Jak to řešíte Vy? Slyšela jsem, že když jsou dvě autosedačky, že třetí dítě může sedět pouze připoutané pásy mezi nimi? Děkuji za rady 🙂
co si pořídit větší auto. já mám 6 místné a každá sedačka má svůj 3 bodový pás a všechny mé děti mají autosedačky. Od doby co jsem viděla crasch testy s dítětem na prostředním místě vzadu které je připoutané jen břišním pásem bych tam svoje ani jiné dítě nedala.
Jak velké máš děti? větší sedačka se dá dát i na přední sedadlo.
Dítě samozřejmě může sedět se středovým pásem uprostřed na podsedáku, mé auto má teda i uprostřed tříbodový ale když není zbytí i dvou bodový je možný, ale vzhledem k tomu že pokud je autosedačka po směru jízdy může dítě sedět vepředu dala bych ho radši dopředu na tříbodový když vzadu není. Pokud je vepředu aiback soporučuje se sedačka s dítětem posunout na co nejzadnější polohu
Je to přesně tak. Mám 3 děti - syn 4,5 a 2 dcery 20 měsíců. Od jejich narození jezdíme tak, že holky sedí v autosedačkách po stranách a syn uprostřed. Synovi jsme koupili podsedák. Dokonce nás stavěli už i policisti a je to tak v pořádku. Autosedačky chrání syna, proti nárazu ze stran..