Ahoj, chci se zeptat žen, které mají za sebou více potratů. Já mám teď za sebou druhý, přesně po roce od prvního a řeším v sobě zda žádat doktora, abychom dělali nějaká vyšetření, nebo to ještě zkusit. Berete nějaké vitamíny nebo něco na podporu a pomohlo to někomu?
Ahoj, já jich mám za sebou pět v průběhu pěti let, pak se konečně zadařilo a máme dceru. Záleží dost i na tom, v jaké fázi těhotenství u Tebe potraty proběhly. Ofiko je nárok na podrobnější vyšetření po dvou po sobě jdoucích potratech (dle české imuno společnosti), ale pokud je to hodně zkraje těhotenství, většinou se vyšetřuje po třech ztrátách, pokud k tomu došlo později, tak dva “stačí”. Ale třeba moje původní gynekolozka nechtěla nic řešit ani po tom třetím, který byl zrovna v 17TT, vyšetření jsem si musela vydupat. A našla si jinou gynekoložku.
Nakonec z toho byla hematologická, imunologická příčina + k tomu i inkompetence děložního hrdla. Pomohla mi dr. Malíčková (imuno) a dr. Koucký z Apolináře.
Klidně mi napiš SZ, ráda poradím 🙂
Ahoj, já mám za sebou dva potraty vloni únor a červen + dočištění. Paní doktorka mě po druhém poslala na štítnou žlázu (tady zjistili problém a mám léky) a hematologii (tady je všechno v pořádku). Měla jsem problém i ze žlučníkem, který šel na konci srpna ven. Přišlo mi to za celý loňský rok strašný zásah do těla a proto jsem začala navštěvovat čínskou medicínu, řekla jsem si, že tím nic nezkazím a jsou to bylinky. Zadařilo se a teď jsem ve třetím měsíci 😊
Držím pěsti, ať se Vám co nejdřív zadaří
Ahoj,2017 zamlkle těhotenství pročištění,pak se 2018 narodil syn a pak zase 2020 jsem prodělala mimoděložní těhotenství odebrání levého vejcovodu pak se zadařilo až 2021 a opět zamlkle těhotenství teď bez pročištění... Hematologické vyšetření v pořádku a po diskuzi s doktorkou mě poslala na genetiku, tak uvidíme jak to bude vypadat a snad se dočkáme druhého štěstí 🙂 i tobě přeji ať se dočkáš 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měla jsem 2, rozestup teda větší, protože se mezitím zadařilo. Doktorka mi sama říkala, že nějaká další vyšetření se dělají až jsou to 3 potraty. Jinak jsem se zaměřila na detox těla ostropestřcem a pak podpořit cyklus a hormony pupalkou, dostatek Déčka a Céčka. Takové ty těhu vitamíny jsem brala až bylo jisté těhotenství. Jinak mi doktorka předepsala Utrogestan na srovnání cyklu a zároveň ze začátku na udržení pokud by se zase zadařilo.