Nafouklé břicho po interrupci. Máte zkušenost?

priscilla90
25. čer 2024

Hezky den,
podstoupila jsem před 3 týdny interrupci ve 13 tt. Teď mi zjistili, ze tam mám nějakou malou srazeninu, ale na čištění půjdu až v srpnu. Taková ta vyvolávací injekce nezabrala. Jde mi ale o to, ze mám stále nafouklé a tvrdší břicho (podbrisek), jako bych byla třeba ve 2 mesici. 🙉 muže to byt tou srazeninou nebo proto ze mám stále sestinedeli? Čekala jsem, ze to po interrupci hned splaskne. Dekuju za zkušenosti. 🙏

aklin
25. čer 2024

@priscilla90 jedná se o 6-ti nedělí. Upravují se hormony. Bude to nějaký čas trvat než se vše srovná.

lencaa11
25. čer 2024

@priscilla90 pořád jste v 6 neděli tělo se dává do poradku a to čištění bych asi nenechala od srpna

priscilla90
autor
25. čer 2024

@lencaa11 taky jsem si říkala, ze je to dlouho. Původně to mělo byt do konce tohoto týdne a najednou až srpen. 🙊 ze to prý ještě muže odejít s menstruaci….. sraženina ma tedy jen 2 Cm.

cherie24
25. čer 2024

@priscilla90 ale zas jestli je šance, že to odejde samo, tak bych raději počkala, než se hned opět hnala pod narkózu. 🙂 nešlo by to případně jako se kontroluje cysta, že hned po skončení menzes se jde na ultrazvuk,jestli to odešlo nebo ne a když by to tam pořád bylo, tak si zkusit domluvit dřívější termín? Ať se nečeká zbytečně do srpna...