Za jak dlouho jste se pokoušeli o miminko po revizi?

tkacveronika
10. bře 2017

Dobrý den, v 7. týdnu jsem musela na revizi dělohy po ZT. Chceme se snažit po druhé menstruaci a ráda bych znala vaše zážitky a názory. Miminko si moc přejeme. Děkuji za vaše poznatky.

majsina
10. bře 2017

Známe bylo doporučeno čekat 3 měsíce.

tkacveronika
autor
10. bře 2017

@majsina Nám právě po 2. Menstruaci což sedí na skoro 3 měsíce po revizi.

kaculik007
11. bře 2017

@tkacveronika Každý doktor, člověk ti řekne neco jiného. Já říkám aby jsi dala na své pocity. Mě obvodní řekla až za půl roku, gynekolog po 3 MS. My se začali snažit po druhé MS ...

dendinka
11. bře 2017

Nám v CARu řekli po 3.ms, že můžeme začít se stimulací na 2. IVF.

jezz13
11. bře 2017

Ja byla na druhe revizi vcera, ve dvou ruznych nemocnicich, v obou starsi doktor na prijmu rekl po 3ms a nasledne mladsi operujici doktorky slevily na po 2 ms, kdyz nas videly ;)

nikisk
11. bře 2017

Ahoj, me bylo řečeno u mého gynekologa po druhe MS. Jednou MS jsem prošla a na tu druhou už jsem se nedočkala. Jsem ted tehotna a to 2 měsíce od revize. Když jsem přišla ke svému gyn. tak mi za to hlavu neutrhl. 🙂 ale ani mi to nečekali, že to bude tak rychle. Tak i tobě přeji aby se zadarilo 🙂

medulinek
11. bře 2017

my se dvakrat snazili po 3 mesicich a dvakrT JSEM znova potratila,pak jsme pockali 5 mesicu a zatim se drzime 🙂

arielka222
11. bře 2017

Přímo primár na gynekologii mi řekl ať začneme po druhe ms po revizi, že není na co čekat a je pohnojeno...no a zadařilo se hned na poprvé...třetí ms neprisla ;)

sassanca
11. bře 2017

My se začali snažit po 1.menstruaci a sup, další uz nepřišla 🙂 V nemocnici neměli nic proti, stejne tak moje gynekolozka a jeste byla nadšena a gratulovala, ze to šlo tak rychle...

mku
11. bře 2017

Ja 3MS a treti uz nedorazila 🙂 jsem ted 19tt 🙂

tkacveronika
autor
11. bře 2017

@kaculik007 vážně? A povedlo se Vám? Právě Právě se cítím fajn, teď mám po 1.ms a dostavila se přesně po 28 dnech a probíhá v pořádku. Tak se budeme pokoušet po té 2.ms. Děkuji

tkacveronika
autor
11. bře 2017

@jezz13 to je mi moc líto, budu držet pesticky, aby už se povedlo. Dekuji

tkacveronika
autor
11. bře 2017

@nikisk tak to je super, dobrá zpráva. Děkuji moc, já doufám že už teď bude vše v pořádku. Na začátku těhotenství jsem měla velikou chřipku a proto se miminko neudrzelo.

tkacveronika
autor
11. bře 2017

@medulinek to je mi moc líto, ale hlavní je, že jste teď v pořádku. Ať vše dobré dopadne

tkacveronika
autor
11. bře 2017

Jak tak koukám tak většina z Vas otěhotněla hned co to šlo a vydařilo se. Ono se prý říká, že je žena potom jako pohnojena. Doufam, že se zadari a za chvilinku se taky zakulatim. Děkuji moc za odpovědi a všem držím pesticky.

kaculik007
12. bře 2017

@tkacveronika Zatím se nám nezdařilo, ale nebylo teď lehké období a byla jsem celkově dost ve stresu. Přeji Ti aby se brzo zadařilo a všechno proběhlo tak jak má.

nevesta2708
12. bře 2017

Revize ve 12.tt, pak sestinedeli, dve menstruace a treti neprisla 🙂 drzim palecky

prostejina
12. bře 2017

První menzes je silný, tak jsem nechala ještě druhy a třetí se nedostavil, byla jsem těhotná 🙂

ml0
12. bře 2017

Po mém ZT taky všichni říkali, že mám pohnojeno a že to půjde samo. Museli jsme si počkat 15 měsíců, ale nakonec je z toho krásná holčička. Jedním z důvodů, proč to tak trvalo je, že jsme moc tlačili na pilu. Takže když to hned nepůjde, snaž se nestresovat. Nám pomohl až velmi relaxační den v době ovulace. Jinak k tématu, taky jsme čekali po druhé ms.

zadovicek
12. bře 2017

Po 3měsících a byli z toho hned dvojčata 😉 Ale s tím, že jsme to nijak nehrotili..

mruk
12. bře 2017

My se začali snažit po druhé porevizní menstruaci (počítám tedy až dvě menstruace po menstruaci která přišla po 5 týdnech po revizi), takže vlastně 3 měsíce po revizi a klaplo to 🙂
Rozhodně ale nemá cenu tlačit na pilu a stresovat se tím ;)

vjercik
12. bře 2017

Jsem 3tydny od revize. Pokusime se znovu po prvni ms. Snad prijde, dvakrat nam to ujelo, ale mimo ovu. Tak snad prijde brzy, uz se tesim na nove snazeni 🙂

yerry
12. bře 2017

Po obou ZT a revizich mi bylo doporučeno čekat 3 měsíce. Poprvé dodrženo a otěhotněla jsem 5. měsíc po revizi a podruhé nedodrženo původní jsem to chtěla dodržet ale jaksi nevyšlo 😂) a otěhotněla jsem po dvou letech..... myslím že si tělo samo poví kdy je ten správný čas

salenas
12. bře 2017

v květnu revize, 30 června první menzes, 27 července druhá menzes, transfer a výsledek mám pod srdíčkem, takže po dvou menstruacích

terrorkax
12. bře 2017

Ja otehotnela po spontalnim potratu v 10 tt hned v sestinedeli 😀 v nemocnici rekli 3 mesice, muj dr po prvni menstruaci..tehotenstvi naprosto bezproblemove, telo si sano rekne, kdy je ten spravny cas 🙂

vjercik
12. bře 2017

@terrorkax to mas pravdu, taky si rikam ze si telo samo rekne.

tkacveronika
autor
12. bře 2017

Děkuji moc za vaše zkušenosti. Ráda tady čtu jak se vám všem zadarilo. Je to krása. My jsme se o mimi snažili asi dva měsíce, takže to byla rychlovka. Jen tím, že jsem na začátku měla velkou chřipku to nevyšlo. Ale za chvilinku je tady jaro a my už se moc těšíme. Až bude tělo připraveno tak se to povede.

tkacveronika
autor
12. bře 2017

@zadovicek no tak to je paráda. Můj chlap má taky v rodině dvojčata a pořád říká, že to tak asi mělo být protože mi teď udělá dvojčátka.

zabec
16. bře 2017

Mne doktor v nemocnici pri propousteni rikal 6 mesicu, primar pri kontrole po revizi rekl rok, ale byl uz stasiho data narozeni. Moje gynekolozka rekla 2 mesice netehotnet. Takze sto doktoru, sto nazoru.

tkacveronika
autor
17. bře 2017

@zabec aha, tak to mě asi 4 různí doktoři řekli že tak dvoje měsíčky a vlitnout na to. Že nemáme na co čekat