány v karamelu, měl galaxy povrch a takové dětské zdobení na fotku, ale synovi jsem ho nedávala.

jako_mala_holka
26. led 2021

@pipi_puncocha podobně to mám v plánu, nechat udělat dort pro "dospělé" a na fotku atd a pro malou zvlášť takový dortík, co si může sníst 👍

pe_tu_ss_ka
26. led 2021

Dělala jsem taky ten z odkazu od @pipi_puncocha, právě aby to mohl taky jíst. I když teda moc tomu nedal

klokanka31
autor
26. led 2021

@jako_mala_holka Já mám čas "jen" do května 🤔

klokanka31
autor
26. led 2021

@jako_mala_holka To je super nápad udělat dortík i pro malou 👍

neomenia
26. led 2021

Taky jsem dělala ten jako @pipi_puncocha, a letos ke 2. narozeninam asi udělám nejakou podobnou modifikaci.

jako_mala_holka
26. led 2021

@klokanka31 času je dost, ale než člověk něco kloudného najde a tak... Najednou je květen červen ani nevíš jak 🥳 žejo

iris92
26. led 2021

Delala jsem bez cukru podle smoothcooking (da se dohledat na strankach) ale i objednavala a ten mel tedy vetsi uspech 😀 a nakonec mi to ani nevadilo, ze syn ochutnal i sladky dort, pro jednou se nic nestalo 😊

martiniquest
26. led 2021

Fotku v mobilu nemám, ale pekla jsem cokoladovy korpus jako ma Sacher, na to krem z mascarpone a kysane smetany a nahoru zelatinova poleva z bobuloviteho ovoce ze zahrady. Vsichni se olizovali az za usime

drep
26. led 2021

My měli čistě ovocný

klokanka31
autor
26. led 2021

@jako_mala_holka No právě... A já bych chtěla něco patrového, v tomhle stylu, ale otázka jestli jsou cukrárny schopné a ochotné něco takového vytvořit...

somalicats
26. led 2021

@klokanka31 Tak ty patrove nejsou slozite ani na to vytvoreni.

meronym
26. led 2021

Objednany. Cokoladovy korpus, mascarpone a maliny.

michaelarousova
26. led 2021

Ja delala uplne obyc aby si mohl syn taky dat😂

mamikry
26. led 2021

@klokanka31 Prvni mel stejny jako od @pipi_puncocha. Druhemu jsem udelala pudinkovy dort s jablky.

veroniquecz
26. led 2021

Jeden pro dospelaky a jeden patlaci pro malou, recept pro malou jak psala @pipi_puncocha

veroniquecz
26. led 2021
teryem
26. led 2021

Já jsem k prvním pekla tento. Potahovany, zrovna mě to bavilo 😎 syn měl takovou tu krabici, kam se strkají kostičky do správných děr..toť má inspirace..Každá ta kostička byla sama o sobě dortík.. Ano, dřív byl na takový chujoviny čas.. Dneska jsem ráda, že upecu kupovanej krtkuv dort 😁

klokanka31
autor
26. led 2021

@veroniquecz Krásný dorty a ještě hezčí oslavenkyně 😉

klokanka31
autor
26. led 2021

@veroniquecz Z čeho jsi udělala tenhle patlací dort?

veroniquecz
26. led 2021

@klokanka31 děkuji! ❤️ Je to recept jak je psáno výše: http://www.madamecoquette.cz/2014/04/zdravy-dor...

klokanka31
autor
26. led 2021

@veroniquecz Tak to asi zkusím díky 🍀

veru181
26. led 2021

Taky se s dovolením připíchnu 🙂

amazonkajanik
26. led 2021

Udělaný od známých,piškot,tvaroh,ovoce a čokolína ...

veroniquecz
26. led 2021

@amazonkajanik juuu Groot 😍 ten je super 👍

potaplice
26. led 2021

K prvním narozeninám dělám vždy patlací z cukrářských piškotů, jogurtu se zakysanou smetanou a ovocem.

amazonkajanik
26. led 2021

@veroniquecz Jj,my tak říkali malému,dokud jsme nevěděli,jestli kluk,nebo holka