Hezky den,
podstoupila jsem před 3 týdny interrupci ve 13 tt. Teď mi zjistili, ze tam mám nějakou malou srazeninu, ale na čištění půjdu až v srpnu. Taková ta vyvolávací injekce nezabrala. Jde mi ale o to, ze mám stále nafouklé a tvrdší břicho (podbrisek), jako bych byla třeba ve 2 mesici. 🙉 muže to byt tou srazeninou nebo proto ze mám stále sestinedeli? Čekala jsem, ze to po interrupci hned splaskne. Dekuju za zkušenosti. 🙏
@priscilla90 pořád jste v 6 neděli tělo se dává do poradku a to čištění bych asi nenechala od srpna
@lencaa11 taky jsem si říkala, ze je to dlouho. Původně to mělo byt do konce tohoto týdne a najednou až srpen. 🙊 ze to prý ještě muže odejít s menstruaci….. sraženina ma tedy jen 2 Cm.
@priscilla90 ale zas jestli je šance, že to odejde samo, tak bych raději počkala, než se hned opět hnala pod narkózu. 🙂 nešlo by to případně jako se kontroluje cysta, že hned po skončení menzes se jde na ultrazvuk,jestli to odešlo nebo ne a když by to tam pořád bylo, tak si zkusit domluvit dřívější termín? Ať se nečeká zbytečně do srpna...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@priscilla90 jedná se o 6-ti nedělí. Upravují se hormony. Bude to nějaký čas trvat než se vše srovná.