Ahoj holky, při poslední návštěvě dr jsem dostala do ruky porodopis, pro případ, že bych porodila předčasně, ale nevím co mám napsat do kolonky původní a současné zaměstnání manžela když je podnikatel a jednatel firmy. Mám tam napsat OSVČ? To mi ale přijde hloupé, to se bude psát do rodného listu dítěte ne? Děkuju všem
ipuska - to neřeš, naše malý bude mít u nás u obou na 90% "student" 😀
šmarja, co je komu do toho, co děláš ty nebo manžel? 😅 To jako bez toho, že se tohle porodnice dozví, není možný rodit nebo co?? Nechápu... 😅
ipuska,v rodným listě se povlání rodičů nepíše,jinak taky na OSVČ nevidím nic špatnýho.Manžel je taky.Já jsem rodila předčasně a popravdě řečeno,ani nevím,co jsem v tý porodnici vyplňovala,jak jsem byla vykulená 😕
Děkuju, já se jen ptala. Moc vám děkuju. Napsala jsem tam OSVČ ať se třeba po...... Ten hovno metař je taky dobrý 😀 😀
Tak já v mým rodném listě povolání rodičů mám 😕 😲
to bylo ještě za komančů, teď už to tam nepíšou
Aha, tak to já nevěděla. V tom případě opravdu nevím proč to chtějí vědět a co jim je vůbec do toho 😠
třeba zjišťují kolik hovnometařů letos čeká mimča ... 😉
dříve se psalo mimču do rodného listu povolání rodičů, ale teď už né, teď už to je jen orientační
🙂 myslim ,ze muzes byt pysna,ze manzel podnika 😉
Obnovuji tuto diskuzi:
Chci se zeptat, jaké všechny údaje z mé a manželovy strany budou chtít vědět do porodopisu? Nám PA při prohlídce porodnice řekla ať se zorientujeme v naší rodině, že třeba chtějí vědět cukrovky z obou stran, apod. Co všechno jste musely uvádět? Já abych si odpovědi připravila předem, protože fakt nevím, kdo z manželovy rodiny měl nebo má cukrovku... 😅 Natož jiný věci...Díky moc za pomoc 😀
Crawler- dřív nebo později (v životě) se tě na to někdo bude ptát 🙂 hlavně ty Vaše rodiče, výjimečně prarodiče - cukrovku, kardiovaskulární systém- hl. vysoký tlak, infarkty, mrtvice, (pokud jde o mimi tak i vrozené vady),a pak nádorová onemocnění
tanuki: děkuji moc🙂 chci si udělat částečně takovou osnovu, páč až tam budu hekat v kontrakcích, tak by hrozilo, že si nevzpomenu ani na své jméno, natož na cukrovkáře z manželovy strany 🙂
a proc ti je to hloupe??to je hezke zamestnani,lepsi nez aby tam bylo treba hovno metar,ne 😉