Ahoj holky,
máte někdo dobrou zkušenost s nějakou kadeřnicí v Olomouci, která to umí i s vlnitými a kudrnatými vlasy?
Měla jsem za život dvě kadeřnice, obě šikovné, ale obě trošku starší škola, stříhají stejným stylem rovné vlasy stejně jako kudrnaté, a přece jen, ten střih ty kudrnaté vlasy potřebují trošku přizpůsobit 🙂
Děkuji všem za tipy!
@9radka9 teď se dívám na stránky a bohužel už nepřijímají nové zakazníky, ale děkuji moc za tip 🙂
Kudrnata liska v Ostrave,z Olmiku to neni tak daleko a vyplati se to 🙂
V Olomouci stojí všechny dámské kadeřnice za psí štěk, hledám dlouhá léta a nic, teď nedávno mě jedna starší z drahého salonu v Sokolské tak sprznila, že už zase k žádné nikdy nepůjdu, tak bych zvážila tu Ostravu radši.
@evinahosta za me vlacil top 👍 bere v potaz vlnité vlasy a umí s nima pracovat …
@janule0123 děkuju za tip - muzu poprosit, ten kadernik se jmenuje Vláčil? A kde sidli?
@evinahosta studio team Pavel Vláčil … na Michalské… širší centrum bych řekla 😃
@janule0123 divam se na jejich stranky, ze tam jsou v tom studiu tri … je lepsi jit jako primo k tomu vlacilovi? Nebo ke komukoliv z nich? 🙂
@evinahosta já jsem chodila jen k vlacilovi .. a protože me sedel a první co vzal v potaz moje vlnity vlasy při stříhání … další pokusy jsem nedělala u jeho kolegu … vzhledem k tomu, jak dlouho me trvalo než jsem potkala toho správného… bohužel přišlo stěhování… takže už k němu nechodím 😒
@evinahosta já bych Ti, holčičko, doporučila 🙏🏼😂.
@evinahosta ahoj, v olmiku jsem dlouho hledala, nakonec jsem u Hairo, Denisova ulice a spokojenost 😊 taky mám vlasy vlnité